Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Showing results 1-4 / 4
Like Tree2Teşekkür ederiz
  • 1 Tarafından posta <! - vBET_SNTA - > martinho9000 <! - vBET_ENTA - >
  • 1 Tarafından posta <! - vBET_SNTA - > martinho9000 <! - vBET_ENTA - >
Bomb It: Inzwischen wurden Graffiti von der Straße in die renommiertesten Museen geholt. Vor diesem Hintergrund lässt Jon Reiss in New York, Berlin, Paris, Tokio, São Paulo , Los Angeles und Amsterdam und anderswo jene zu Wort kommen, die Street-Art zu dem gemacht haben, was sie heute ist, und die diese Kunstform
  1. # 1
    Yönetici
    Yer
    İskandinav South seas

Standard O Bomba

Bu arada, grafiti yoldan en prestijli müzelerinden getirildi.
    Bu arka planı, New York, Berlin, Paris, Tokyo, Jon Reiss olabilir São PauloLos Angeles ve Amsterdam ve başka yerlerde, ne olduğunu şimdi, sokak sanatı, yapılan sözcüğü gelmek ve bu sanat formu daha canlı tutmak.

• Reklam

2. # 2
    Yönetici
    Konu başlatıcı

Yer
    İskandinav South seas

Standard aw: o Bomba

Yankı Yanıt sınayın.
    Tüm televizyon konusuna bakın.

Hıristiyan

3. # 3
    Deneyimli kullanıcı

çok iyi bomba! ama esas olarak insanlar için sanat, sokak sanatı ve grafiti bu konuda hevesli. geri kalan (geri kalanı bir değil ben!) bir şekilde haklı olduğu gibi cahil mitt50ger ABD için 30 ya da 40 yıl, de yapmak sadece genç kendilerini ve kendi kültür arasında 25 ve 35 kim çalışıyor ve olanakları bir sanat için arıyorum Bu sprey duyar. rsrsrsrs

olan yaklaşık 10 vardı ve bir saat katkısı oldu São paulo adanmış.

Sanat için sonraki insanlar için Brezilya ilgi ve özellikle için São paulo bu katkı çok zengin boş. Şehir çoğu kişi bilmiyor, gösterilmesini istediğiniz göremiyor veya görmek için bir açıdan elde edilen olabilir. São paulo sanat dinamik bir iş olarak büyük karşıtlık ama benim için bilinir. tam olarak bu otobüs yön tatuape Havaalanı São paulo çekerken ben vardı ilk izlenim oldu. Öylesine bir feuer sokak üstünde bir adam olarak einfach ve Worde grafiti. otobüs tipik Brezilya yalnızca kesinlikle gerekli olduğunda yavaşlar çünkü adam ateş hızlı var ve geri uzak şimşek. Bu karşıtlığını hesapları. 1 dk. için daha sonra daire önce bir condomino ile 24 Saat Güvenlik ve minimum 200 daire başına 120 m² trafik ışığı otobüs var. büyük iki sürekli değişen bir şehirde görsel faktörler sabiti ' dir. otobüs uzak sürücü olabilir değil hem. kontrast gibi her yerde sanatıdır.

Ne yazık ki São paulo is currently çok gebufft (boyalı anlamına gelir) dir. Ne yazık ki sonsuz cptm tapınak duvarların sadece sonra rengidir. ve São paulo rio tiete renk Center São paulo kimbilir kim bilir. iyi Alman dedi bok rengidir. ve yerine daha beyaz braun çekmek için.... Sil eine mantığı değil bana açtı. film oldukça daha sao paulo var hayır daha fazla werbeplakate güncel değil. Kassab yasaktır. No 20 metre seksi kızlar daha satış bira ve her şeyin rengi kahverengi gibi görünüyor üzerinde boyalı. Eğer diğer büfesi munching kassab bunu daha önce bilseydim şimdi görmek zorunda. size eşek o çekti gibi hiçbir kadın ve her şey gibi görünmelidir...

schlusswort, daha çok felsefi benden kaymış. Ne yazık ki tv kendisi için tipik graffiti üretimler döndürün. Bu ancak bölümü (benim için) gerçek dedi.

her durumda iyi görülmeye değer!

yönü incelenir:
    10.09.2010 05: 00
    10: 25 13.09.2010
    15.09.2010 05: 00
    02: 00 22.09.2010
    Yani pvr ya da hangi hiçbir pvr için vcr program ve görünüm.
    Biebitz teşekkür ederim demek.

<-AQUI tem um 4\\260 de louco-->

4. # 4
    Deneyimli kullanıcı

Shroeder teşekkür ederim demek.

<-AQUI tem um 4\\260 de louco-->

Forum Kuralları

• O sensin izin verilmiyor, yeni temalar yazmak için.
  • O sensin izin verilmiyor, mesaj için yanıt vermek için.
  • O sensin izin verilmiyorUpload ekler.
  • O sensin izin verilmiyor, kendi Mesajınızı değiştirme için.
  •