İnsanlar Merhaba,
Sonra sonraki 2-3 yıl oldu Brezilya çekmek istiyor ben çeşitli kez izlemek özellik sayfaları, Brezilya evlerin satış teklif için. Bu katmak bazı sorular, belki biri veya diğerleri kim insanların takılıp bilen!
Her şeyden önce olduğu www.x .de. Evlerin çevresinde İşte Recife (Olinda ve her şeyden önce Pau Amarelo) teklif
Sadece oldu, orada bir yıl önce yapmış bana çorap alan baktı ve çok büyük gözler yaptık! Çevre sınıf fotoğrafları vardır (evleri, ben yargıç değil, sadece yaklaşık olarak) ama.... çok mütevazı!
Belirli bir xxxx (d) ve eşi (br)!
Recife biraz zaman hakkında iki şey istedi ve orada, iki çok iyi bilinen gibi görünüyor görmek beni var! (Ne yazık ki değil olumlu anlamda)
Başka bir site, ben kuran kez ziyaret www.immobras.com.
Burada nesnelerin Brezilya sunulur! Bu sayfaya ben çok söylüyorlar, ama belki birisi sizin miyim?
Kısmen diğer tarafta aynı Obkekte gibi var!
Lütfen, beni değil, şimdi evleri satmaya çalışan zaman vardır, sadece ne ölçüde iyi bir nesneye hiç böyle "komisyoncu" yoluyla bulunabilir için bilgi istiyor. Başında istiyorum zaten ilk ne kira ve sonra bakmak, ama iyi ipuçları asla gelmek yanlış zamanda düşünüyorum.
Yani ne yazmak için varsa, anahtarlar cilt.