Merhaba!
Almanya'da asla evde simit pişirmeye bir fikir olurdu. Baker ve bu nedenle hızla gidiyor bu yana olmuştur. Ama burada hızla iyi pretzles özledim. Fırında ama aynı zamanda bile!
Sonra Internet ve ayrıca bazı bulundu araştırılmış.
Özellikle önerilir:
www.Andreas-Boerner.de - pretzles ve lye pasta
Schwbische mutfak - ders 8: pretzles
Sonra nihayet Sodyum hidroksit, pretzel pişirme üzerinde gings için geldi. İlk deneme ancak sefil başarısız oldu. Sonuç pişmiş out ve sabit eşya; hakiki Swabian simit, iz. Ve Kauapparat kaba tuz yemek Ayrıca iddia etti.
Vermek beni biraz Fırıncılar Almanya'da ipuçları sonra Haziran ayında kalkmadı. Ve bazı alışveriş: folyo, Pretzel tuz ve doğal Maya pişirme süresi.
Ve şimdi ben kendi lezzetli pretzles beni burada fırında:
500 gr un, 20 gr mantar, 10 g tuz 30 g Fett(Öl), 250 ml su, doğal Maya
NaOH 40 gr 1 litre su içinde çözünmüş (güvenlik önerileri lütfen!)
Almanya, ama karışık hep birlikte olarak hiçbir hamur ben. Burada ists çok sıcak, Maya so arbeitet. Doğal Maya, ben sadece belirlenen yarısını çok bütün tahıl için başka schmeckts itiraf. Ben de hamuru ile yoğurduğu sonra onu 30 dakika gitmek, hamur üzerinden tekrar oynamak ve başka 30 dakika beklemek bildirin. Sonra hamuru 8 parçaya paylaşmak, yaklaşık 50 cm uzunluğunda kalın orta ipliklerini ve bu forme Brezelteiglinge, elbette ile ünlü Doppelschlinge roll out.
Ben gefriere bir hamur hemen. Dondurulmuş hamur parçaları iyi içki olabilir ve o kadar çok lye emmek. Da bu yüzden birkaç gün tutabilirsiniz onlar.
Dondurulmuş hamur dalış ben kısaca Sodyum hidroksit çözüm (için içki olması beni eldiven koymak), pişirme (hamur laugte doğrudan Alüminyum levha yer pişirme üzerinde olmak!) folyo ile kaplı fırın tepsisine koydu ve Pretzel tuz düzgün eklenir.
Ben fırında 30 dakika ısıtılmış su ısıtıcıları pretzel (ikinci en yüksek sıcaklık ayarı, üst ray - sen gerekir deneyin).
Tebrik
Thomas
Ve sonuç:

2Teşekkür ederiz
Teklif ile yanıtla

Konu başlatıcı