Bu muhtemelen ilk ve de son Uçuş Frankfurt üzerinden Paris'e São Paulo ve sonra Cuiabá.
Son 15 yılda sadece doğrudan VARIG ile sorunsuz uçtum.
Ve şimdi gitmem. İlk benzersiz ortalama kadın ve iki çocuk Saat 14.00 h Frankfurt vardı (8 ve 17Monate). At check-in izin arabası düzlemde ekstra küçük olmasına rağmen yapılmadı.
Yani, o küçük Paris almak zorunda. Sonra 37 38 yerine kaçırılan uçağı boarding card ergo girilen yanlış kapısı oldu. Nihayet bir tam geldi, sonra uzun tartışma bir sonraki uçuş yoktu.
sp, sınıf, bağlanmak için zamanımız cuiaba için teslim geldi ve adamcağız da yıkılmış. So tekrar iddia.
Orada, ama en azından Brezilyalı bodenpersonal kadar güzel ve yenilenen onay Inn ile yardımcı oldu.
ffm sonra izin verildi şimdi 19 Temmuz geldi. Planlanan af uçuş 18.00 h.
Bagajım 13.30 h kadar verdik. af hanımefendi dedi bilmiyordum varsa, kitap haline getirilmiş bir kez rahatça yemek gittim 20,40 h. otoyol için ben de düşündüm, gerçekleşebilir. Burada, sonra tekrar, benim flugdaten okumak ve şaşkın. 20.40 yeterli asla Paris'te 22.20 saatleri bağlayın.
Ben tekrar af için gittim ve çok güzel bir araya geldi ve belki beni sözlerle karşıladı da biraz daha bilgili Bayan:
"Özür dilerim, ama yanlış biniş inşa önce Kraliçe bok vardır"
Sonra uzun ve geriye telefon aramaları ve Bagaj kaydı sonra uçuş 20,40 h terk edildi ve tam 23,00 Paris ileriye yönelik uçuş rebooked. Ödül olarak, af salonda izin verildi.
Sonra terminal 2d Paris'ten 2 gidiş üstünde bordkarte bir ve sayısını yanlış oldu, ama forewarned ve eşit Nr. 38, nerede o beni Cater'a geçen bir yolcu selamladı koştu.
Tamamen dışarı nefes ve terli ben yerimi şimdi ulaştı.
Uçuş sorunsuz ilerledi. Ama sonra ne gelmişti sp geldi: hiçbir Bagaj oldu. başka bir gün dostu Lord o tam, Bagaj ve Paris'te ilan gelirdi bendim.
Her şeyi sonra sonra Cuiabá için sinek.
Orada, ben tam ile yapılan ve telefon numaramı şehirde yaptı ve bir gün sonra benim Bagaj var hemen dışında değerli Vileda zemin wischers idare olarak 3. ekstra ve çok dikkatli bir şekilde uçakla Fransa doluydu ve o hala muhtemelen etrafında uçuyor.
Uzun zaman geçmiş gibi bunun sebebi hepimizi bu asla olmadı.
Umarım yakın zaman tekrar doğrudan uçmak mümkün.
Jean