Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Sayfa 3 / 4 Ersteİlk 1234 SonLetzte
Showing Results 13-18 24
Like Tree14Teşekkür ederiz
Hamile Brezilya avukatlar yasalarıyla Evet her zaman bir şans çünkü............. hızlı Evlilik d: Oi öylesine karmaşık bir cevap alır bu yüzden Marcus durdurmak, bir avukat, sorarsan yapılan tabii ki, şimdi... acil yardım isteyin deshalb. Ancak, 100 çiftler ehr yerine 100 underemployed avukatları, yeni gelir kaynakları sağlayarak sembol korku. Acı olabilir
  1. # 13
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Belo Horizonte

Standard aw: Hamile acil yardım Brezilya... Şimdi hızlı evlilik d isteyin

Oi Marcus
    Bir avukat, sizden bir cevap sadece, alabilirsiniz tabii ki, orada her zaman şans............. deshalb Evet yasaları çok karmaşık avukatlar tarafından yapılmış.

Ancak, 100 çiftler ehr yerine 100 underemployed avukatları, yeni gelir kaynakları sağlayarak sembol korku. Acı olabilir eğer Almanya'da hiçbir performans ile ilgili ödeme ile avukat vereinbahren gibi Brezilya. Avukat da, ne zaman hiçbir zaman kazanılan gelir.

Lütfen hiçbir kötüye hukuku, Hukuk sistemimizde olmalı, her şey artık gerçekten mümkün ve avukat her zaman bir şanstır. Ama muhtemelen sadece küçük ve pahalı.

Ve Fersehkrimi "su geçirmez" sözcüğü gelmek, emin hiçbir avukat ağzına almıştır

Çalışır bazen bile sonra yapar o mutluluk.

Tiradentes
    Marcus_JB teşekkür ederim demek.

• Reklam

2. # 14
    Yeni kullanıcı
    Konu başlatıcı

Yer
    Almanya/nrw

Daumen hoch @ Tiradentes >> Cevabınız için teşekkür ederim

Merhaba, Tiradentes,

cevap tamamen doğrudur. Evet "su geçirmez" sözcüğü benim kendi yoruma karşılık gelir. Avukat ama ile cevap benzetmesi.

I-si olmak şans to have found bir çok angagierten avukat, kendisi yapar özellikle göç ve iltica hukuku çok güçlü ve sosyal bir çizgi vardır. O birkaç meslektaşları ve Yargıçlar, az sayıda kabul politikası burada şeyler ve çok yanlış talepleri yok. Adil having a sert zaman bir çocuk yolda (gibi zaman durumunda olduğu gibi), abh bile. Benim bir yerde Sağlarken ülkemizde zor biri olarak kabul ediliyor. Burada, birçok kararlar, olan bu alanda Almanya için geçerlidir (Arnsberg), yapılır. Ne yazık ki

I-si olmak da şanslı maliyetlerim çok yönetilebilir. Para için değil, örneğin nişanlım olabilir Brezilya Almanya seyahat.

Böylece diğerleri doğrudan ilgi nedir ve nasıl daha iyi gidiyor biliyorum daha sonra burada sonuç ve tüm paragraflar bekleyen ayarlamak istiyorum. Bu başkalarının da para her durumda kaydeder. Gerekir istifa bir kere atlamak ve ekşi elma zaman ısırık ve para kabuk.

Bir op dışarı sadece ´s karşı bazı abh Willkühr kıyameti ve hızlı ve kolay bir şekilde ortak bir gelecekte mutlu çift için yolu açtı yapmak gerçek bir şans olduğunu itiraf etmeliyim.

Avukat ve sabit maliyetleri taahhüt sonra değil bir küçük ve pahalı fırsat tarafından sanırım ama bir günsten ve büyük bir fırsat varsayıyorum. Herhangi bir durumda şimdi bir planlama (ile birlikte avukat) tasarladık, nasıl biz bu oluşturabilirsiniz nişanlım sonsuza kadar burada çok hızlı bir şekilde kalmak. Ve bu zaten awesome.

Bu anlamda....
    Sevgiler Saygılar
    Marcus....!

3. # 15
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Belo Horizonte

Standard aw: @ Tiradentes >> Cevabınız için teşekkür ederim

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Marcus_JB Beitrag anzeigen
    Orada gerçek bir şans... itiraf etmeliyim!
    Ben her şey gibi bu konuda hizmet veren ve aynı zamanda başparmak basarsanız vazgeçmek. Ve her zaman bir şans olduğunu....

Ben Pettition karşı bilerek, bu muhtemelen imzalı yabancılar Kanunu değişikliği ile hiçbir politikacı ya da resmi olan, okur brockt işlemcilere sahip oldum. Ama o Evet bir şey yapmak gerekir.
    Ne yazık ki, orada bile bugüne kadar hiçbir hakimler kararları olup tüm ayrımcı değişiklik hiç oldu ve evlilik ve aile özel bir koruma uyumludur. Şimdiye kadar bu kişilerin takdirine göre yasal süreç, gitmeye hazır olurdu muhtemelen tüm şikayetler karşılamıştır.
    Ve muhtemelen de şans....İyi şanslar

Tiradentes

bizi lütfen bilinçli durdurmak

4. # 16
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Einbeck

Adı geçen belge ya da talimat okudum.

Çok umut vereceğini halı üzerinde kalır, çünkü o değil sadece birkaç gerçekler net yapar vs. Ayrıca daha önceki konularda sorun normal.

Size belgeleri biliyorum, tam olarak okumalı ve reklam, bu özellikle RAe için geçerli betreit önce içeriği anlamak.

Kural olarak, geçerli olduğu evlilik may herhangi bir engel vardır, evlilik için gereken tüm belgeleri mevcuttur ve Ehefähigkeitszeugnis veya Ehefähigkeitszeugnis muafiyeti gibi test edilir. Her şeyi en kısa zamanda evlilik kapatmak için onun ayakta yapmış olmalıdır.
    Evlenmek için sabit bir tarih daha sonra esastır.

Bu gibi durumlarda bir abh neredeyse kendi alıştırmada birisi döndü.

Hala eksikliği yeterli bilgi Alman dolayı da hiçbir yenilik okudum.

5. # 17
    Yeni kullanıcı
    Konu başlatıcı

Yer
    Almanya/nrw

Standard @ Einbeck >>>> sizin damper için teşekkür:-)

Merhaba Einbeck.

Çok doğru ekleme için teşekkür ederiz. Ben zaten dün, "reklam avukat, sonra" çok euphoric ve mutlu ve hemen katılmak için benim yeni alınan bilgileri ayrılmak istedim. Bu düşünün Forumu yaşıyor aslında.

Sadece da an email ile a kopya-in bu kararname ve Einbeck var şimdi, yine kafasına basmak. Ne 5-Seitigen belgenin özetini olduğunu yazdım. Ve çünkü o 2006 hala dışarı standları Temmuz 2007 buna karşı yeni Verfahrenansweisung.

Şimdi bu evlat edinme temel yaklaşım, ama yalnız değil. Nişanlım özel koşullar nedeniyle, burada kabul edilir, belirli bir süre kadar köprü. Hatta ae sonraki saat sonra tamamen yasal ve resmi almak için.

Burada bir Trendfähige kaynaklanan uygulaması gerektiğini, ben katılmak gibi tüm dışarı izin istiyorum. Belki de, kanun koyucu, bir süre sonra sonra düşünmek öğrenir. Örneğin, Honduras (umut thats doğru yazılmış) Milliyet olurdu, benim gelecekteki burada kalmaları için bu gerekli, burada A1 ve diğer bazı şeyler olmaz. Bir şey komik bu yasa değil mi?

I-ecek almak bu forum hakkında herşey. Sonraki önemli bilgileri en geç başında Temmuz sanırım.

Görüşürüz....
    LG
    Marcus...!

6. # 18
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Einbeck

Honduras
    Durumlar altında § 41 AufenthV Evet,
    özellikle priveligiert...

o geliştikçe bekleme süresi.