Merhaba.
Campinas, iyi dil okulumuz arıyorum'de işe São Paulo, yeni başlayanlar için yoğun bir Portekizce sunan...
Öneriler için minnettarım!
Tebrik
Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz
... Brezilya bir sayfada
…Simple katılın
Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!
Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!
Merhaba.
Campinas, iyi dil okulumuz arıyorum'de işe São Paulo, yeni başlayanlar için yoğun bir Portekizce sunan...
Öneriler için minnettarım!
Tebrik
Yoğun kurslar São Paulo Berlitz sunuyoruz.
Üniversite MacKenzie dil kurslarına, (biraz daha ucuz hab ı made) olmakla birlikte, durdurmak değil "yoğun" ve çok olumlu değil çalışma için zaman yok.
Her ikisi de internette bulabilirsiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Zaten yerleşmiş bulunmaktadır. 2 Hafta yoğun FastForward içinde (günde 4 h) var São Paulo yapılmış. Ben tavsiye ederim! 1. Hafta 3 ve 2 hafta tek ya da 2 öğrenci kalmıştık... İleride iyi gitti!
Tebrik
Hakkında bana bir öğretmen için Campinas Center/Cambuì in Portuguese buraya almak düşünüyorum... Çünkü kimse rasgele bir tavsiye? Dil okullarında ama çok daha ucuz olmalı
Öylesine I lüzum yok mezunu öğretmenler hala başlangıç alanında, kulüpler...
Selamlar
Sen-ebilmek unutmak öğretmenlerin özel vermek dersler okulların daha pahalıdır!
Size zaten daha iyi bir okulda piyasaya acemi her durumda iseniz!
Bu arada Diploma her durumda en azından öğretmenler var olmayan eğitim veya yabancı diller, kim olup öğretim deneyimi ve belirli dil deneyimi (aracılığıyla eğitim veya Edinsel bir bulaşık makinesi, Disneyland gibi) Brasiland dil öğretmenlerine azarlamak.
![]()
Konsül (11 Ekim 2010 için) tarafından değiştirilmiştir 23: 16 (Saat)
Bence en iyi çözüm... Şimdi ben zaten 40 saatlik bir ders... tamamladık bire bir
Peki, bunu söylemek çok oldu! Burada bir dil okulu hab istedi ve birisi bir Internet reklamı - istedi "öğretmen" özel okul olarak pahalı...
Almanya alır içinde tamamlanması yaklaşıyor, bir fizik öğrencisi matematik/Fizik ders duruyor 12 Euro / 60 dakika... Gibts burada böyle bir 'nerede insanlar makul bir fiyata ne teklif Tabela' bile?