Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Sayfa 1 / 2 12 SonLetzte
Gösterilen Sonuçlar 1-6 / 8
Like Tree3Teşekkür ederiz
Air Portugal DOKUNUN - Afet Yardım...: Oi, ı got benim ziyaretim için benim amca uçak biletleri ile her zamanki gibi sipariş Victoria DOKUNUN kartımla. Ayrıca süper ve hakiki dokunun orada hoş hizmetiyle geldi. Hala tam 18 (17) değilim beri bir seyahat arkadaşı ile seyahat etmek gerekir. İyi şimdi ama
  1. # 1
    Yeni kullanıcı
    Yer
    Rheinfelden

Idee tap Air Portugal - Yardım felaket...

Oi,
    Ive'be seyir için benim ziyaret amcam ile Uçuş Her zamanki gibi benim Victoria biletleri DOKUNUN Kart emretti. Ayrıca süper ve hakiki dokunun orada hoş hizmetiyle geldi. Hala tam 18 (17) değilim beri bir seyahat arkadaşı ile seyahat etmek gerekir.

De artık ama ne zaman ı karşılama hafta hakkında Brezilya Recife kötü bir şey de oldu Almanya, emin olmak için benim uçuş değişikliği vardı.

Ben yapmak ve mümkün olduğunca çabuk Recife Havaalanına gitti. Birincisi, anahtarı bulunan DOKUNUN 2 kat bulabilirsiniz.

Bir süre beklemek zorunda ilk geldi. Zaman Rheie oldu, ben 12 Sep 3 benim uçuş yeniden zamanlamanız gerekir kadın nitelendirdi.

Onlar açıkça burada, yine bir yerde ücretsiz olacağını söyledi. Ben mega mutlu ve sadece iç ile kalp taş çok sevinç değil. Ama sonra kahm tekrar ben herşeyi her zamanki gibi bir ücret ödemek Evet vardı. Onu annem kopyasını aldı Kredi kartı Ben beri sadece bu Brezilya vardı ona verdi ve o ile ödemek mümkün olup olmadığını sordu.

Neden açık değil dediler. Kadın, auth sonra Almanya'ya annem aradı. Sormak için kartın kodu. Süper şimdi, kadın o bana yeni e-biletimi kadar verebilir, 200 Euro toplamda 350 chf için eş değerse ödedi dedi. Ama taşıyıcı ile Merhaba aslında paranın kredi kartı hemen alır...

Dedi o göndermek beni hangi ile ben rezervasyonu bilet mail adresim.

Her zaman beni sakinleştirmeye çalıştı amcam de eski eBilet ve kötü vicdan eve gitti.

Bugün, üzerinde bu thread (sabah), benim posta kutusuna baktım ve hiçbir e-posta dokunun gördüm yazıyorum gün ne Aliance veya Victoria yıldız.

Sayıları flytap.com bulmak için kendi Web sitesinde gitti. Vegeblich civarında telefon ve biri telefonla ulaşmaya çalıştı. Ama hiç kimse - kötü - cihazları için gitti

Sonra ben rief Victoria adlı bir Alman personel var ama bu umes netleştirmek için ücretsiz Danışma hattı çok güzeldi ve hemen bana bir Dienststellle Portekiz açtı.

Ne söyledi onu şey sonunda oldu Telefonda biri olarak ne 2 dakika sonra oldu o sadece hiç bir neden...

Bir kez daha gelen Victoria dokunun yönlendirilmiş oldu ve bu Lord çok güzeldi ve sorunu bulmak için yarım saat vardı.
    Kadın Tezgaha hangi gerçekten taze sona erme belirtmek için Tarih Haritası unutmuştu...

Kahm 2 dakika sonra telefon yakında yine evde benim eBilet olmak üzere nihayet sadece sadece sevindim ve ey insanlar

Açıkçası ama asla sadece ile Brezilya'ya dokunun diyorum tekrar olmadan kredi kartı

• Reklam

2. # 2
    Deneyimli kullanıcı

Standard aw: Tap Air Portugal - Yardım felaket...

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi pagger Beitrag anzeigen
    benim Victoria ile... DOKUNUN Kart emretti. Ayrıca süper ve hakiki dokunun orada hoş hizmetiyle geldi.
    VICTORIA???

...Neden açık değil dediler. Kadın, auth sonra Almanya'ya annem aradı. Sormak için kartın kodu. ....
    Ne için kodu olan ama o kk arkasında!

...Kadın Tezgaha hangi gerçekten taze sona erme belirtmek için Tarih Haritası unutmuştu...
    Peki nasıl kalın? Bu niyeti ile kadın gördü değil Evet'i gerektirir. Ben schusselig için sadece ve sadece ´s unuttum iyi, ama çok istihbarat tavsiye etmem. Biri her iyice kontrol edilmesini bekleyemezsiniz beri kaç kk her gün elinde ne, alır. En azından bu kötü eğitilmiş ve kötü kaliteli anahtar personel SUTYEN.

Prensipte, vardı ama şans var senin Uçuş REBOOK var ayrılış günü bile hala almak e-bilet ve hatta uçuş başarmış.
    Bu her şeyi çok daha karmaşık hale gelmiştir. Temmuz/Ağustos ve Aralık/Ocak, savaşçıların dolu olduğunda böyle bir eylem deneyin!

pagger teşekkür ederim demek.

3. # 3
    007
    007 está offline
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Fortaleza / Ceará

Standard Ynt: aw: tap Air Portugal - Yardım felaket...

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi BRAZILIANT Beitrag anzeigen
    VICTORIA???

Burada Kuckste

Anasayfa - tap Victoria

Okuyun ve sonra anlıyorum. Orginalkreditkarte, d içinde muhtemelen arkasındaki kodu ile oldu.

I took Kopyala Benim ona annesi Kredi kartı Ben beri sadece bu Brezilya ait ve onun bu verdi ve o ile ödemek mümkün olup olmadığını sordu.

Abraço

James
    Değiştiren Christian.Thiessen (için 4 Eylül 2010) 14: 22 (Saat) Nedeni: Düzeltilmiş teklifi
    pagger teşekkür ederim demek.

4. # 4
    Yeni kullanıcı
    Konu başlatıcı

Yer
    Rheinfelden

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi BRAZILIANT Beitrag anzeigen
    VICTORIA???

Peki nasıl kalın? Bu niyeti ile kadın gördü değil Evet'i gerektirir. Ben schusselig için sadece ve sadece ´s unuttum iyi, ama çok istihbarat tavsiye etmem. Biri her iyice kontrol edilmesini bekleyemezsiniz beri kaç kk her gün elinde ne, alır. En azından bu kötü eğitilmiş ve kötü kaliteli anahtar personel SUTYEN.

Prensipte, vardı ama şans var senin Uçuş REBOOK var ayrılış günü bile hala almak e-bilet ve hatta uçuş başarmış.
    Bu her şeyi çok daha karmaşık hale gelmiştir. Temmuz/Ağustos ve Aralık/Ocak, savaşçıların dolu olduğunda böyle bir eylem deneyin!

Oing, bence tam biletin wech önce bir değişiklik tercih etmeyin çünkü

Tüm subbi kart ile birlikte çalıştı. Bugün Almanya geldi

Victoria üyeyim Ohm James olabilir

5. # 5
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Belo Horizonte

Sonra her şey iyidir
    Şimdi eigendlich nerede Olarak birinci elden hala giriş katkı geliyor.

Tebrik
    Tiradentes

6. # 6
    Yeni kullanıcı
    Konu başlatıcı

Yer
    Rheinfelden

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Tiradentes Beitrag anzeigen
    Sonra her şey iyidir
    Şimdi eigendlich nerede Olarak birinci elden hala giriş katkı geliyor.

Tebrik
    Tiradentes
    Gubt hiçbiri daha ^ ^
    Feddich-is, mais nada

Ama yine de açmak bir deneyime sahip DOKUNUN yapılan
    Tiradentes teşekkür ederim demek.

Sayfa 1 / 2 12 SonLetzte