Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Sayfa 1 / 2 12 SonLetzte
Gösterilen Sonuçlar 1-6 / 7
Like Tree8Teşekkür ederiz
Manaus Porto Seguro, Rio de Janeiro, Sao Polo, Curitiba, Buzios....: merhaba tüm, oturmak için gün PC çalışma kılavuzları ve kataloglar ve tam olarak nasıl Vierwöchigen Brasil tatil iyi planlanması gerekir, her zaman hala bilmiyorum. Biz bir tur Br. 3 kişi (ile arkadaş 1 çift) tasarım We're not deneyimsiz seyahat ve gezi vardı genellikle
  1. # 1
    Yeni kullanıcı

Standard Manaus Porto Seguro, Rio de Janeiro Sao Polo, Curitiba, Buzios.

Herkese Merhaba,
    oturup gün PC çalışma kılavuzları ve kataloglar ve her zaman hala tam olarak nasıl Vierwöchigen Brasil tatil iyi planlanması gerekir bilmiyorum.
    Biz bir tur Br. 3 kişi (ile arkadaş 1 çift) tasarım
    We're not deneyimsiz seyahat ve gezi çoğunlukla herhangi bir yorum vardı.
    Ama Brezilya Biz yapmak bizi çok zor. Çok görmek için. Böyle büyük bir ülke. Çok farklı görüşler...
    Belki bir çoğunuz bana yardımcı olabilir.
    Salvador, Manaus Porto Seguro, Rio de Janeiro , São Paulo , CuritibaBuzios, zaten listede vardır...
    Fernando de Noronha Ziyaretçiler değil söz konusu olan nedeniyle imza gelip şnorkel (maalesef), bizim tutkular biridir...
    şnorkel ama belki başka bir yerde mi?
    Biz bile mutlaka bizim listede ne eklemek gerekir?
    Güzel Iguassu biliyoruz.

Arabanın tercihen gidecektik. Böylece ilişkisiz ve en iyi ülke ve insanları tanımak...
    (tabii uzun mesafelerde ve sonra arabayla uçmak...)
    Nasıl Ocak için Aralık görünüyor? I-ebilmek almak bir Konaklama Eğer bunu daha önce yayınlanmıştır değil mi?
    Ne ilk, çeşitlilik için uçmak?
    Biz bir Rehberli gezi yapmak gerekir, ben onu oracıkta kitap tercih ediyorum... kimse-ebilmek vermek beni türü?
    Özel olarak değil de canlı istiyorum Otel. Biri kapalı bilir mi?
    Var olmak minettar eğer bir kim bilir bu kadar sabır aufbrigt ve kaos dışarı, bu, bana yardımcı olabilir.
    "Obrigadissimo" diyorum zaten kere
    Çalışma dili ile sorun değildir.

• Reklam

2. # 2
    Moderatör
    Yer
    Rio/Saarland / Swabia

Standard aw: Manaus Porto Seguro, Rio de Janeiro Sao Polo, Curitiba, Buzios.

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Zaira Beitrag anzeigen
    şnorkel ama belki başka bir yerde mi?
    Ilha Grande (yakın Rio). Yeterli zaman değilse, o zaman Buzios siler ve Ilha ayarlar ve Paraty.
    Zaira teşekkür ederim demek.
    Rio de Janeiro, kirli bir şehirdir...

3. # 3
    Deneyimli kullanıcı

Ah canım, bu kadar olan bir beni.

Örneğin "Snorkeling" konusu üzerinde: nasıl hakkında ´s için alternatif olarak Fernando de Noronha palamut ile?

Örneğin "Kiralama" konusunda: Kiralık Araba emin, tamamdır. Ama ne bir araba en Amazon, kentleri Rio de Janeiro, São Paulo ya da içinde Curitiba? Gerek, nereye, geziler için uygun. Bunun için ancak hemen hemen her zaman birçok yerler bulabilirsiniz... Taksi veya otobüsle bunu sık sık ve bazen daha iyi.

Örneğin, mevcut yol için: yedi yerler listesine sahip. Dört hafta = 28 gün her başlangıç istasyonunun dört gün vardı. Aslında varış ve ayrılış kurban, o size döner ve geçerli olacak, hemen hemen her zaman üç çeyrek gün, tüm gün belki, akşam sonuna kadar gitti. Yani, basmakalıp, yedi gün tek başına yapma ve üç gün başına hedef net kalmak azaltır. Hayır daha fazla aha etkileri, yapar sadece Buzios Rio de Janeiro (süreleri, senin olduğunu Buzios rj düşünüyor ve rn herhalde) gerçekten araba araba (ya da otobüs) anlamında.

Önerilen ikamet süreleri ve tarihler ipuçları zordur. İçinde attractions Salvador kapalı bir gün sucked. Ama şu anda da bir akşam Pelourinho experience (sorunu) istiyorum. Salı beri özellikle uygundur. Şehirde iki gün kalacak şimdi Pazartesi, yani. Üç kalır plajlar Tamam da şehri ve Praia Forte de yok. Morro de São Paulo sadece otomobil hissi, bu yüzden de orada Kiralama... köşe yapan bulunan ve Salvador Güney yönünde Porto Seguro hangeln... size kalan sadece Curitiba bir gece ve şehir ziyaret belirlenen şimdi olabilir çünkü sonra özel bir nedeni var, sanırım. Yani, en az iki gece, sonra Morretes, gerekirse daha da Paranaguá, ya da araba ya da Graciosa otobüse geri, sonra tekrar denize, Ilha Mel gereken oldukça güzel sonra trenle olmak... tekrar beş-yedi gün, hangi Eğer bir bütün olarak planı olabilir...

Orada çok optimize etmek için.

Konusunda Konaklama: Var. bazı performans sorunlarını Sylvester Ve mutlak peak sezonu (den Sylvester) dar bir marj fiyat müzakerelerde (turist Mekke dahil) üzerinde olacak Araç Kiralama!). Tam rezervasyonu ancak oldukça nadirdir.
    Zaira ve Falbala teşekkür ederim demek.

4. # 4
    Yeni kullanıcı
    Konu başlatıcı

Merhaba süper Gringo,.

tam Cevabınız için çok, çok teşekkürler.
    Sizi gerçekten çok iyi biliyorum.
    Buzios açısından, rj yapılmıştı...Görünüşe göre Costa do Sol... ziyaret etmek burada tercih ettiğimiz,'ın incisi değildir çok turist...
    ama nerede olduğunu die... und sonra nasıl alabilirim...

Kiralama ile biz her zaman mevcut olması demek değil...
    Büyük şehirlerde zaten yok... Yerine uçan durumda olurdu daha fazla görmek için tahrik olabilir yollar için tasarlanmıştır...
    Bunun için biz bütün bir yıl muhtemelen gerekir...

Ama haklısın. Gerekirse, istediğiniz yerde ve otobüs kişi insanlara ulaşması için duraklatabilirsiniz taksi. Teşekkür ederiz.
    Zaten, görüyorum listemize sadece çok büyük ve şimdi duruyor, palamut ve Ilha do Paraty Still on It...
    Ama nasıl bu kadar: üç kişi Ayrıca endişe, deneyim ve görmek ne istiyorsunuz... Herkes gibi bir bireyci grupları yok,
    ve böylece ne çıkar...
    Hangi Havaalanı evden uçmak?

Bizimle birlikte bilgilerle yeniden kullanır.
    Sana düşen başka bir şey, sizin için minnettar olacaktır.
    Zaira

5. # 5
    Moderatör
    Yer
    Rio/Saarland / Swabia

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Zaira Beitrag anzeigen
    Ilha Paraty
    rsrs

Ilha Grande ve Paraty... sen yapmak kadar bir yıkama yapabilirsiniz. Ben tercih, seçmeniz gerekir, ayrıca Buzios.
    Bir alternatiftir da 2-3 gün Cabo Frio, oradan Búzios için yan yolculuk yapmak için.
    Zaira ve Falbala teşekkür ederim demek.
    Rio de Janeiro, kirli bir şehirdir...

6. # 6
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Paranaguá/pr

Dört hafta boyunca bir mammuttrip - ve hala istediğiniz snorkeling?
    Maksimum dört bölgeden programı verimlilik düzeyini artırmak. Belki de Manaus, sonra Salvador, sonra Rio ile Ilha Grande (dalış), ardından Güney Curitiba. Öneriler burada yine de ziyaret edebilirsiniz supergringos yanı sıra Alman toprakları göz dahil Blumenau, Schröder, Pomerode, vb. gibi. Yer şnorkel olduğunu ama burada program Bovling.
    Bu sezon her durumda Konaklama gerçek bir sorun. Varsa o zaman ama en pahalı saisonpreiskategorie. Tatil Aralık ayı başında başlar ve schulbeginn Şubat touristengegenden ve bütün plajlar ve sauteuer olan kalabalık. Ayrıca inlandsfflüge çok pahalı.
    Zaira teşekkür ederim demek.

Sayfa 1 / 2 12 SonLetzte