Neden sizi arayan Brezilya değil Sipgate ile? Sadece iyi olur. Yalnızca hiçbir Brezilyalı telefon numarasına sahip.
Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz
... Brezilya bir sayfada
…Simple katılın
Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!
Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!
Neden sizi arayan Brezilya değil Sipgate ile? Sadece iyi olur. Yalnızca hiçbir Brezilyalı telefon numarasına sahip.
ola çevirir!
Ben aynı şeyi kendime... o o "elverişli" Brasil çağrılmıştır olabilir istiyor gelmek istedi?
Çünkü diğer VoIP sağlayıcıları kanner ama bir VoIP ile iyi bir Internet kullanımı ve telefon bağlayın.
btw: Rio bir sidekick Philips kendisi tarafından bir Skype telefonu satın almış. Funzte de, ama çok pahalı Skype dışı buluyorum.
Ne istediğiniz kartları oluşturmanız gerekir.
Daha iyi cevap soru, sorğu niyeti daha iyi olmaya olurdu. Ne onun PRäferenzen?
Gruessle
Ursinho
Rio de Janeiro, kirli bir şehirdir...
Bunun iki olası nedeni:
- O bir sütyen istiyor. Telefon numarasına sahip
- Çünkü o d hiçbir Office ve coğrafi numaralar layık olmak için böylece schufa kimlik doğrulama tarafından yalnızca bağımlı geliyor o olamaz.
Bakın: VoIP - IP telefon Forum yerel numaraları için çerçeve RegTP ayarlar
Selamlar
-zeta-
pbx: 1 ct/dak... Böylece içinde Dlands. Tarafından gepult zaman Mamãe Skype var önce kullandım. Hatta Brezilya içinde bazen aramak için "geri" Brasil pbx üzerinden daha ucuz oluyor. Brezilya'da telefon mafya gerçekten Mondpreise konuşulan vardır...
Havale ya da PayPal ile şarj edilebilir. Ancak sabit bir sayı maliyeti. Ama iş parçacığı açacağı ne o esas kadar olduğunu söylemek gerekir...
Rio de Janeiro, kirli bir şehirdir...