Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Sayfa 1 / 2 12 SonLetzte
Sonuç 1-6 11 gösterilen
Çalışmalar Brezilya: iyi herkese Merhaba! Şu anda biraz Orientierungslos benim gelecekteki akademik kariyer konusunda kulüpler. Benimle ilgili kısa: Almanya doğumlu, yapılan lise mezunu lise hemen üstünde n yıl serbest bir servet yönetimi iptal genç, Portekizli Milliyet 20 yaşındayım. Şimdi çeşitli nedenlerle kendi üzerinde tropikal ve etik artık içinde
  1. # 1
    Yeni kullanıcı

Standard Brezilya'da çalışmaları

İyi herkese Merhaba!

Şu anda biraz Orientierungslos benim gelecekteki akademik kariyer konusunda kulüpler.
    Benimle ilgili kısa: Almanya doğumlu, yapılan lise mezunu lise hemen üstünde n yıl serbest bir servet yönetimi iptal genç, Portekizli Milliyet 20 yaşındayım. Bunu, bu nedenle değişiklik için seyir şimdi birkaç kendi üzerinde tropikal ve etik nedenlerle artık bir pozisyonda.
    Bugün forumu tökezlemek burada 'Gismo' gegooglet tarafından bu yazı var:

Sertifikalarımı protugiesich bugün tercüme var.
    amacıyla buraya br studiern Trading medio ihtiyacınız bildiğiniz gibi / segundo Grail.
    iyi ki bizimle kapanış fh en az olacağını düşündüm.

Eh, daad.de yan tarafındaki Trading medio Cate ile eşit olduğunu öğrendim.

ve çevirmen de benim realschulzeugniss Trading medio ile tercüme.

Yani, eğitim de bir realschulzeugniss yeterince planlıyorsanız,

İyi eğlenceler
    Şimdi, oldukça şaşırttı. Sonra eğitim için 2 Meslek Yüksekokulu tamamlamak için düşünce vardı. Çünkü özellikle diğer ülkelerde, görünüşte sık fh ve lise bitirme arasında ayrım yoktur. Şimdi, ne kadar Gismos deyimini gerçeğe sorumlu olduğunu biliyorum.

Bu "Vestibüler" uygulanabilir ve bu Portekizli beherrsch olurdu uygun bir hazırlıkla düşünüyorum ben de.
    Şimdi doğru olduğunu, bir lise derecesi ile olur ve kabul misiniz kuzey Brezilya Üniversite Giriş Sınavı nereden?

Yani, catch, eğer varsa m², ne?

Freu bana cevapları.

Tebrik
    Roberto

• Reklam

2. # 2
    Deneyimli kullanıcı

Standard aw: Çalışmalar Brezilya

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi psychonaut Beitrag anzeigen
    g. n yıl serbest bir servet yönetimi hemen üstünde. Bunu şimdi birkaç kendi üzerinde tropikal ve etik nedenlerle artık bir pozisyonda

Ach du Okulu... şişmiş Evet çok güzel sesler!
    Ne için aniden bir kötü vicdan 1 yıl sonra insanların yatırım ve sigorta şirketleri üzerinde onlar gerek yoktur ve değil ödeyebilirsiniz babble gerektiği, demek!

...Şimdi doğru olduğunu, bir lise derecesi ile olur ve kabul misiniz kuzey Brezilya Üniversite Giriş Sınavı nereden?

Yani, catch, eğer varsa m², ne?
    TRADİNG biri kanıtlamak önemlidir MÉDIO eşdeğer niteliklere sahip. Kesinlikle çevirmen örnekte gösterildiği gibi anlatılan, o küçük ve açıkça nasıl o lise derece çevirmek zorunda açıklamak. Eğer Ayrıca bir sütyen Hauptschule veya ağaç sertifika ile gelir. Uni.

Açık ´s kesmek, bir konu gelip 30-35 Studienbewerbe için ücretsiz herhangi bir sitede. Çok fazla rekabet.
    Çünkü içinde Brezilya Bu gibi Almanya'da, nerede herkes, çünkü sadece ortalaması geçerlidir ve erişim gereksinimleri karşılandığında çalışma izin verilen üniversitelerde değil.
    SUTYEN içinde UNIS çalışmanın her alan için sınırlı sayıda yer var.

3. # 3
    Yeni kullanıcı
    Konu başlatıcı

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Cônsul Beitrag anzeigen
    Ach du Okulu... şişmiş Evet çok güzel sesler!
    Ne için aniden bir kötü vicdan 1 yıl sonra insanların yatırım ve sigorta şirketleri üzerinde onlar gerek yoktur ve değil ödeyebilirsiniz babble gerektiği, demek!
    Hayır, satış değildi. Kötü vicdan değil, bu nedenle daima daha yoğun fikir Finans;Ekonomi dünya almak zorunda. Beni öylesine ne tanımlamak ne isterdim ben herhangi bir şekilde desteklemeye devam. Ancak komik nasıl hızlı bir şekilde İttifak sigorta bir hizmetçi klişe yerine getirmeden görünüyor.

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Cônsul Beitrag anzeigen
    TRADİNG biri kanıtlamak önemlidir MÉDIO eşdeğer niteliklere sahip. Kesinlikle çevirmen örnekte gösterildiği gibi anlatılan, o küçük ve açıkça nasıl o lise derece çevirmek zorunda açıklamak. Eğer Ayrıca bir sütyen Hauptschule veya ağaç sertifika ile gelir. Uni.

Açık ´s kesmek, bir konu gelip 30-35 Studienbewerbe için ücretsiz herhangi bir sitede. Çok fazla rekabet.
    Çünkü içinde Brezilya Bu gibi Almanya'da, nerede herkes, çünkü sadece ortalaması geçerlidir ve erişim gereksinimleri karşılandığında çalışma izin verilen üniversitelerde değil.
    SUTYEN içinde UNIS çalışmanın her alan için sınırlı sayıda yer var.
    Nasıl bunu kanıtlayabilirim? Savaşlar Baden Württembergische Realschule ile 2.2 inanç var. Yani çevirmen bu lise derece kesinlikle Trading Médio düzeyi olan üniversitenin ikna etmek istiyorsunuz?

30-35 sesler pervasızca. N daha zor sınav veya vll, ancak Almanya ya da benzer nitelik gerçekleşme olasılığını artırmak için ne yolu var mı?

Sizin ve diğer yanıtlar için teşekkür ederiz.

4. # 4
    Deneyimli kullanıcı

Hayır, satış değildi. Kötü vicdan değil, bu nedenle daima daha yoğun fikir Finans;Ekonomi dünya almak zorunda. Beni öylesine ne tanımlamak ne isterdim ben herhangi bir şekilde desteklemeye devam. Ancak komik nasıl hızlı bir şekilde İttifak sigorta bir hizmetçi klişe yerine getirmeden görünüyor.
    Benzerleri ayet küstahlık. Ben düşünmemişti, yerine kırmızı araba ve ATI marka zamanlarda Alman sürücüsü ile tanıtımı için bu benzeri meşguldü.

30-35 sesler pervasızca. N daha zor sınav veya vll, ancak Almanya ya da benzer nitelik gerçekleşme olasılığını artırmak için ne olasılığı nedir?
    Ama gerçeği. Zor sınav? Herkes VESTIBULAR yapmak gerekir denir. Zor değil eğer size yeterli, sonra da bir yerde yakala zor yok.

Vestibüler hazırlamak için çok Brasis Monatelang ya da çoğu kez bir yıl daha uzun her şeyden tam böylece sözde zaman muhtemelen neden ne Cursinhos veya PRs Vestibüler Kurslar?

Buffaloes eğlenin!

5. # 5
    Yeni kullanıcı
    Konu başlatıcı

Brasi Üniversitesi misiniz? Beni ilgi ♠

6. # 6
    Yeni kullanıcı

Psychonaut Merhaba
    zaten buna konum Brezilya?

Bir şey için bir yıl burada Brezilya kulüpler, çalışmak ve bu arada bana Vestibüler için hazırlayın. Belgelerim Secretaria do denklik doğrulama Trading anda. Ben birkaç Faculdades ve tüm bu denklik için (biri yalnızca Vestibüler yapmak istiyor olsa bile), maalesef o değil gelmek da davul istediler;
    Lise Derecesi ile Vestibüler için kaplıyor ve nihayet uni/Faculdade için çok büyük ama (as it seems to me) bu olasılık.

Lise de iptal olması benim kadar sonra 12, gitti, çünkü yabancı diller üzerinde yoğunlaşmak istedim ve uygun bir okul bulmuştu. 3 Yıllık yabancı dil okulu d-arazi ve ben burada artık tamamlandı ancak çalışmaya karar verdi. Benim lise diploması ancak d-Land yerel hükümet ve sonra Brezilya Konsolosluğu tarafından ve daha sonra burada her şeyi olarak uzun as... Çeviri yapılmaz vardır bir yeminli tercüman tarafından tercüme ve en pahalı şey oldukça basit ders akredite.

Tüm yalnızca siz hala bu kabul değil . Çok iyi şanslar!
    LG
    Lil'sampa

Sayfa 1 / 2 12 SonLetzte