Herkese Merhaba,
oturup gün PCçalışma kılavuzları ve kataloglar ve her zaman hala tam olarak nasıl Vierwöchigen Brasil tatil iyi planlanması gerekir bilmiyorum.
Biz bir tur Br. 3 kişi (ile arkadaş 1 çift) tasarım
We're not deneyimsiz seyahat ve gezi çoğunlukla herhangi bir yorum vardı.
Ama Brezilya Biz yapmak bizi çok zor. Çok görmek için. Böyle büyük bir ülke. Çok farklı görüşler...
Belki bir çoğunuz bana yardımcı olabilir.
Salvador, Manaus Porto Seguro, Rio de Janeiro , São Paulo , CuritibaBuzios, zaten listede vardır...
Fernando de Noronha Ziyaretçiler değil söz konusu olan nedeniyle imza gelip şnorkel (maalesef), bizim tutkular biridir...
şnorkel ama belki başka bir yerde mi?
Biz bile mutlaka bizim listede ne eklemek gerekir?
Güzel Iguassu biliyoruz.
Arabanın tercihen gidecektik. Böylece ilişkisiz ve en iyi ülke ve insanları tanımak...
(tabii uzun mesafelerde ve sonra arabayla uçmak...)
Nasıl Ocak için Aralık görünüyor? I-ebilmek almak bir Konaklama Eğer bunu daha önce yayınlanmıştır değil mi?
Ne ilk, çeşitlilik için uçmak?
Biz bir Rehberli gezi yapmak gerekir, ben onu oracıkta kitap tercih ediyorum... kimse-ebilmek vermek beni türü?
Özel olarak değil de canlı istiyorum Otel. Biri kapalı bilir mi?
Var olmak minettar eğer bir kim bilir bu kadar sabır aufbrigt ve kaos dışarı, bu, bana yardımcı olabilir.
"Obrigadissimo" diyorum zaten kere
Çalışma dili ile sorun değildir.

8Teşekkür ederiz
çalışma kılavuzları ve kataloglar ve her zaman hala tam olarak nasıl Vierwöchigen Brasil tatil iyi planlanması gerekir bilmiyorum.

Konu başlatıcı