Yakında Santos için göç edecek ve büyük bir köpek var. Uçakta onun hakkında endişeli... Yani neden o gemi (köpek ile) yolculuk yapmak mümkün olup olmadığını biliyor muydunuz? Çok pahalı? Onun için daha iyi?
Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz
... Brezilya bir sayfada
…Simple katılın
Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!
Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!
10Teşekkür ederiz
Yakında Santos için göç edecek ve büyük bir köpek var. Uçakta onun hakkında endişeli... Yani neden o gemi (köpek ile) yolculuk yapmak mümkün olup olmadığını biliyor muydunuz? Çok pahalı? Onun için daha iyi?
Oi Vaninha
Bizim sinir zayıf yavru horoz örme en büyük endişeleri vardı çünkü ben de aynı düşünceleri bana bizim hareket önce vardı.
Orada dünya nerede bu mümkün ve bir kendi olduğundan bu İngiliz süper lüks gemi (Queen Mary?), biri, sadece bir gemi, alan hayvanlar tahta çit.
Ne yazık ki o zaman yol yönünde gitti Brezilya, ama en iyi durum New York ve ardından....?
Çünkü aynı zamanda kargo gemileri, yolcu, taşıyan ben çeşitli Nakliye Firmaları için bu seçeneği kapalı çaldı... de mümkün değil.
Lufthansa, Evet özel hayvan nakliye uçağı bulunuyor. Ben de, adeta makine Dog'da birlikte istemiş. Evet, nada köpek ATI ile!
O her durumda, o zaman kesinlikle iyi hiçbir anlamı taşıma vazgeçti.
Biz bu nedenle, "uyuşturucu" ve onu erken nerede o sonra uyudu hafta önce kalkış için kullanılan taşıyıcı önce hafta veteriner gözetimi altında bizim türleri vardır.
Önce Uçuş Lizbon-son dakika-si olmak, sonra ağız Tablet uyku zaten ne Lizbon için katkıda gemault-, püskürtülür. Orada bir gün kalmak ve devam edin Recife.
Bu uçuş için tabii ki yetersiz uyku hapı ve biz onu zaten boşaltma sonra bağırdığını duydum ve neredeyse 2 ay "yanındaki, yaşamın" sonra biraz oldu.
Bugün o o zaman "uğradığı ağrı" şimdi köpeğini genel 15.000 metrekare kapalı mülkiyet Creek ve Havuzlar, telafi etmek için yüzme imkanı ile 6 diğer köpekleri ile sahiptir. Yani, stres sonunda onu için değdi.
Kısacası, hassas ya da nervenschwache köpekler için bu uzun bir inanılmaz uçan işkence olduğunu.
Ve sonra orada nereye onlar kısmen kutuları ile hayvanların yüklenmesi için Havaalanı üzerinde zaten motor stop çalıştırsanız bırakın ve bu mutlak felaket için bir köpek, bazı korkunç sonuçları ile kulak Havaalanı (Frankfurt değil).
Ama sen korkma istiyorum. Ayrıca... sakin, kararlı köpekler uzun baş Uçuşlar en kolay.
AbraçOS
BR
Merhaba
Ne düşünmelidir?
Ne zaman bir trollbeitrag, ı 'd say olmalıdır izin töle koymak uyku ve santos bir sen almak bu kadar her sokak çevresinde yeni hofhund olarak strassenköter.
strassenhunde, eski ev arkadaşlarından daha çok bevorteiltes hayvan daha iyi.
Yoksa:
schiffsreisen, birkaç saat içinde uçak için aktarım olarak köpekler için bir büyük quäelerei vardır.
gemi güverte yapılan çelik plakalar sahip hayvanlara hissetmiyorum, bu yolculuk sonunda alır. 14 gün.
Bu çelik levhalar da doğrudan aktarma çalışan çelik kalıplarda 14 gün gemi unutma schiffsdiesels titreşimleri.
ilk didi olmak
Ayrıca köpekler de deniz alırsınız.
Uyku ilaçları (hayvanlar) bazı Havayolları ile yasaklanmıştır. Böyle olup olmadığını sormak veteriner en iyi bir Uçuş hayatta.
Salut
Shroeder
Au royaume aveugles, Les borgnes sont rois.
Gibi ifadeler beklediğim! Ve köpek seekrank... und bile bir seyahat gemisinde öylesine bir çöp. Ben köpekleri ile birlikte zaten tekneler (balıkçılık Portekiz/katamaran Caribbean) üzerinde ve altında bile karşılaşmadığı deniz durumu yoktu herhangi bir sorun, hundemäßig her durumda.Originally posted Didi: Uyku ve santos bir sen koymak töle izin almak....
Yine de burada birinin yıl onun getiri vesilesiyle olarak önce istedi hatırlıyorum Recife taşıyan sonra Almanya onun papağan. Benzer, aşağılık yorumlar vardı.
Aslında, ve kesinlikle, sadece hayvanlar için birçok insan özellikle samimi bir ilişki kurmak anlamak yapmak ve sebebi ne olursa olsun, yerine göre loveSon derece şüpheci tutum insanlar geliştirmek.
Hayatımda da, ilk hayvan doğru kötü davranır veya çünkü böylece otomatik olarak önemli karakter eksiklikleri bölgede benim için geäußerrt, sadece buna göre sahip kişiler, reddedilen verdim.
Tabii sadece hayvanlar ile hiçbir ilişkisi olmayan kişiler anlamına gelir.
Ki burada Brezilya tatminkar hastalarda bu konu için nüfusun büyük bir bölümü, pe nastiest öyküler deneyimi vardı ve anlayış eksikliği bana baktı büyük gözleriyle, polis, güçlü-e doğru göstermek yüklü iken.
Bugün ise bu konuda bir makale bizim Jornal de Santa Catarina başlığı ile Rua do Abandono Yayınlanan. Bir telefon numarası istenir gösteren güçlü getirmek veya yaygın burada köpek görüntülemek için kullanın.
Bizim 7 köpekler burada 5 sokak köpekleri ve bize komşu yaklaşık 200 sokak köpekleri ve bu yetkililer herhangi bir destek sağlar. O yana zengin Anne o sadece bundan, gelemez.
Böyle bir kişi önce ben derinden şapkamı alır ve önce bilinçli, kötülük türleri ne dışarı tükürmek Brezilya zaten yaptık. Burada forumda bu uygulama maalesef değil...!
Ben sonra yorum vardı ama bu konu cevapsız Didi kolay olacak olması. Orada onun türü daha burada, vegangenen konular biliyorum.
AbraçOS
BR
Oi brasil yerleşik.
Didi'nın katkısı (yalnızca ilk bölümünü alaycı/demek İronik olarak) hala iyi oldu. Ben çelik ve titreşim gürültü ile dizel motoru tarafından örneğin bilmiyordum. Ve kısa sürede uçak acı, oldukça hızlı bir şekilde yeniden unutur. Emzik olmadan 14 günden çok daha iyi.
Pretty cool Labradorhuendin ne de ve bazen memnuniyetle kez Avrupa ile alacağını.