Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Sayfa 28 49 Ersteİlk ... 1824252627282930313238 ... SonLetzte
289 163-168 Sonucunu göstermek
Like Tree42Teşekkür ederiz
Neues aus Sepetiba: Ich mache mal weiter in Rio ... 5 Sambaschulen in 6 Tagen (besser gesagt: Nächten), die mit dem wahrhaften Höhepunkt meines Rio-Daseins besiegelt wurden: der Imperatriz Leopoldinense ... in Lemis Herzen jetzt schon Gewinner des Karnevals 2010. Es war geil. Es war anstrengend. Es war Chaos. Und es war der
  1. # 163
    Moderatör
    Konu başlatıcı

Yer
    Belo Horizonte

Standard aw: Haberler Sepetiba den

Ben Rio daha fazla...

5 Samba okulları 6 gün içinde (doğrusu: gece), benim Rio varlığı gerçek vurgu ile mühürlü:... içinde Lemis Imperatriz Leopoldinense kalp şimdi zaten Carnival 2.010 kazanan.

It was awesome. Bu yorucu oldu. Bu kaos oldu. Ve asla unutmayacağım arkadaşlarım Ayrılışı oldu. Yine de, bir ara burada şimdi kez benim Rio raporlamada bunu.

I-cekti beğenmek güç Haftasonu etkinlikleri özel önümüzdeki kitap için pick up. Sadece benim kişisel deneyimlerim zarafet ´ Mae Santa ile.

Sadece benim son gece Rio de Janeiro, hangi Imperatriz Leopoldinse geçirdiğim, ı-cekti beğenmek-e hala bildirmek, oldukça sade bir şekilde çünkü o kendisi benim Rio raporlama genel resmi tamamlamak için sağlayacak pek çok Schlüsselerlebnisse sahiptir. Böylece daire tekrar kapanır.

Kitap için iştahınızı almaya kim besbelli değil çok fazla içerikleri hakkında ki çarpıcı bölümler (belki de tamamlanmamış) bir genel bakış olarak geliyor. Ayrıca burada forumda, kitap, tasarım ve içerik başlığına ilişkin birkaç anketler yakın bir gelecekte başlatır. Brezilya Web okuyucuların fikirlerini duymak ve tabii ki daha sonra dikkate alınması gibi olur. Nihayet o bir bestseller olmaktır...

Eksik Bölüm:

„Mae Santa“

Lemis - hex

Çarşamba: Vila Isabel

-Desfile başlar
    -Güzeller intikam
    -Vila Isabel 2 gün savaş başlamadan önce

Cuma: Portela

-Mini okula ile () büyük emelleri
    -Oldukça yakın elde ettiğini kaos

Cumartesi: Rocinha

-As gününde savaş başladı
    -Akşam olmadan kadın

Pazar: União da Ilha do Governador

-Lemi denemek dışarı Cariocas „Jeitinho alemao“

Pazartesi: Imperatriz Leopoldinense

-„Bar do Alemao“ Tamborinspieler
    -Muhteşem Bayanlar
    -Lemis nihai mutluluk

Ödemesiz güle demek

-Emotionen
    -Hoffnung
    -Wuensche
    Lemi (25 Ekim 2009 için) tarafından değiştirilmiştir 09: 43 (Saat)
    Sen-ebilmek görmek
    Alt sınıflarda.

• Reklam

2. # 164
    Moderatör
    Yer
    Rio/Saarland / Swabia

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Lemi Beitrag anzeigen
    Sadece benim son gece Rio de Janeiro
    ... O tempo tá voando putz ve biz değil hatta getirilmiştir...

Ama: Ben evet bir apto kapatmak için Maracana Stadı var / yakın Escola da Samba Salgueiruuu. Arkadaşlar Forum are welcome. Belki de Lemi "benim" samba Okulu bana sonra gösterir...

Dann kann ich Dir auch zeigen, wo man am besten parkt, wenn man zur EdS Vila Isabel will (ohne in die Favela zu fahren)...

İyi yolculuk ev
    soğuk, gri Almanya'dan
    Ursinho
    Rio de Janeiro, kirli bir şehirdir...

3. # 165
    Moderatör
    Konu başlatıcı

Yer
    Belo Horizonte

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Ursinho4711 Beitrag anzeigen
    ... O tempo tá voando putz ve biz değil hatta getirilmiştir...

Ama: Ben evet bir apto kapatmak için Maracana Stadı var / yakın Escola da Samba Salgueiruuu. Arkadaşlar Forum are welcome. Belki de Lemi "benim" samba Okulu bana sonra gösterir...
    Salgueiro, Lemi gidebilirsiniz. Yani, şu anda tüm arasında touristischste samba Okulu düşünüyorum. Orada yaşamak için tabii ki harika. Hala in the immediate vicinity 3 samba okulları vardır.

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Ursinho4711 Beitrag anzeigen
    Dann kann ich Dir auch zeigen, wo man am besten parkt, wenn man zur EdS Vila Isabel will (ohne in die Favela zu fahren)...
    İyi bir çapraz karşısında SendAs süpermarket otopark Park. O gece de korunmaktadır. Radyal Morro veya Park, Göbekli kursunda "Seçme" olduğunu...
    Sen-ebilmek görmek
    Alt sınıflarda.

4. # 166
    Moderatör
    Konu başlatıcı

Yer
    Belo Horizonte

Dün gece Rio

Grace ben bana şu anda zaten kabul. Ama o anda bir ek bölüm adayacağız.

Benim botched ilk Imperatriz ziyaret ettikten sonra bir „Solo Auftritt“ geçen akşam saklıdır vardı. Çekim sonra 2 gün içinde ilerleme ve polis arasında uyuşturucu Çeteleri ada ve cv favela savaş olmasına rağmen aşağı bir polis helikopteri üzerinde „Morro dos Macacos“ intikam almak için favelas çıktım, ama istedim ve bu akşam için verebilir. Belirli bir risk beri temiz Complexo gibi o akşam benim hedef olmalı, Alemão üzerinde kayak gelişmeler Mare, Complexo hemen komşu dayak vardı biliyordu.

Ich wollte noch mal so richtig in die Unterwelt Rios abtauchen. Das alte, im vergilbten Anstrich vor mir stehende Gebäude mit dem Wellblechdach auf verrosteten Trägern schien der bestmögliche Platz dafür zu sein. Es befand sich am Fuße des „Morro do Alemão“ - einer der berüchtigsten Favelas Rio de Janeiros. Auch das Wetter konnte nicht besser sein. Schon auf der Fahrt in die Favela sah ich eine dunkle Gewitterfront nahen, die sich nach meiner Ankunft anfing auszuschütten. Es regnete, blitzte und donnerte. Im Licht der Blitze sah ich die Hangfavela vor mir erleuchten. Diesmal war ich alleine ... ganz alleine ... ohne Anhängsel. Nicht mal meine Freunde aus der Vila Isabel wollte ich an meinem letzten Samba-Abend dabei haben. Ich wollte einfach mal vogelfrei sein und heimgehen, wann ich es für richtig hielt. Alles passte zusammen. Ich war glücklich wieder vor der Sambaschule der Imperatriz Leopoldinense zu stehen.

Bu benim son gecesi, görmeye, zarafet üzerinde Samba dancers Kraliçe değildi vardı kötü oldu. Benim önceki gizli sonraki Karnaval tüm tabloyu süpürüldü ki çok kötü. Rios samba okulları hakkında tüm yapılan ön yargılar, içine kazık o gece atıldı. Ve bu olacağını biliyordu. En az hissettim. Ben Mangueira benden önce dans kat kayma üzerinde ışık-yeşil-beyaz-clad dansçılar ve dansçı, Imperatriz üstünde benim ilk samba okulları ziyaret gördüm hassas anda.

Ama şimdi zaman ile romantizm sonucuna vardı ve geri akşam sonuna kadar „Bar do Alemao“ (burada başka türlü ben kendimi otur olurdu?) başladı. Yine, bira siparişi yordama bahsediyordu. Benim komşular, sonra uzakta iken dökülen yağmur Samba gösterisinde başlamadan önce bir büfe, 2 şişe Antarktika derme çatma uçak altında içti favela, sıradan, görünüşte basit bir adamdan bu zaman zaman. O kendini Chico hayal. Biz futbol, samba okulları, tüm olası kötü kadınlar hakkında sohbet ve hala onu seviyorum (vay... nihayet hiç Eşcinsel kere!) ve tabii ki benim lehçesi kökeni. O Argentino yazmış. Ben mevcut ve dedi ki: „du uzak değil böylece far from home düşünmek gerek. Ama bu yarın burada adı nedir?"

„Aaaahhh Ingles! "onun ağzından sürpriz oldu. Bilmiyordum olup olmadığını ben sonraki yaptığı açıklamada: „Haette diye düşündüm. Neredeyse gerçek bir Carioca“ konum sonra tasarıyı olumlu olmalıdır. Ama ziyanı yok. Kalın, neredeyse dişsiz büyükanne barda kimlerin gizlice duydum, onun parmağı ile wobbled ve sizinle, „Nee, teyit getippt“ gerçekten değil Gringo vardı.

Adam üzerinden kamu guardian sökmek taşındı. Yalnızca Samba gösterileri başında geliyor ve kapalı olsun dedi. İnsanlar tüm samba okul varsa, onlar para ile kesilmiş ve bırakın otomobil Unwatched.

Beri sadece arabam ve ödenen veliler kapalı dönmüştü, ben, anlamına Imperatriz nöbet 4 r$ ile benim „Samba Karriere“ en ucuz oldu. Önce gününde Ilha Governador topraklarında 15 r$ çekti vardı yapmak. Mangueira için bilinen 5 r$ 10 r$ vardı. Diğer tüm samba okulları ben 10 r$, dışında nerede Radyal „Morro dos Macacos“ sokakta park ücretsizdir için Tarih oldu Vila Isabel de ödenir.

Ben hemen arabanın çalınması riski İşte istedi. Bu bir ikna edici, belki de onun ağzından entsetztes „naaaooo“ oldu. „Hier tarihinde Morro çalıntı değil. Tepenin Patronlar tarafından yakalanırlarsa parmak kaybeder. Bir çoğu kez yakalanmış, o da bütün el kaybeder mümkündür."

Bu sahneyi favela film olabilir, o was „Cidade düşünmek de Deus“ ve artık gerçeğe karşılık geldiğini biliyordu. Büyük uyuşturucu Çeteleri tarafından onaylanan favelas kendi kurmak kadar yasalara ve – durumda sağlanan – onlar da sadece Brezilya siyaset de bizzat kendi zorlaması için. Hangi yapmak nedeniyle açık, saydam için tüm favela sakinleri kurallara, öyleydi. Ancak, askeri rejim bir tür oldu. Ve ölüm cezası kesinlikle çoğunlukla bir ağır silahlı tarafından telaffuz ve ilaçlar için Özet mahkeme yasadışı oldu. Yani gerçekten hiçbir gülmeye.

Chico söyledi (ne kesinlikle onun adını değildi, ama o kadar denirdi) tarafından Vila Isabel aşkım. Rio fan bir rekabetçi samba Okulu olmak üzere hiçbir sorun oldu dedi. [NULL]'ydı olarak futbol ve o hasta bile birkaç samba okulları desfilieren gitmek için şık değil. Imperatriz bir Vila Isabel gömlek ile gitmek istiyorum Eğer o köşe-e doğru öylesine uzakta, olur beni doğruladı. Dikkatle incelenen samba Okulu uymasını sağlamak için benim akşam giyim seçerken doğal olarak saygı. Yani, hangi zaman beyaz yüz cilt ile birlikte, Imperatriz renkleri gece vardı bir parlak yeşil tişört giymişti.

Imperatriz Chico ilk ziyareti sırasında benim kaza hakkında söyledi. Ayrıca onu Mangueira görmüştü ve ben sadece Passistas nedeniyle burada olduğunu itiraf ve şimdi emin olup onlar gerçekten geldi Morro do Alemao. Güldü ve şöyle dedi: „Ich aradığınız ama youll'aşk o olup olmadığını bilmiyorum... "

Chico ile görüşme son derece ilginç, ama ne yazık ki bu bize dökülen yağmur birikmiş suyun ağırlığı altında aniden çöktü, koruma olarak hizmet çadır kesildi. Ben oldu uzakta atlamak adil Chico, ancak ıslak sırılsıklam böylece. Ne bilmiyordum o yabancı konularda vardı. Yeşil ve beyaz. Sonradan çıktı samba Okulu iç Imperatriz batería cuíca oyuncu oldu. Ve o was değil herhangi bir batería, en iyi Rios biridir!

Devam etti...
    Miniaturansicht angehängter Grafiken Bağlı grafikleri küçük resmi Neues aus Sepetiba-chico-bei-der-arbeit.jpg  
    Lemi (26 Ekim 2009 için) tarafından değiştirilmiştir 15: 17 (Saat)
    Sen-ebilmek görmek
    Alt sınıflarda.

5. # 167
    Moderatör
    Konu başlatıcı

Yer
    Belo Horizonte

Hemen beni aradı Chico batería birkaç fotoğraf çekmek için oldu. Parmaklarını bir bandaj ile sarılmış ve piyasadaki sıvı tatlandırıcı ile bulaşmış. Bu arada parmaklarını korumalı ve küçük deri kemer işletilen Chico ve meslektaşları etrafında kendi iç cuíca sesi hazırlandı. Cuíca sesi hatasız ve Carnival of Rio ´s ekmek üzerine tereyağı gibi bir parçası oldu.

Batería, beyaz bir elbise Mestre Aparecido tarafından yapılmıştır. O kesinlikle şefi oldu ve onun talimatları gnädigst genellikle çok eski konuları izledi. Bu sesin bir gözlük ve Salgueiro ve Mangueira batería uzunlukları aştı. Bile benim kadar o da özel disiplin ile ayırt edilir, Vila Isabel davul grubu heybetli en sadece ikinci galibi oldu.

Sonraki final için en az 4 gruplar tarafından katıldı en iyi Samba de enredo şarkıları eşliğinde batería ilk 10 dakika içinde olmadan gerçekleştirmek rakipleri vardı. Daha sonra batería kadar kabul etti ve hemen bir dans salonu havasında arttı. Passistas laid uzakta ve Samba düştü.

Başlangıçta rekabet içtenlikle soru önce 4 tüm rakipleri ile aynı tutku ve mükemmellik ve kişisel davranmaya Imperatriz yönetmen davulcu sordu. PRäferenzen bir veya diğer Şarkıcılar için ile parlaklık değil. Bu yanlış bir ses kül şarkı busted yapabilir ve sivri kulakları ile dinledi ve Samba işletme uzmanları, sadece ders oldu jüri, bir şey duymak istiyorsunuz açıktı.

Lemi olursa olsun tabii ki oldu. Bana da, kim sonunda izin verildi onun Samba Carnival at Sapucaí 90 dakika içinde yaklaşık 60 kez şarkı için önemli değildi. Ama sadece prestij, aynı zamanda para oldu. Çok para için bir Favelado grace tarafından öğrendim, o yalnız Samba de enredo 10.000 r$ kazanan paraya. Benzer PRämien Rainha da batería, onların Princesses ve diğer temel bileşenleri karnaval blok gabs.

Rio karnaval sadece saf sevinç, aynı zamanda bir iş değildi.

Sicherlich kein Geschäft, bei dem die von der Armut betroffenen Favela-Bewohner aus ihrer Misere herausgehievt werden. Besonders sie „bluten“ eigentlich am meisten aus. Ihre Kleidung mit all dem Glitzer und Glimmer müssen sie sich selber anfertigen. Meist kiloschwerer mit Federn beschmückter Kopfschmuck, extravagantes Schuhwerk und ein Dauerabo im Fitnessstudio sind kein billiger Spass, sondern kosten den Sambaverrückten meist ihre gesamten Ersparnisse. Doch ich habe in den vielen Sambaschulen Rio´s wirklich niemanden kennengelernt, der die finanziellen Opfer nicht für seine, natürlich allerbeste unter den Sambaschulen, nicht erbracht hätte. Er war wie eine Sucht, die im August jeden Jahres mit den ersten Proben begann und mit dem Karnevalsumzug im Sambodrom als definitiver Höhepunkt im Februar endete.

Tam olarak bu canlılık özellikle açıkça Imperatriz hissettim. İnsanlar gitmek için hangi bir zevkle ertesi gün kendi Partisi için sıradan bir Pazartesi akşamı geçici olarak görünüşte tüm zorlukları unutmak gibi görünüyordu. Bunu özellikle ifade etmek için kullanılan dans olarak coşku bir gösteri oldu. Çok yakın başka bir samba Okulu vardı bir tutku hissettim. Bana değildi ama beni ele geçirdi. Çünkü Imperatriz sahnede dans değil bir yükseltilmiş, ancak bir dans salonu hayır sürpriz oldu. Ortasında yapıldı ve sessiz tutmak olabilir değil. Ve tüm davul, Tamborins, Cuicas ve Ganzas ritmi içinde. Nasıl sadece Lemis yaşam Rio beri değişmişti!

Devam etti...

Bir kaç fotoğraf Imperatriz Leopoldinenese batería (ve onların yavruları)...
    Miniaturansicht angehängter Grafiken Bağlı grafikleri küçük resmi Neues aus Sepetiba-k-pa195899.jpg   Neues aus Sepetiba-k-pa195907.jpg   Neues aus Sepetiba-k-pa195914.jpg   Neues aus Sepetiba-k-pa195910.jpg  
    Lemi (27 Ekim 2009 için) tarafından değiştirilmiştir 10: 09 (Saat)
    Sen-ebilmek görmek
    Alt sınıflarda.

6. # 168
    Moderatör
    Konu başlatıcı

Yer
    Belo Horizonte

Bir kez daha: ortalama bir montagabend vardı ve gerçekten, az ya da çok önemli bileşenleri: samba Okulu mevcut. Bu tabii samba Okulu Müdürü ile kapalı gitti ve hatta onların 2 Gefolginnen, prensesler vardı batería kraliçesi ile sona erdi. Lemis ancak, kim tüm ödül paralarını yatırım değil Kraliçe arasında üç favori, kesinlikle silikon ve çeşitli iş onun vücut, yüz ve saç atık. Hayır, sadece sympathischsten ve doğal olarak ortaya çıktı, 3 gerçek sayısını oldu ama hep gülümsüyor Lemi sol „ganz besonderes“ vardı. Ben sadece zevk ve elbette geri gülümsedi.

Batería, da Baianas, eski muhafız yanı sıra, taşıyıcısı ve Hall asıl mevcuttu. Passistas en merak ediyordum vardı. Bu kılavuzda geldikten sonra Bayanlar çekmeye çalıştı ve benden önce Mangueira resimlerden dışarı benim bellek cycled.

Ve hani... ben Mangueira bellekte vardı ilk oldu. Mutluluk duygusu beni üzerinden akıyordu. Aniden benim obsesyon alınan bir anlamda ve tüm benim Vorgefühle doğruladı. Eh, darbe için darbe oldu. Kullanılan zaman görünmesini Passistas samba Okulu vardı belli oldu. Hemen en az 4-5 Bayan anladım. Ben ben baktım Mangueira fotoğrafları artık sık sık, görüntülerdir In my memory yemiş ve tekrar benim gözleri önünde canlı.

Biraz duygusal.

Son birkaç hafta içinde benim hayalleri meltdowns-si olmak be nihayet oldu. Ve bütün bunlar geçen akşam Rio. Eller açılır mükemmel olamazdı. İlk kez bu akşam bu an birisiyle paylaşmak edebilmek isterdim. Tüm arkadaşlarım benim tutku ve Imperatriz için saplantı biliyordu. Bazı insanlar belki beni deli veya smiled en azından benim için düşündüm.
    Tekrar duymak lazım. „Imperatriz... çünkü Im'deðil hin“, „Imperatriz, „Impertriz ise sadece Hinterhofsambaschule“ – nicht“ gibi.

Ama şimdi ben burada yalnız ve bana bir bira içmek benim sevinçle olarak daha iyi bir şey işgal etti. Ben bu son gecesi tekrar, ne kadar dışında savaş öfkelendi, birçok favelas çekim attı ve zaten 35 ölü vardı kapatmaya Imperatriz çok memnun oldu. Hayır, Lemi mutluydu. Bazen, onun hedefe ulaşmak için gelgit karşı yüzmek zorunda kaldı. Lemi, yani değil bir kez Rio yaptım ve bu son günü ödüllendirildi. Şüphesiz, Rio, rağmen önceki şüphe, Lemi üzerinde olumlu bir atmosfer vardı.

Ama daha dolu dans pistine geri ne oluyor.

Şimdi darbe üzerine darbe oldu. O was a Allah Allah birbirlerine olan olaylar. Orada out parladı ve yine yağmur yağıyordu ve şimdi su akışı dans salonu koştu. Hiçbir korku – aykırı. Şimdi bir adım ve dans eşleri ile yüksek topuklu Ayakkabı satış beyaz şort üzerine su püskürtme dansçılar vardı. Ama belli ki kimse menüsü. (Bu sadece bir gülümseme değildi) kahkaha yüzlerinden uzak almak kolay oldu. Baianas dizilmiş ve her zamanki gibi kendi ekseni etrafında bir dizzy büyü tarafından örtülü olması kadar muhtemelen döndü. Özellikle güzel işlemeli elbisesi ve Hall'ın giydiği taşıyıcısı, güzel çifti şimdi başladı. Fahnenküsserei samba Okulu ve bazı Konuklar Direktörü tarafından her zamanki töreni (Hayır, değil Lemi...) Henüz değil!) yara oldu ve böylece onların geniş salınım dans hamle de tam genişlikli işlemi tamamlanamadı sonra bir koridor dans performansı iki boş tutuldu. En sonunda saygıdeğer çiftinin eğdi batería önce ve aynı olan Mestre yaptı bunları. Samba okulları gösteri sonuna ait açık, tüm iyi senaryoları. Bayan ve Hall, Passistas dans ettiler ve dans onu dans master yaptı sonra kendi tabanları Samba sıcak güç vardır. Lemis an oldu. Bu hareketler ve zerafeti bir daha bana tamamen deli yaptı. O saf erotik ve bir dans değil dünyanın bu güç vardı ve aynı zamanda çok fazla duygusallık.

Kısa yeşil giyim Bayanlar kendi kalça salıncak ve bacakları salladı. Bayanlar biri özellikle dikkatimi çekti. Ona salıncak sadece diğer Bayanlar iyiydi. O gevşek ve güç „Dribbeln“ kırarak başarılı oldu ve ona layık zarif bir dokunuş dans elemanları, art arda eklenmiş. Sonra tam gücüyle devam etti ve o sonsuz bir dayanma gücü vardı inanıyoruz dedi. O zerafet hatırlattı.

Ben sonra bir süre yoğun bir şekilde onları gözlenen, bir BT gördüm: o bile lütuf iyiydi. Kapsamlı korku, o kendi ayakları yakaladı ve uzun boy on the dance floor çırptı, onların bacak türbülans kadar hızlı. Yerine kendi ayakları yönde koordine etmek için Hayır, sadece dışarı gitti ve parlak bir gülümseme onun yüzünde oyulmuş o burada baktım. O grace gibi siyah değildi ama, kıvrılmış ve boyalı uzun çikolata kahverengi saçlarını benzerdi. O değil vardı kas olarak, ama görünüşe göre içinde birlikte kendi dar, zarif bacaklar ona gerekli esnekliği verdi daha fazla enerji. Sadece onu görmek gözleri için bir bayram oldu. Ve keyif aldım, çünkü kimse Maracana Stadı istedim ve bana omuz vurdu.

Yalnızca saat sürekli bilet. Ancak Lemi, bu arada bazı durumlarda uyku ikincil öğrenmişti. Yaşamın önemli anlarda canlı olarak vardı.

Bazı noktada sonu oldu.

Ich nutzte die Gelegenheit um alles, was mich gerade eben noch visuell beeindruckt hatte, zu fotografieren. Die Passistas waren zum Glück sehr zugänglich und so bekam ich reichlich Gelegenheit sie ganz natürlich oder in Pose zu fotografieren. Ich wurde fast panisch als meine Kamera plötzlich „niedrigen Batteriestatus“ anzeigte. Ich sah bereits alle Felle wegschwimmen. Aber an diesem Abend meinte es auch die Kamera gut mit mir und hielt bis zum Ende durch. Es war Lemis endgültiges Glück in Rio! Wenn ich auf der Heimfahrt aus der Favela abgeknallt worden wäre, hätte mich das herzlich wenig gejuckt. Ich wäre glücklich und zufrieden verendet.

Devam etti....

(ama sadece birkaç fotoğraf!)
    Lemi (28 Ekim 2009 etrafında) tarafından değiştirilmiştir 1233: pm (Saat)
    Sen-ebilmek görmek
    Alt sınıflarda.