Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Sayfa 5 / 8 Ersteİlk 12345678 SonLetzte
Sonuçlar 25-30 46
Like Tree3Teşekkür ederiz
Acele: seyir için Kuaför/Salon Berlin alanı!: başlangıçta brasil tarafından Evet, yerleşik gönderildi thats Brezilyalılar ile sorun, onlar bakın ve gerçek bir profesyonel bir kaç kez dinlemek ve salonların olduklarını inanıyorum. Ancak Alman kadınlar arasında da. Bu nedenle, bize, amatör Friseurin ile Salão de beleza, bir arkadaşım var
  1. # 25
    Yeni kullanıcı

Standard aw: Acele: Kuaför/Salon Berlin alan arıyor!

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi brasilresidente Beitrag anzeigen
    Evet, bu Brezilyalılar ile sorun, onlar bakın ve gerçek bir profesyonel bir kaç kez dinlemek ve salonların olduklarını inanıyorum. Ancak Alman kadınlar arasında da.

Bir arkadaşım bizi, amatör Friseurin Salão de beleza ile, Procon boyunda, Sitem bu nedenle şu anda vardır. Toplam imha saç!

Zaten iyi bir Kuaför/içinde bir meslek olarak ustası Batı Almanya'da ihtiyacı var.
    Saç uyanmak sürekli, bu yüzden tamamen tahrip olabilir değil! Ve İnan bana, bu müşteri büyük olasılıkla yeni geri var denemek! Ve herkes kötü şans ve mutluluk! Ama bu benim deneyim gibi kötü eşit olduğu anlamına gelir değil! En azından benim deneyim hala iyi ve uzun süre büyülü Saçımı baktı!

eeech... burada düşünüyorsun, değil dürüst çünkü ustası Kuaför ihtiyacı gibi! Diploma bugün satın almak kolay Hasta'almak o insanlara anlatmak önce ağzıma daha iyi...

• Reklam

2. # 26
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Blumenau

Originally posted POPGATO: eeech... burada düşünüyorsun, değil dürüst çünkü ustası Kuaför ihtiyacı gibi! Diploma bugün satın almak kolay Hasta'almak o insanlara anlatmak önce ağzıma daha iyi...
    Sen verwechselst bir şey var. Almanya hakkında bahsediyoruz değil Brezilya.
    Bir kalıp ustası Almanya'da satın alabilirsiniz ve Handwerksrolle içinde kayıtlı olması gerekir çünkü o kesinlikle değersiz olacak, bir işletmeyi ve oturum açın.

Almanya Brezilya gibi neden bürokrasi olmasa, denetleyici kurumları yetenekli esnaf odası iş ve işgücü Müfettişliği oldukça iyi, ama bu durumda.
    Veya nasıl olmadan resmi iş personel istihdam etmek istiyor? NÃ £ O pode! Ve malzemeleri gibi Wella-yalnızca iş kayıt şablonuyla çalışacak.

Tabii orada birçok salonların/içinde onların çok kötü genellikle kontör akşam farklı bir konu maaş bildirilmemiş iş veya yasadışı işletim onu daire, aynı zamanda Almanya, ama bu bir iş olduğunu.
    Kim ancak onun saç yapmak olabilir bir şey yanlış giderse bu ortamda, hiçbir şekilde iddia elbette vardır.

İnan bana ne ı am konuşmak hakkında yeterli Innungsmeister benim işçiliği meslekte kendini uzun olduğundan biliyorum.
    AbraçOS
    BR

3. # 27
    Yeni kullanıcı

Bir kalıp ustası Almanya'da satın alabilirsiniz ve Handwerksrolle içinde kayıtlı olması gerekir çünkü o kesinlikle değersiz olacak, bir işletmeyi ve oturum açın.

Almanya Brezilya gibi neden bürokrasi olmasa, denetleyici kurumları yetenekli esnaf odası iş ve işgücü Müfettişliği oldukça iyi, ama bu durumda.
    Veya nasıl olmadan resmi iş personel istihdam etmek istiyor? NÃ £ O pode! Ve malzemeleri gibi Wella-yalnızca iş kayıt şablonuyla çalışacak.

Tabii orada birçok salonların/içinde onların çok kötü genellikle kontör akşam farklı bir konu maaş bildirilmemiş iş veya yasadışı işletim onu daire, aynı zamanda Almanya, ama bu bir iş olduğunu.
    Kim ancak onun saç yapmak olabilir bir şey yanlış giderse bu ortamda, hiçbir şekilde iddia elbette vardır.

İnan bana ne ı am konuşmak hakkında yeterli Innungsmeister benim işçiliği meslekte kendini uzun olduğundan biliyorum.
    Ne ben verwechse hiçbir şey! Bunu biliyorum tek başına birden fazla 5 yıl canlı ı iddia brd-o sizin gibi deneyimdir! Ama Dediğim gibi benim olacak iyi arkadaş asla açığa! Sizin gibi düşünen müşteriler ihtiyacınız Yani hiçbir şey daha fazla açıklamama offentlichkeit üzerinde sağlar! Onlar bana hala güzel ve iyi hizmet sağlamak beni!
    Popgato (27 Mayıs 2010) tarafından değiştirilmiştir 14: 52 (Saat)

4. # 28
    User_11889
    Konuk

Bir kalıp ustası Almanya'da satın alabilir ve o sonra kesinlikle değersiz olacak, Handwerksrolle yapabilmek. kayıt ve ticari faaliyet... kaydedilmesi
    Evet, Evet, aynı eski "kapalı toplumlarda" Ortaçağ düşünce ile dinle! Bir filo ile ayarlarsınız gerçekten bir sacrilege olurdu. Ne yazık ki - veya Tanrı teşekkür ederiz? -yavaş yavaş titrek ayak almak için düşünme bu Dernek Başkanı başlar.

Biz Frisoer(in) konu "sandalye Kiralama", sadece Almanya'da uğraşmak gerekir böylece bağımsızlık planlarken.

Ve kim kez gerçekten sallamak başımı: sadece a ve b eklerinde "Teutschen Handwerksortnunk" okumak (ya da ona benzer, Orta çağlarda yazılmıştır ya?)!

5. # 29
    User_11889
    Konuk

@ popogato:

Belki de düzgün Almanca öğrenmek için sonra eğer o "titrek metre olsun" ya da "müzakerelerin titrek ayakları üzerinde durmak" Alman anlamı anlayacak bir kez denemelisiniz.

Ve soba yanıt olarak adam sadece size oldukça bir şey anlamış değil çünkü her zaman aynı benzin dökülen!

Ta ürün reçetesi?

6. # 30
    User_11889
    Konuk

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Takeo Beitrag anzeigen
    ... você depila seu cú?
    İsses yakında iyi Evet?
    Threaderoeffner bir şey değil bir kelime ile samimi bir Kuaför söz vardır!

Sayfa 5 / 8 Ersteİlk 12345678 SonLetzte