Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Sayfa 1 / 3 123 SonLetzte
Gösterilen Sonuçlar 1-6 Toplam: 18
Like Tree3Teşekkür ederiz
Permanencia ve cpf: Merhaba! I tasarlamak yakın gelecekte-e doğru göç, sc, Timbo, ancak Permanencia karım için Brezilya ve cpf yalnızca geçerli yerinde. Şimdi birkaç soru var ve cevapları burada umuyoruz. 1. I heard, uygulamanın Permanencia
  1. # 1
    Kullanıcı

Frage Permanencia ve cpf

Merhaba!
    Karım için yakın gelecekte düşündüğünüz Brezilya göç, sc, Timbo, ama sadece yerel cpf ve Permanencia isteği istiyorum. Şimdi birkaç soru var ve cevapları burada umuyoruz.

1. Uygulamanın Permanencia iki yıl kadar sürebileceğini duydum. Bu Evet artık kötü, ama henüz Permanencia ve cpf konteyner liman yükseltmek için ihtiyaç vardır.
    Herhangi bir belge boş konteyner olsun ki, Itajaí, gümrük sunabilir pf belki almak için?

2. Bu mantıklıdır değil, Almanya'da polis izni sertifika geçerli olur ve beglaubigen Mahkemesi tarafından terk veya ben de Blumenau içinde sormak ve mı?

Muhtemelen bir ya da diğer soru zaman ortaya çıkar, ancak iki soruların alacağı ise şimdilik ben hiç memnun ve minnettar görülebilir.

Önceden hiç teşekkür ederiz.

Çağlayan,

Kullanılan
    Durumundan ikinci el (26 Temmuz 2010) 13: 57 (Saat)

• Reklam

2. # 2
    Deneyimli kullanıcı

Standard aw: Permanencia ve cpf

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Gebraucht Beitrag anzeigen
    1. Uygulamanın Permanencia iki yıl kadar sürebileceğini duydum. Bu Evet artık kötü, ama henüz Permanencia ve cpf konteyner liman yükseltmek için ihtiyaç vardır.
    Herhangi bir belge boş konteyner olsun ki, Itajaí, gümrük sunabilir pf belki almak için?
    Yani hiç mümkün değildir!
    Ya da sizin için zaten yetkili sütyen Almanya vize uygulamak. Konsolosluk, sonra da hareketli konteyner geliyor olabilir.

Ya da mutlaka sadece SUTYEN ve ardından size PERMANÊNCIA istek istiyorum da, satın almak gerekirse, gerekiyorsa 2 yıl veya daha uzun tarafından PERMANÊNCIA tamamlanana kadar bekleyin. O zamana kadar kapsayıcı ev ile gümrüksüz tanıttı olabilir.

Kullanılan teşekkür ederim demek.

3. # 3
    Kullanıcı
    Konu başlatıcı

Unglücklich aw: Permanencia ve cpf

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Cônsul Beitrag anzeigen
    Yani hiç mümkün değildir!
    Ya da sizin için zaten yetkili sütyen Almanya vize uygulamak. Konsolosluk, sonra da hareketli konteyner geliyor olabilir.

Ya da mutlaka sadece SUTYEN ve ardından size PERMANÊNCIA istek istiyorum da, satın almak gerekirse, gerekiyorsa 2 yıl veya daha uzun tarafından PERMANÊNCIA tamamlanana kadar bekleyin. O zamana kadar kapsayıcı ev ile gümrüksüz tanıttı olabilir.

Merhaba
    Ben zaten yanıt olarak korkulan. Yine de teşekkür ederiz!
    -Si olmak-e tam olarak nasıl bu benim yaptığımı düşünebilirsiniz. Belki birkaç paketleri sonra Gönder Brezilya ve burada kalan satmak. Veya ekşi elma bite gerekir ve bunun yerine vize uygulaması, en az bir başka hangi altı aylık uzun karım burada bana ayrı. Geçen yıl Eylül ayında gördüm son kez beri muhtemelen ilk seçeneği tercih hasta ve eşim beni gerçekten eksik olduğu için burada her şeyi satmak.

4. # 4
    Deneyimli kullanıcı

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Gebraucht Beitrag anzeigen
    ..Veya ekşi elma bite gerekir ve bunun yerine vize uygulaması, en az bir başka hangi altı aylık uzun karım burada bana ayrı. ...
    Neden 6 ay? Sen pirinç gibi yaptım. Konsolosluk, o kadar uzun süre PERMANÊNCIA için vize sorunu alacağını söyledi?

Ne kadar zaten evli misiniz? 5 Yıldan fazla varsa, Konsolosluk vize 3-4 hafta içinde sergiler.
    Evli henüz hiçbir 5 yıl uygulamayı izler Brasilia ve karar olacaktır. O zaman bile artık daha 3 ay sürer.

eur 170, ücretler-sadece kanca uygulama Almanya'da olan (yaklaşık $ 390, r-). SUTYEN içinde uygulama PERMANÊNCIA için sadece r$ 102, maliyet-!

5. # 5
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Ilha Grande

Almanya'da Permanencia uygulamak için olduğunu düşünüyorum daha içinde daha kolay Brezilya, her şey daha hızlı gider, en azından benimle ´s nispeten hızlı bir şekilde gitti.
    Willi tebrik
    Kullanılan teşekkür ederim demek.

6. # 6
    Kullanıcı
    Konu başlatıcı

Biz şimdi 20 ay evli. Almanya'da ve evlilik oldu Brezilya zaten kayıtlı. Sadece eksiklik, karım olarak yeniden hala kendi kimlik kartı ve pasaport gerekiyor. Ben öğretti Frakfurt, Konsolosluğu tarafından uygulama orada işlenecek kadar Brezilya, en az 3 ay sürebilir. Eşim çok belgeleri göndermeniz gerekir (hangi alır tekrar zaman) bana böylece Konsolosluk tamamen her şeyi yapabilirsiniz.
    Ayrıca her şey üç yer olan bir ev satışı sorunudur. Aksi halde, şimdi zaten belgeleri ihale ile başlatabilir. Ama evin satışından her şeyi bağlıdır. O zamana kadar Konsolosluk uygulamayı yapabiliriz. Şimdi uygulama yapmak düşünce hakkında zaman sonra sadece 4 ay belki ve ev hala satılmaz Vizemi almak. Geçirilen ancak değil daha sonraki üç aylık vize alınmasından sonra olmalıdır. En azından, Frankfurt'ta söylendi. Yani sadece uygulamanın yakında satılan ev olarak gönderin. Ayrıca aslında, bir ev satın varsayıyorum, orada hemen taşımak istediğiniz gerekir ve henüz harcanan ay beklemek istiyor. Ne durumda ama widerrum evin satışı sonra vize uygulaması vardı. Ve ayrıca daha önce olarak kere eşim eksik bahsetmiyorum.

Sayfa 1 / 3 123 SonLetzte