Oi Vandercammen!
Tarafından listelenen belgili tanımlık alıntı yapmak, Bay Manoon diğer ikisi olan bana, sadece ilk olduğunu.
Alıntılar var. daha doğrusu, görmek için lütfen.
MFG Daniel![]()
Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz
... Brezilya bir sayfada
…Simple katılın
Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!
Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!
15Teşekkür ederiz
Oi Vandercammen!
Tarafından listelenen belgili tanımlık alıntı yapmak, Bay Manoon diğer ikisi olan bana, sadece ilk olduğunu.
Alıntılar var. daha doğrusu, görmek için lütfen.
MFG Daniel![]()
Var ne Hooooooo değiştirilmiş, yeni teknolojilerin getirmiş, kendinizi komisyon el yapmak ve nasıl caipieras daha fazla hale getirmek.
Çünkü milliyetçilik başka bir şey aramaya yaşadığımız yüzyılda Küreselleşme, ve Brezilya zaten imkansız, çünkü rassereinen etnik ya da dini topluluklar. Brezilya Abraham Wurstkessel ' dir.
Fransız Devriminden bu yana, faşist Fasces popüler egemenlik anlamında olan insanları tutmak gerekir bir devlet yetkilisi olarak hünerini. Buendel İtalyanca kelime, frets, yani dernekler de başvurabilirsiniz. Bu anlamda, sendikalar, çiftçiler ve diğer paydaşlar, 1870'ten beri yaklaşık fasci çoğul kullanıldı. Ve böylece faşizm Brezilya interpetieren içinde olmalıdır.
Gibts affetmek için nix o affedilmez, Evet solltewn Not unutmayın sadece sorunu olan o frischfröhlich o zamandan beri Stalin'in altında Çin, Afrika,... veya Orta Avrupa'da bile gitti. Ve oldukça güncel. Yanlış lütfen, lütfen bana anlaşılabilir etmeyin Çünkü sadece demokratik seçilmiş İsrail hükümeti için sadece Atasözleri ne knocks out???????
bir unutmamak da Iran... ve.
Vandercammen (etrafında 29 Haziran 2009) tarafından değiştirilmiştir 14: 30 (Saat) Nedeni: Yazım denetimi