Lula birçoğu için bir komedyen bana değil.
Son aylarda o 2 kez şaka elisch davrandım:
1. Dünya Bankası ve sadece şu anda Brezilya borç kalanı zurueckgezahlt vardır
2. Gibi o US$ 4.000.000.000 Dünya Bankası olarak verildi (Bu perspektif koymak gerekir: g-20 katılımcılar ile toplam bir 1.000.000.000.000; Dünya Bankası sağlamak üzere anlaştığınız) Brezilya Yani yaklaşık % 0,4 katılacak. Ancak, doch mal hakkında düşünme değişikliği: Unbestritten g-20 üyesi ve destek Dünya banka ile 4.000.000.000 us$, welteiten kriz, yastık yoksul ülkeler için kötü etkileri. Brezilya uebernimmt sorumluluk, içinde bir, bir süre önce Haiti gibi bir kez daha çıkan anlamına gelir.
O belli ki kazanmıştır ve ne yazık ki, her iki görevi için çok güçlü, yani o "Komedyen" çağırdı.
g-20 toplantısında anlaşmak ile Obahma ([şükür kimse daha fazla G7-veya g istediğini]? toplantılar biliyorum;) (uzun yeterince varsa o gedaueret), ile sözler: "sen bringer (ücretsiz Vandercammen tarafından da tercüme)" bir şey demektir.
Fazla 6 yıl Enacio Luiz "Lula" da Silva gitti ve birçok konular ve mesajlar da Disskussionsbedarf bkz.:
Ben küçük bir Brezilya ilk kez 1993 yılında tanıştı. Bulgular, sonra sonucu olarak vardı:
% 50 Aylık enflasyon ({anlıyorum kendinizi tatile, çünkü hemen hemen tam olarak sonra 2 ay, Rio otobüs fiyatına katına}, ya)
Ağzımdan: Burada Evet çok yanlış.
Sonra 1994, geldi Fernando Henrique Cardoso. Zaman Brezilya için şans inme.
Gerçek, hangi daha fazla veya daha az kararlı bugüne kadar (belli ki aşırı değerlenen ve onu ve Lula altında kadarıyla sizin konuşabilir gelişti bugün "veya daha az istikrarlı bir para".) Rezerv para birimi değil tabii (sadece bir "henüz" yazı istedim, ama biz böyle tartışmalar tekrar belki 30-50 yıl; hareket) Kim bilir; Eğer (bir prognoz cesaret).
O zaten-si olmak yardımcı (May 15 Reali betw. fark) yoksul insanlara atılmış bulunmaktadır "Bolsa Gaz" ve diğer bazı gerçekleşmesi (Açlık veya Arroz ve Feijão dışında).
Ama o bile fakir üyeleri Brezilya nüfusunun ekonomik kurtarma katılabilir emin yaptı.
Dışarı-in benim hayat Schwank:
1994 var benim eski eşim ve 2 çocuk yaklaşık 30 m2 yaşam alanı "Diocletian" a "Villa" en kötü tür Schwager.
yaklaşık r $ 500,00 10 vezes gekaufren zaman o onun basit ev alıcılar zaten yarısını kuşkusuz birinde inşa 1996 çizmek. Üstelik o buzdolabında (ağacın ana dallarından biri de 10 vezes) ve diğer basit aktivite.
Çünkü soeiner enflasyon oranı ile kimse kapalı 10 vezes içinde herhangi bir mal verir fhc onun için olmazdı.
Lula geldi ve ben bana sadece Brezilya uyruklu, tartışmalarla ben hiç bir devlet başkanı Lula karşı bir şey var.
"Mençalões" ve o hareketsiz, hatta kardeşi dahil olmasına rağmen o, hiçbir şey biliyordu iddia geldi.
Sonra kafalarının içinde Lula hükümeti devirdi.
Arasında zaten kabul etti: Özet "Bolsa Família", hangi, benim bilgi ve fikir ilk olarak adlandırılan işsizlik sigortası, ödeme gitmek layık tarihi Yardım kadar tüm gerçek 'Sosyal Yardımlaşma' Brezilya, .streng Schulgang çocuk ve düzenli doktor alma ziyaretleri gibi koşullara bağlı.
Skandallar, hangi, Fantastico (Globo;) geldi (Pazar akşamı) de üzerinde çok saçma, öylesine çok çalıştırmak olduğunu açıkladı ve vicdansız Nichtbrauchender "" endişeli için "enstsprechenden" karşı iddia herhangi bir ahlaki anlamda.
Ve en çok oy durdu.
İki nedeni, sıfır bir geliri olan aileler resmen ilan aksi asla gayrimenkul, gelirdi aileler için 1.000.000 evlerin yapımı için bir program olabilir bugün, Lula, var gibi:
1. çünkü o yoksul ailelere yardım istiyor ve
2. çünkü 1.000.000 evlerin inşaat Peki, hurdaya premium gibi benzer d. çalışacaktır.
Programın adı: "Minha casa, minha vida", benim evim, benim hayat anlamına gelir.
Morales (şu anda muhtemelen açlık grevi Tarih), Chaves, Raul, Lula. "Daha iyi yol" ilgili 3 kullanıyorsanız dünya ülkeleri (amalgamations betw.) 3 ve 1 Dünya var tabii; Çünkü bu ülkelerin 2. Weltlaender vaftiz gerekir; No: yanıtlar zaten vardır: emerging markets).
Canlı bir tartışma için sabırsızlanıyoruz.
@ Takeo: emin, sizin için özel zevkle bekliyorum.

5Teşekkür ederiz

Konu başlatıcı