Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Page 1 of 11 12345 ... SonLetzte
Zeige Ergebnis 1 bis 6 von 61
Like Tree2Teşekkür ederiz
Laugenbrezel: Hallo! In Deutschland wäre ich nie auf die Idee gekommen zu Hause Brezeln zu backen. Da geht man schnell zum Bäcker, und damit hat es sich. Aber hier habe ich die guten Laugenbrezeln dann schnell vermisst. Die muss man doch auch selbst backen können! Habe dann im Internet recherchiert und
  1. # 1
    Moderatör
    Yer
    Württemberg / Sao Paulo

Blinzeln Laugenbrezel selberbacken

Merhaba!
    Almanya'da asla evde simit pişirmeye bir fikir olurdu. Baker ve bu nedenle hızla gidiyor bu yana olmuştur. Ama burada hızla iyi pretzles özledim. Fırında ama aynı zamanda bile!

Sonra Internet ve ayrıca bazı bulundu araştırılmış.
    Özellikle önerilir:
    www.Andreas-Boerner.de - pretzles ve lye pasta
    Schwbische mutfak - ders 8: pretzles

Sonra nihayet Sodyum hidroksit, pretzel pişirme üzerinde ging’s için geldi. İlk deneme ancak sefil başarısız oldu. Sonuç pişmiş out ve sabit eşya; hakiki Swabian simit, iz. Ve Kauapparat kaba tuz yemek Ayrıca iddia etti.
    Vermek beni biraz Fırıncılar Almanya'da ipuçları sonra Haziran ayında kalkmadı. Ve bazı alışveriş: folyo, Pretzel tuz ve doğal Maya pişirme süresi.

Ve şimdi ben kendi lezzetli pretzles beni burada fırında:

500 gr un, 20 gr mantar, 10 g tuz 30 g Fett(Öl), 250 ml su, doğal Maya
    NaOH 40 gr 1 litre su içinde çözünmüş (güvenlik önerileri lütfen!)

Almanya, ama karışık hep birlikte olarak hiçbir hamur ben. Burada ist’s çok sıcak, Maya so „arbeitet“. Doğal Maya, ben sadece belirlenen yarısını çok bütün tahıl için başka schmeckt’s itiraf. Ben de hamuru ile yoğurduğu sonra onu 30 dakika gitmek, hamur üzerinden tekrar oynamak ve başka 30 dakika beklemek bildirin. Sonra hamuru 8 parçaya paylaşmak, yaklaşık 50 cm uzunluğunda kalın orta ipliklerini ve bu forme Brezelteiglinge, elbette ile ünlü „Doppelschlinge“ roll out.
    Ben gefriere bir hamur hemen. Dondurulmuş hamur parçaları iyi içki olabilir ve o kadar çok lye emmek. Da bu yüzden birkaç gün tutabilirsiniz onlar.
    Dondurulmuş hamur dalış ben kısaca Sodyum hidroksit çözüm (için içki olması beni eldiven koymak), pişirme (hamur laugte doğrudan Alüminyum levha yer pişirme üzerinde olmak!) folyo ile kaplı fırın tepsisine koydu ve Pretzel tuz düzgün eklenir.
    Ben fırında 30 dakika ısıtılmış su ısıtıcıları pretzel (ikinci en yüksek sıcaklık ayarı, üst ray - sen gerekir deneyin).

Tebrik
    Thomas

Ve sonuç:
    Miniaturansicht angehängter Grafiken Bağlı grafikleri küçük resmi Laugenbrezel-brezelgross.jpg  
    Sfio tarafından güncellenmiştir (yaklaşık 30 Ağustos 2010) 20: 00 (Saat) Nedeni: 2. Bağlantı güncelleştirmek
    plattenboss teşekkür ederim demek.

• Reklam

2. # 2
    Moderatör
    Yer
    Rio/Saarland / Swabia

Standard

Ah, bir rakip. Burada forumda sadece başarılı "Baker" olduğunu düşündüm...

Burada, Maya kapma? Ben de, kendiniz için bunu ona olacak? Oder hast Du eine Quelle wo man ihn kaufen kann. Ich hab nämlich ca. %30 Ausschuß wenn ich ihn selber ansetze. Schimmelbildung, obwohl Ich 1000 dicas befolge (aus Sauerteig-Foren und ZIG Brotbackbüchern).

Gute Nacht und Prost (wirst ja wohl eine Maß zu den Bretzeln kippen?)
    Ursinho

3. # 3
    Moderatör
    Konu başlatıcı

Yer
    Württemberg / Sao Paulo

Standard

Den Sauerteig hab ich aus Deutschland mitgebracht.
    Bezeichnung: "Sauerteig (getrocknet)" "Sauerteig Extrakt" veya "Natursauerteig. Teigsäuerungsmittel". Allen ın dort gibts Reformhäusern (Alnatura, Arkhe) und auch im Supermarkt (Gut & Gerne).
    Selbstansetzen hab ich noch nicht ausprobiert, savaş mir zu unsicher.

Tebrik
    Thomas

4. # 4
    Deneyimli kullanıcı

Standard

Merhaba Leute.....

Parabens fuer diese Brezel..... Das waere genau richtig jetzt fuer unsere Weisswuerste....

Kann mir jemand einen Tipp geben wo ich hier in Brezilya Diese Lauge zum Brezelmachen organisieren kann und wie die auf Portekizce heisst....

Liebe Gruesse aus Brezellosen Canoa Quebrada....

Mani

www.pousadavialactea.com

5. # 5
    Moderatör
    Konu başlatıcı

Yer
    Württemberg / Sao Paulo

Standard

NaOH, burada "hidroxido de silikat" denir.
    Kişinin iyi bir üniversite ya da bir hastane laboratuar ve onlar size sipariş edebilir olup olmadığını merak Kimya Bölümü o. [--------------]. , Aksine, pretzel için kullanılan don't say. Burada genellikle tuvaleti temizlemek için kullanılan Hidroxido de silikat
    Tebrik
    Thomas

Düzenleme.:
    NaOH uzak kalite referansı

Lütfen unutmayın
    http://Brasil-Web.de/Forum/ShowPost....6 & postcount = 32

6. # 6
    Moderatör
    Yer
    Rio/Saarland / Swabia

Standard

Oi onu 2 ana Baker!

Rio, yine ben çalışacağım başarılı bir maya Kuru kere. Sonra eğer tozu gönderebilir. Bunu tekrar unutursam bana hatırlatıyor? Ne zaman ı am içinde Brasil diğer (nice) şeyleri ilk hafta daire düşüncelerimi...

Stay alive
    Ursinho

Page 1 of 11 12345 ... SonLetzte

Etiketler

Forum Kuralları

• O sensin izin verilmiyor, yeni temalar yazmak için.
  • O sensin izin verilmiyor, mesaj için yanıt vermek için.
  • O sensin izin verilmiyorUpload ekler.
  • O sensin izin verilmiyor, kendi Mesajınızı değiştirme için.
  •