Ben Rio daha fazla...
5 Samba okulları 6 gün içinde (doğrusu: gece), benim Rio varlığı gerçek vurgu ile mühürlü:... içinde Lemis Imperatriz Leopoldinense kalp şimdi zaten Carnival 2.010 kazanan.
It was awesome. Bu yorucu oldu. Bu kaos oldu. Ve asla unutmayacağım arkadaşlarım Ayrılışı oldu. Yine de, bir ara burada şimdi kez benim Rio raporlamada bunu.
I-cekti beğenmek güç Haftasonu etkinlikleri özel önümüzdeki kitap için pick up. Sadece benim kişisel deneyimlerim zarafet ´ Mae Santa ile.
Sadece benim son gece Rio de Janeiro, hangi Imperatriz Leopoldinse geçirdiğim, ı-cekti beğenmek-e hala bildirmek, oldukça sade bir şekilde çünkü o kendisi benim Rio raporlama genel resmi tamamlamak için sağlayacak pek çok Schlüsselerlebnisse sahiptir. Böylece daire tekrar kapanır.
Kitap için iştahınızı almaya kim besbelli değil çok fazla içerikleri hakkında ki çarpıcı bölümler (belki de tamamlanmamış) bir genel bakış olarak geliyor. Ayrıca burada forumda, kitap, tasarım ve içerik başlığına ilişkin birkaç anketler yakın bir gelecekte başlatır. Brezilya Web okuyucuların fikirlerini duymak ve tabii ki daha sonra dikkate alınması gibi olur. Nihayet o bir bestseller olmaktır...
Eksik Bölüm:
Mae Santa
Lemis - hex
Çarşamba: Vila Isabel
-Desfile başlar
-Güzeller intikam
-Vila Isabel 2 gün savaş başlamadan önce
Cuma: Portela
-Mini okula ile () büyük emelleri
-Oldukça yakın elde ettiğini kaos
Cumartesi: Rocinha
-As gününde savaş başladı