Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Sayfa 1 / 2 12 SonLetzte
Gösterilen Sonuçlar 1-6 / 8
Like Tree1Teşekkür ederiz
Carnaval Salvador - TIS verebilir?: karnaval gelip Pazar, 14.02., Salvador Güney Amerika'da uzun kalmak başlangıcı olarak. Hiç Salvador, ancak karnaval oldu. Kim s hiç karnaval ve can almıştır bana keyif ya da bilgi vermek. Ne önerilir? Ne izlemek? Süreleri var.
  1. # 1
    Yeni kullanıcı

Standard Kim Carnaval Salvador - ipuçları verebilir misiniz?

Karnaval gelip Pazar, 14.02., Salvador Güney Amerika'da uzun kalmak başlangıcı. Hiç Salvador, ancak karnaval oldu. Kim s hiç karnaval ve can almıştır bana keyif ya da bilgi vermek. Ne önerilir? Ne izlemek? "Blocos"(?) bir geçit - burada Componies gibi geliyor ya da yan yol daha izlerken duyurulur?"dan etkileri Yanıtınızı bekliyoruz!
    Rigoletto (8 Şubat 2010 etrafında) tarafından değiştirilmiştir 19: 23 (Saat)

• Reklam

2. # 2
    Gast_14948
    Konuk

Standard aw: Carnaval Salvador - TIS kim olabilir?

ne yaptım Konaklama içinde Salvador?

-bir gün zaten var Otel var, bu kuru keçi Salvador ile kendi lustprügel's madonna, ayrılmış İsa. zengin Brezilyalılar her şey sadece kiralamak vermek olan bu nedenle karnaval için düzenlenmiş.

-pelorinho merkezi ya da barra birçok turist ile oldukça sığ

ve Evet, Salvador karnaval mutlak çekiç! Ayrıca madonna kez hassas parlaklaştırır.

Sadece iyi liderlik var ve Salvador carneval hazırlamak gerekir, sonra çünkü şimdiye kadar canlı'ı aslında yapılan bir ne geçmişe bakıldığında adam merak? «««yaşadı? Batı değil?
    sen-ebil var olmak depresif > |o

Fiyatlar:--dan hemen hemen hiçbir şey için $ 2000us/gün/kişi.

tebrik
    Nini
    Gast_14948 (7 Şubat 2010 etrafında) tarafından değiştirilmiştir 22: 22 (Saat)

3. # 3
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Berlin

Oi Rigoletto,

Ayrıca Aralık ayında ama içinde "Bloco a" oldu Natal. Karnaval iyi varyantı yaşamaya Bence. Böylece bize süper keyifli oldu.Bize de bir anlamda güvenlik ama bazı tanıdıklar ve arkadaşları içinde ne verdi vardı. Şimdi orada yalnız istediğiniz veya başka kişilerle bilmiyorum. Bir solo olarak, beni ele alacak bir şey.
    İlgili gün ve sol için uygun gömlek endişe Mayıs sözleşmesinde.Şimdi ben de s. gömlek ne mal beyaz. Araba Vallies Reali 100-200 vadesi.Gün ve sol ve hiçbir şey çünkü bağlı.Her şeyi satın almanız, ne tadı.
    Belki de bir "Camarote", "Solo" olarak tavsiye edilir.Hala biraz daha pahalı olduğunu fakat genellikle "herşey dahil" var
    Güvenlik konusunda birçok görüş gibts Evet. Biz sadece kömür vardı ve iyi oldu. Tabii ki, dikkat, böyle toplu birikimi, burada çoğu sarhoş veya diğer etkiler altında garanti kapsamındadır.
    Size çok eğlenceli diliyoruz.

MFG Daniel
    Amozinho1974 (8 Şubat 2010 etrafında) tarafından değiştirilmiştir 08: 26 (Saat)

4. # 4
    Yeni kullanıcı
    Konu başlatıcı

Eyvallah için senin yanıt, Amozinho! Henüz hiçbir şey duydum Camarote, şimdi biraz googled. Olup bak, ne yapmak sağlar. Sen tüm iyi!

5. # 5
    Yeni kullanıcı

Merhaba mutlaka burada çalışacak

...: Camarote Okyanusya:...

Sıcak piliç orada, sadece sansasyonel olan Beautys böyle bir konsantrasyon.
    Rigoletto teşekkür ederim demek.

6. # 6
    Deneyimli kullanıcı

Yani sol "In" Bütün yapacak değil - Bloco oldukça benzer bir anaokulu için çoğunlukla gençler üst sınıf ya da orta sınıf Orta ve de yalnızca aynı Banda alıyorum sonra çalışır!
    Camarote çünkü kesinlikle ilginç ve stressiz!

-Ben şahsen her zaman Bikini und Bademoden olduğu gibi değildi yolda - açlıktan ve susuzluktan yolda, yani sadece ne olursa olsun burada sokaklarda kesinlikle. Ancak, bu anstrengender... aber da komik ve elbette çok ucuz!

Önemli ipuçları!
    İlk kez, sen lüzum a Konaklama-Carnevalszeiten kolay değil!
    Aslında gerçekten Barra, karnaval için sevmiyorum ama kesinlikle en iyi yer olarak Barra Farol olsa bile (yolun arkasında Av.Atlantico olacak sonra memnuniyetle, Eşcinsel frequentiert... ama dikkatle jedoch çekinmeyen!)! Alternatif alanı Campo Grande.
    Doğru giyim önemli, net-Ayrıca bkz: güvenlik ipuçları!
    d.h. şort, spor ayakkabı, tişört-hayır telefonları, altın bilezik, markalı giyim, etc. Çok 1 & 2 r$ notları almak & bölme külot, Ayakkabı ve pantolon cebinde!

İçecek su ve Capeta sürü ile tutmak için!

En önemli ipuçları ama!
    -Oyunculuk, dans ile ve beri açık var!

ps: Alternatif sokak karn garantisi var hala Carneval in Pelorinho, geben bunu yapabilirsiniz... hala asla orada savaş büyük bir bilgi yok!
    Bahiafan (10. Şubat 2010 etrafında) tarafından değiştirilmiştir 23: 04 (Saat)

Sayfa 1 / 2 12 SonLetzte