Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Sayfa 1 / 3 123 SonLetzte
Sonuç 1-6 / 4 gösterilen
Almanya vize olmadan hareket Brezilya: birlikte Merhaba! Ben acil bir sorum var ve biri-ebilmek yardım etmek beni daha da umuyoruz. Brezilyalı arkadaşım, Almanya'da olmakla birlikte, onun Turistik vize süresi zaten dolmuş. Şimdi tekrar Brezilya için uçmayı planlıyor. Does kimse bilmek ne o bu durumda havaalanında alacaksınız? O para cezası var
  1. # 1
    Tucan
    Konuk

Unglücklich Almanya vize olmadan hareket Brazil

Merhaba!

Ben acil bir sorum var ve biri-ebilmek yardım etmek beni daha da umuyoruz. Brezilyalı arkadaşım, Almanya'da olmakla birlikte, onun Turistik vize süresi zaten dolmuş. Şimdi o var daha önce tekrar Brezilya uçmak için. Does kimse bilmek ne o bu durumda havaalanında alacaksınız? O bir ceza ödemek zorunda kalacak? Ya da masanın onu belki de yasak? Veya daha da kötüsü geliyor olabilir ve o tutuklandı? Ve herkes o önlemek mümkün olabilir mi komplikasyonlar tarafından o yola başka bir ülkeden diğerine (örneğin Hollanda) biliyor mu? Herhangi bir bilgi veya ipuçları için minnettar olacaktır! Hiç teşekkür!

• Reklam

2. # 2
    Deneyimli kullanıcı

Standard aw: Kalkış Almanya'dan vize olmadan Brazil

Açıkçası o ceza yüz gerekir. Ayrıca, vize ne kadar kaplı bağlıdır. Açıkçası, o bir yerde, yakalanan olarak o hiç bilet tramvay veya rasgele bir kontrol edilebilir, diye tutuklanan sınırdışı ve. Ayrıca o masanın yılda reddetti.
    Karım ile ile benzer bir durum var, bu bize yardımcı oldu that we have tam yetkilileri ile işbirliği yapmaktadır. I-si olmak biz o kadar planlanan evli, bana rağmen bir yıl avukat ve mahkeme was bitmiş durumda dünya kadar rum ile vurdu... Böylece, pürüzsüz buz olarak kendinizi taşımak size yardımcı olamaz.
    Bir üçüncü ülke ayrılışı (Hollanda, knowned...) artık Günümüzün bilgi çağında Almanya olarak farklıdır. Yetkililer, aynı bilgilere sahip ve aynı soruları sormak. Eğer sonra da sınırdışı.

Burada zaten sorunsuz çıkış bildirilen İspanya, bu da yüksek risk dolu düşünmeye ve dikkatli olduğunu.

3. # 3
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Balsthal / Yata

Merhaba
    üçüncü bir ülkeden ayrılma durumunda bu Scheengen alan bir parçası değildir, ancak arkadaşınız dorthun önce gelmelidir mantıklı olun.
    Size şans varsa onun normal seyahatleri olduğunu size tavsiye ederim hiçbir şey olmaz, burada İsviçre'de bugüne kadar geçici giriş kilit dayatılan olgusu, duydum. Çünkü, yetkililer, sadece kendi pahasına seyahat mutlu kez tutuklama ya da slayt kapalı, oldukça az düşünüyorum.
    İyi şanslar diliyorum

Saygılarımızla Nick

4. # 4
    Kullanıcı

mh, ya da belki sadece oturup birlikte yetkili yabancılar yetkisine sahip. Eğer sadece bir kaç gün, kimse muhtemelen olacaktır Wegesperrt/aubgeschoben veya benzeri, ama kesinlikle sadece bir ceza ödemek. Wenns uzun ile kaplıdır, yine de bir sorun var ve eğer uygun Office başvurun. Ve nedense eğilip bile üzerinden üçüncü bir ülkeye daha fazla çıkış ile orada sorunlar en geç gelecek girdisi çıkmak.

5. # 5
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Salvador Bahia

Wikipedia:

It 's Özgürlük yoksunluğu, belirtilen durumlar ile bağlantılı bir Sürgün geçici olarak üzerinden bir değil fiyatının hukuk - olması Kişi empoze. Gözaltı genel amacı, kişinin daldırma ile ilgili önlemek içindir bir kaynakça () içinİcra) bilinmeyen konum bir sürgün çekilme.
    Neden o gitmeli gözaltı içinde ama zaten o yola gönüllü olarak? Ne zaman dışarı gönüllü olarak seyahat veya kilit için para cezası Almanya olup? İyi bir soru.
    Selamlar
    -zeta-

6. # 6
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    bel/mcp/stm (her zaman)

Böylece sayısız örnekler daha yakın ve diğer arkadaşları nedeniyle diyebilirim: Evet ve Evet
    Sürecinde kişi gönüllü olarak terk etmek olsa da yetkililer cezalar yanı sıra, giriş engelleri, için ayarlanmış!
    Bu özellikle Frankfurt Havaalanı çok özenle var!
    Yani en azından Frankfurt'a, ben bir geniş yatak yapmak istiyorsunuz!
    Muhtemelen Amsterdam olacaktır değer a denemek ama garantisi olmadan!
    Tucan, durumunuz umutsuz ama çok ciddi (şans ile) değil! Denetimleri daha keskin, yıl ve yaptırımlar daha zor yıl vardır...

Sayfa 1 / 3 123 SonLetzte