Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Sayfa 1 / 7 12345 ... SonLetzte
Showing results 1-6 Toplam 39
Like Tree5Teşekkür ederiz
Komedyen Lula veya Brezilya için şans inme?: Lula birçoğu için bir komedyen bana değil. Son aylarda o 2 kez şaka elisch davrandım: 1. o Brezilyalı borç geri kalanı için Dünya Bankası ve şu anda sadece 2 zurueckgezahlt vardır. O Dünya Bankası (Ben perspektif koymak gerekir ki:) US$ 4.000.000.000 verildi gibi
  1. # 1
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Maceio

Standard Komedyen Lula veya Brezilya için şans inme?

Lula birçoğu için bir komedyen bana değil.
    Son aylarda o 2 kez şaka elisch davrandım:
    1. Dünya Bankası ve sadece şu anda Brezilya borç kalanı zurueckgezahlt vardır
    2. Gibi o US$ 4.000.000.000 Dünya Bankası olarak verildi (Bu perspektif koymak gerekir: g-20 katılımcılar ile toplam bir 1.000.000.000.000; Dünya Bankası sağlamak üzere anlaştığınız) Brezilya Yani yaklaşık % 0,4 katılacak. Ancak, doch mal hakkında düşünme değişikliği: Unbestritten g-20 üyesi ve destek Dünya banka ile 4.000.000.000 us$, welteiten kriz, yastık yoksul ülkeler için kötü etkileri. Brezilya uebernimmt sorumluluk, içinde bir, bir süre önce Haiti gibi bir kez daha çıkan anlamına gelir.
    O belli ki kazanmıştır ve ne yazık ki, her iki görevi için çok güçlü, yani o "Komedyen" çağırdı.
    g-20 toplantısında anlaşmak ile Obahma ([şükür kimse daha fazla G7-veya g istediğini]? toplantılar biliyorum;) (uzun yeterince varsa o gedaueret), ile sözler: "sen bringer (ücretsiz Vandercammen tarafından da tercüme)" bir şey demektir.

Fazla 6 yıl Enacio Luiz "Lula" da Silva gitti ve birçok konular ve mesajlar da Disskussionsbedarf bkz.:

Ben küçük bir Brezilya ilk kez 1993 yılında tanıştı. Bulgular, sonra sonucu olarak vardı:
    % 50 Aylık enflasyon ({anlıyorum kendinizi tatile, çünkü hemen hemen tam olarak sonra 2 ay, Rio otobüs fiyatına katına}, ya)
    Ağzımdan: Burada Evet çok yanlış.

Sonra 1994, geldi Fernando Henrique Cardoso. Zaman Brezilya için şans inme.

Gerçek, hangi daha fazla veya daha az kararlı bugüne kadar (belli ki aşırı değerlenen ve onu ve Lula altında kadarıyla sizin konuşabilir gelişti bugün "veya daha az istikrarlı bir para".) Rezerv para birimi değil tabii (sadece bir "henüz" yazı istedim, ama biz böyle tartışmalar tekrar belki 30-50 yıl; hareket) Kim bilir; Eğer (bir prognoz cesaret).
    O zaten-si olmak yardımcı (May 15 Reali betw. fark) yoksul insanlara atılmış bulunmaktadır "Bolsa Gaz" ve diğer bazı gerçekleşmesi (Açlık veya Arroz ve Feijão dışında).
    Ama o bile fakir üyeleri Brezilya nüfusunun ekonomik kurtarma katılabilir emin yaptı.
    Dışarı-in benim hayat Schwank:
    1994 var benim eski eşim ve 2 çocuk yaklaşık 30 m2 yaşam alanı "Diocletian" a "Villa" en kötü tür Schwager.
    yaklaşık r $ 500,00 10 vezes gekaufren zaman o onun basit ev alıcılar zaten yarısını kuşkusuz birinde inşa 1996 çizmek. Üstelik o buzdolabında (ağacın ana dallarından biri de 10 vezes) ve diğer basit aktivite.
    Çünkü soeiner enflasyon oranı ile kimse kapalı 10 vezes içinde herhangi bir mal verir fhc onun için olmazdı.
    Lula geldi ve ben bana sadece Brezilya uyruklu, tartışmalarla ben hiç bir devlet başkanı Lula karşı bir şey var.
    "Mençalões" ve o hareketsiz, hatta kardeşi dahil olmasına rağmen o, hiçbir şey biliyordu iddia geldi.
    Sonra kafalarının içinde Lula hükümeti devirdi.
    Arasında zaten kabul etti: Özet "Bolsa Família", hangi, benim bilgi ve fikir ilk olarak adlandırılan işsizlik sigortası, ödeme gitmek layık tarihi Yardım kadar tüm gerçek 'Sosyal Yardımlaşma' Brezilya, .streng Schulgang çocuk ve düzenli doktor alma ziyaretleri gibi koşullara bağlı.
    Skandallar, hangi, Fantastico (Globo;) geldi (Pazar akşamı) de üzerinde çok saçma, öylesine çok çalıştırmak olduğunu açıkladı ve vicdansız Nichtbrauchender "" endişeli için "enstsprechenden" karşı iddia herhangi bir ahlaki anlamda.
    Ve en çok oy durdu.

İki nedeni, sıfır bir geliri olan aileler resmen ilan aksi asla gayrimenkul, gelirdi aileler için 1.000.000 evlerin yapımı için bir program olabilir bugün, Lula, var gibi:
    1. çünkü o yoksul ailelere yardım istiyor ve
    2. çünkü 1.000.000 evlerin inşaat Peki, hurdaya premium gibi benzer d. çalışacaktır.
    Programın adı: "Minha casa, minha vida", benim evim, benim hayat anlamına gelir.

Morales (şu anda muhtemelen açlık grevi Tarih), Chaves, Raul, Lula. "Daha iyi yol" ilgili 3 kullanıyorsanız dünya ülkeleri (amalgamations betw.) 3 ve 1 Dünya var tabii; Çünkü bu ülkelerin 2. Weltlaender vaftiz gerekir; No: yanıtlar zaten vardır: emerging markets).
    Canlı bir tartışma için sabırsızlanıyoruz.
    @ Takeo: emin, sizin için özel zevkle bekliyorum.
    Robert Wolfgang Schuster ve gracjanski teşekkür ederim demek.
    Maceió selamlar
    Thomas
    Maceio daireler:
    www.Maceio.at

• Reklam

2. # 2
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Lummer, 21 ° Güney, 55 ° Doğu

Standard aw: Komedyen Lula veya Brezilya için şans inme?

En ne takdir Lula, o FHC (gerekli) reformları düzenlemiştir değil emin olduğunu.
    Örneğin döviz kurunu serbest, sınırlamaları kaldırdı, vs.

Ekonomik olarak da aslında sadece var. Brezilya kendi ayakları üzerinde geri getirdi, orada tekrar ödenen ihracat = off yine pos. Dengeler geri fazlaları elde =.

Bir kısmı da şans oldu hala oyunda = Dünya ekonomisi Schmiedts kedi, emtia fiyatları Delice yükselmeye gitti o daha fazla para/Forex till yıkanıp =.

Bolsa tanıdık kadar kötü değil bence başka bir konudur.

Ama buna ek olarak, bir şey bulmak daha fazla.
    1.000.000 Car programı da ilginç olabilir.
    Ama onlar kadar 100.000 ilk çekin izin, sonra daha fazla bilgi edinmek.
    Peşin övgü benim bir şey değildir.
    TITUSOIL -Take profit - Titusoil oldu ' başarıyla satılan!
    Yeni - yeni - yeni -Biz eritmek, Zahngold – şimdi mutlaka diş olabilir çizmek!

'Organophosphates grubundan ilacı çocukların zihinsel gelişimi inhibe'.
    Aşırı doz, bu da yetişkin katlanmış gibi görünüyor!

3. # 3
    Deneyimli kullanıcı
    Konu başlatıcı

Yer
    Maceio

Dizinler bana ancak söylemek zorunda baktığımda daha iyi uzakta Hugo Lula, GSYİH, yoksulluk, cehalet, vb. gibi pek çok alanda olarak gelir...
    Birkaç yerine değil. Çocuk ölüm örneğin Venezuela %1.77, 2003-2008, zurueckgegangen olduğunu Brezilya Aksine, %5.07.

Kaynak: Index Mundi - ülke koleksiyonu
    Maceió selamlar
    Thomas
    Maceio daireler:
    www.Maceio.at

4. # 4
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Manaus Amazonas Brasil

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Titus Beitrag anzeigen
    En ne takdir Lula, o FHC (gerekli) reformları düzenlemiştir değil emin olduğunu.
    İşte bu kadar. Gelin!
    Ve parçalara pt yapıyor, kesmek ki o zugeassen. Ayrıca stehem ve o her zaman güçlü danışman vardı sayfaya o aslında ideolojik nedenleri görmezden sahip olmalıdır. Anlam ve yemekler yapmak için kendi görev yapan her Konseyi ve Federalpolizei açık
    kimi o karşılar, ancak kendisi olarak PRäsident muhtemelen karışımı
    Prost
    AMAZON TURLARI, SEYAHAT ACENTASI, İŞ DANIŞMANLIĞI
    Skype "' Robert Wolfgang Schuster

5. # 5
    Deneyimli kullanıcı
    Konu başlatıcı

Yer
    Maceio

Bugün makul kömür, (Ben bir Federais başlangıç maaş istiyorum) ve bu şekilde ekipsiniz ne kaybetmek zorunda Polícia Federal hak orijinal: maaş ve emeklilik, bir orta sınıfın ortasında çekmek bence.
    En iyi bozulmasına karşı adım, polis, politikacılar, yolsuzluk olması veya organize suç. Yaklaşık 2 hafta önce pf burada yaklaşık 600 şüphe seçim dolandırıcılık vakalarının izlenmesi için bir takım ile girintilenir haberi. Dün, ilk sonuç vardı: 2 Belediye ve şehir üye vardır. Edilmiş suçların seçimleri ile suçlanan (kaynak:) Politica: pf indicia, por suç eleitoral, vereadores e depo prefeitos - tudo na hora - o portal de Notícias de Alagoas) ve ben ne yazık ki, o burada kalacağını değil inanıyorum.
    fhc hattı konusunda katılıyorum size: önemli değişiklik yok bunların.
    Ayrıca, Titus zaten yazdı, çok şans olduğunu servet ya da mutluluk, kömür, oturup bir demet eksikliği değil ama Brezilya keşfi ve sadece var Brezilya. Soru nedir, ne işe yarar? Morales, Hugo, Raul ve Lula farklı yollardan gitmek çünkü.
    Bana konu sadece dizinleri bulmaya çalıştım (ve itiraf etmeliyim: Aslında ben Lula ve önceden fhc vurgulamak, dizinler, aradığınız ama geniş gefehlt) ve değil geçecek. Eğer bu konuda bugün hmmm takeo postalar görmek.... farklılaşmış.
    Maceió selamlar
    Thomas
    Maceio daireler:
    www.Maceio.at

6. # 6
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Maceio al

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Cheesytom Beitrag anzeigen
    Morales (şu anda muhtemelen açlık grevi Tarih), Chaves, Raul, Lula. "Daha iyi yol" ilgili 3 kullanıyorsanız dünya ülkeleri (amalgamations betw.) 3 ve 1 Dünya var tabii; Çünkü bu ülkelerin 2. Weltlaender vaftiz gerekir; No: yanıtlar zaten vardır: emerging markets).
    Merhaba Tom.
    Bence bir çok zor olan karşılaştırabilirsiniz. Sırasında Brezilya nispeten düşük ama artan düzeyde sağlam bir kursu sürücü, Chavez ile bir kumar. GSYİH fazla çift kişi başına yağ, yüksek fiyat olarak Brezilya, bugüne kadar onun seçmenler karşılamıştır ve belki de onun yeniden seçilmeyi gibi hala sağlar daha yer alır. Sosyal Yardım işlemleri için geniş taban sınıfları ise askeri bir çok yeni silah ve iyi bir maaş alır. Şimdi bir birim para alba ülkeler için geçen hafta ABD Doları, Sucre karşı savaş ilanı olarak duyuruldu. Her hangi bir GSYİH daha az olması yarısı Venezuella gibi yüksek yani tabii kurşun ama düşer de en yüksek riski.
    Burada bir makale hakkında (ancak Dominik Cumhuriyeti, ancak, ada Dominika değil): RIA Novosti - politika - Uluslararası - dolar karşısında mücadele: alba ülkelere tanıtmak ortak para birimi
    Ayrıca bu kadar askeri çalışmaları Hugo Chávez verir ve daha sonra muhtemelen onunla bitti zaman sadece bir meselesi olacaktır düşünüyorum.
    Tebrik
    Gordinho
    Tüm Oyunlar Macumba sona erdi, kar içinde Afrika çizmek. (Bras.) (Atasözü)

Sayfa 1 / 7 12345 ... SonLetzte