Eniştesi ve -in-law ile yakında gelmek Condor SSA'tarafından fra. Reali ödeme (veya Doları kurulu) ile alabilirler ya da euro.
Eyvallah peşin için belgili tanımlık haberdar etmek.
Gugu
Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz
... Brezilya bir sayfada
…Simple katılın
Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!
Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!
1Teşekkür ederiz
Eniştesi ve -in-law ile yakında gelmek Condor SSA'tarafından fra. Reali ödeme (veya Doları kurulu) ile alabilirler ya da euro.
Eyvallah peşin için belgili tanımlık haberdar etmek.
Gugu
Bildiğim kadarıyla, gemide sadece euro, dolar ve ec-card ile ödeme yapabilirsiniz. Vize galube ben de. Bu nedenle, diyecek Condor çok "yer alan Alman olduğunu." Bu kim sonra sürekli Brezilya sinek, veya?
Beni yanlış Eğer bana, geliştirilmiş çünkü Ive'güvenilir o uzun Reali içinde ödenmesi için kesildiği tarih.
Geçen zaman içinde Salvador olarak benim Uçuş kapalı bir gün. Kapıda Duyurular neredeyse sadece Almanca ve Portekizce sadece süper kısa bir duyuru vardı. Bütün Brezilyalılar etrafında hepsi çok questioningly durdu. Yani "pervasızca Alman" Salvador, yalnızca bu kez görmüş. Çok komik buldum.
Çok ucuz olmasa da uzun diğer şirketlerle uçmak... Ama bu sadece benim düşüncem.
Yüksek,
dört adil-si olmak (ilk ve son kez) Uçuşlar rezervasyonu. Rio- Salvador -Frankfurt ve geri.
Ardından, sürpriz uçuş onayı ile geldi:
Serbest bagaj hakkı kişi başına 20 kg!
net kutu ağırlığı 15 kg sonra - 6 hafta kalmak için d. na PRIMA yaptı
Bu bir hata - olup telefon istek yok - yani dedi normal.
Belki, ama sadece Condor -diğer tüm satırlar için orada her zamanki 2 x 23 kg!
Bir daha asla Condor - daha sonra 50.-euro için daha fazla Uçuş ödeme - sonra her zaman hala ekstra Bagaj çatal üzere daha ucuz olmasıdır.
Oh, ve kim istiyor... değil pahalı ödemek 0180er Condor soru sayısı
0049 (0) 6171 65-3602
..... .da aynı hizmet çıkar!
Titreşim (3 Mayıs 2010) tarafından değiştirilmiştir 10: 22 (Saat)
Merhaba!
6 Hafta kalmak - 28'den fazla gece kalmak olan.
30 Kg, sonra sonra Bagaj politikası olmalıdır.
Condor - Voar é a nossa Paixão.
Değil 2 23 kg veya 2 ** 32 kg ve 10 kg daha fazla 20 kg olmasına rağmen eğer Condor kabul edilmiştir.
Tebrik
Thomas
Başka bir şey işaret etmek istedim: orada'bir şekilde bir düzenleme arasında Condor ve gol. kendim hakkında bir Uçuş Sonra Maceio bilgili: maceio - > ssa gider gol ile ssa - > fra Condor ile uçuş condor ile ayrılmış olabilir. hiç de aptal: olacak condor sitesinde çok değil görüntülenen tüm gol flieger ve doğrudan gol kitap, daha fazla pahalı: 1.12 out var ve geri 5.12 girilen bir kez maceio - > fra ve ssa - > fra, hangi fark olduğunu 80. Eğer her şey satın almak istiyorsunuz ama ayrı ayrı, $160R, 80 altına kadar iyi gol ödeme gerekir. sadece bilgi.
Joerch (12 Temmuz 2010) tarafından değiştirilmiştir 21: 55 (Saat)