Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Sayfa 1 / 2 12 SonLetzte
Gösterilen Sonuçlar 1-6 / 9
Air France ve tam: muhtemelen bizim ilk ve de son uçuş Sao Paulo, sonra Cuiabá Frankfurt üzerinden Paris oldu. Son 15 yılda sadece doğrudan VARIG ile sorunsuz uçtum. Ve şimdi gitmem. İlk benzersiz ortalama kadın ve iki çocuk (8 ve 17Monate)
  1. # 1
    Kullanıcı
    Yer
    76307 Karlsbad

Standard Air France ve tam

Bu muhtemelen ilk ve de son Uçuş Frankfurt üzerinden Paris'e São Paulo ve sonra Cuiabá.
    Son 15 yılda sadece doğrudan VARIG ile sorunsuz uçtum.
    Ve şimdi gitmem. İlk benzersiz ortalama kadın ve iki çocuk Saat 14.00 h Frankfurt vardı (8 ve 17Monate). At check-in izin arabası düzlemde ekstra küçük olmasına rağmen yapılmadı.
    Yani, o küçük Paris almak zorunda. Sonra 37 38 yerine kaçırılan uçağı boarding card ergo girilen yanlış kapısı oldu. Nihayet bir tam geldi, sonra uzun tartışma bir sonraki uçuş yoktu.
    sp, sınıf, bağlanmak için zamanımız cuiaba için teslim geldi ve adamcağız da yıkılmış. So tekrar iddia.
    Orada, ama en azından Brezilyalı bodenpersonal kadar güzel ve yenilenen onay Inn ile yardımcı oldu.
    ffm sonra izin verildi şimdi 19 Temmuz geldi. Planlanan af uçuş 18.00 h.
    Bagajım 13.30 h kadar verdik. af hanımefendi dedi bilmiyordum varsa, kitap haline getirilmiş bir kez rahatça yemek gittim 20,40 h. otoyol için ben de düşündüm, gerçekleşebilir. Burada, sonra tekrar, benim flugdaten okumak ve şaşkın. 20.40 yeterli asla Paris'te 22.20 saatleri bağlayın.
    Ben tekrar af için gittim ve çok güzel bir araya geldi ve belki beni sözlerle karşıladı da biraz daha bilgili Bayan:
    "Özür dilerim, ama yanlış biniş inşa önce Kraliçe bok vardır"
    Sonra uzun ve geriye telefon aramaları ve Bagaj kaydı sonra uçuş 20,40 h terk edildi ve tam 23,00 Paris ileriye yönelik uçuş rebooked. Ödül olarak, af salonda izin verildi.
    Sonra terminal 2d Paris'ten 2 gidiş üstünde bordkarte bir ve sayısını yanlış oldu, ama forewarned ve eşit Nr. 38, nerede o beni Cater'a geçen bir yolcu selamladı koştu.
    Tamamen dışarı nefes ve terli ben yerimi şimdi ulaştı.
    Uçuş sorunsuz ilerledi. Ama sonra ne gelmişti sp geldi: hiçbir Bagaj oldu. başka bir gün dostu Lord o tam, Bagaj ve Paris'te ilan gelirdi bendim.
    Her şeyi sonra sonra Cuiabá için sinek.
    Orada, ben tam ile yapılan ve telefon numaramı şehirde yaptı ve bir gün sonra benim Bagaj var hemen dışında değerli Vileda zemin wischers idare olarak 3. ekstra ve çok dikkatli bir şekilde uçakla Fransa doluydu ve o hala muhtemelen etrafında uçuyor.
    Uzun zaman geçmiş gibi bunun sebebi hepimizi bu asla olmadı.
    Umarım yakın zaman tekrar doğrudan uçmak mümkün.
    Jean
    Jean

• Reklam

2. # 2
    Kullanıcı

Standard

Eğer'ın yanlış sonra doğru zamanlarda.... ama muhtemelen bir istisna
    şimdiye kadar ben af/tam NIER kapı ne ile sorunları vardı.
    Bagaj, bağlantılar veya benzer. Sadece kendi aptalca kere vardı
    bir Uçuş Paris, daha sonra ancak bu yol, o bana (göre d) cevapsız
    bir af Otel nix suç ödedi....
    Manu ö.

3. # 3
    Deneyimli kullanıcı

Standard "Yumurta Franze" ve tam

Oi gente,
    kez ne bekliyor beni bir hafta bekleyin. Sonra ben iki satır, ancak Hamburg, Paris ile risk, São Paulo ve Cuiabá, sonra mola ile Campo Grande.

Franze yumurta???

Evet, bu böyleydi: ise zaten yıllardır önce ama böyle anekdotlar tutmak sadece...
    İngilizce veya Fransızca çok güçlü meslektaşım satır kapatmamalısınız sonra ister başka bir adam "Ben burada yumurta Franze için bir satır, ne yapacağım orada?" ", Mr be shown sırasını ve ne orada durdu dedi?" AIR FRANCE

Çağlayan
    Uwe, 7 gün içinde ben zaten bir saat havada Hamburg ve Paris arasında olmalıdır

4. # 4
    Guenter
    Konuk

Standard Cuiabá

Merhaba Jean,
    üzgünüm ben size değil yanıtladı iletinize 05.08.2005 tarafından yalnızca görüldü onun birkaç gün önce. Kalkış 19.08.2005 olduğundan, sonra bir cevap ihmal. Gerçekten üzgünüm, ama değil çoğu zaman içinde pn tamamen şimdi değişti ayarlar böylece bir mesaj geldiğinde haberdar olsun bak.
    Sizin tam uçuşlarında:
    Ayrıca buna benzer hiçbir kış giyim, bana bir kez BritishAirways 17 yıl önce ama hala çok kötü olan 3 gece Londra'da dışa oldu bu yüzden korkunç sizinle, üzgün hissediyorum ve uçuş, hiçbir Bagaj, kar ve soğuk dönmek Londra, vs.
    Arabası:
    (Aslında), bir arabası herhangi bir havayolu ile makine alabilir.
    Yanlış kapı ve Bagaj uzağa:
    Yazdığınız her şey aslında tam Fay AirFrance yetersizliği değil. Uzak, Bagaj olarak rebooked, ayrıca seyahat acentesi satın aldığınız biletinizi ama söyleyeceklerini AirFrance, oldu AirFrance kaynaklanıyordu.
    Geliş yaklaşık 3-3.5 saat sonra SaoPaulo içinde kalmak, bu yüzden gerçekten değiştirmek için yeterli zaman.
    Yan Rehberi olsun, kalkış saati ve uçuş numaraları çünkü hatalar olur ama yer personeli tarafından sık sık (aciz, zayıf ücretli, kötü eğitilmiş, değil motive) vidalı kapı ile tutarlı olup olmadığını her zaman, burada da tam suçlu değil bakmak, üzerinde güvenerek adam/kadın/çocuk ise bırakın, aptal çalıştırın.
    Sonuç:
    Uzun yıllar sadece tam ile uçmak Cuiabáartık ne Evet Bagaj nedeniyle tek başına gidiyor, ama bu tam da sırayla değil, ancak af ve lh, atlı reddettiğiniz dereleri. Benim için sadece olumsuz uzun zaman oldu kalmak Paris'te 5-6 saat dışa doğru ve dönüş uçuş bu yıl o 5 tek yön uçuş 4 saat dönüş uçuş vardı ama.
    The Uçuşlar her zaman gidin Campo Grande, eskiden daha fazla Brasilia. Ayrıca, seyahat acentası söylemek gerekir bunu.
    Ama bu pc, tam orada yok artık, ben yakın zaman muhtemelen artık tam, ama gerçekten uçacak sadece Bagaj nedeniyle. tam ile son derece memnun, uçuş saatleri her zaman oy, super friendly staff, süper hizmet, zamanında her zaman iş sınıfı vardı (Bu yıl bir kez zevk oldu) uzunlukları VARIG (sen binmek, VARIG seviye koltuk dışarı değil) daha iyi olur. Tekrar uçmak ama belki tam ile Evet orada birçok alternatifi Cuiabá için ne yazık ki değil. Ayrıca, tam her zaman VARIG ucuz ve özellikle daha iyi sezon teklif vardı. Ayrıca en uygun iş oranları. Son iki yıldır yaz tatile (okul çağındaki çocuklar) her zaman 23.06 başladı., yaz sezonu başladı ama her zaman yalnızca 30 Haziran için tam veya 01.07., VARIG başka türlü olurdu daha ucuz uçuş (yüksek sezon), hala faydalanmak lazım. Ama bizim sonraki uçuşlar da oldukça pahalı olması diğer yandan tam sadece tekrar fiyatları arttı.
    Bu korku uçuş da herhangi bir diğer havayolu ile tüm olmuş olabilir tüm size, bu durumda, AirFrance, tam oldu.
    tam Almanya'ya şikayet güzel, gerçek bir mektup yazmak (aslında zavallı köpekleri, çünkü bu çok hizalayabilirsiniz), ama şikayetinizin iletecek ve belki küçük takvim, kalem hediye olarak almak veya bağlantı sorunu diğer havayolları ile bilinir ve burada bir şey yapılmalıdır çünkü benzer, önemli bu durumda SaoPaulo itiraz, yönlendirilecektir, ama bu sadece zaman yeterli kişi şikayetçi olur, sanırım.
    Sevgili Jean, ben yine de güzel bir tatil vardı, sadece daha iyi olabilir umuyoruz.
    Çok selam
    Günter

5. # 5
    Yönetici
    Yer
    İskandinav South seas

Standard

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Guenter
    Arabası:
    (Aslında), bir arabası herhangi bir havayolu ile makine alabilir.
    MoinMoin,

Bir arabası gerekir: „Delivery al Aircraft“ olabilir.

Yani o, özel bir römork alır ve makine, o zaman yalnız personeli tarafından istiflenmesi ve ilk indi ve makinelerin kapıda kullanılabilir bellekten kaldırılan kapısını kaplıyor.

Bu da her zaman Lufthansa ile iş vardır
    Personel ilgili prensibi anladım, o da açılmıştır.

Hıristiyan
    Miniaturansicht angehängter Grafiken Bağlı grafikleri küçük resmi Mit Air France und TAM-neues-bild-2-.jpg  

6. # 6
    Kullanıcı

Standard

Merhaba, yani ben tam hakkında da şikayette değil. hatta buissenes sınıfında yükseltildi. çok hoş, so far so good dir...tja diyorum. Ancak benim anschlussflug Berlin geçen yıl Paris ile af olarak tüm sau arasında. Kabin tamamen pis ve oturup bazı çatlaklar vardı. Bu amaçla, orada değildi hatta kahve, sadece su ve saft. yemek için cömertçe pappige bisküvi vardı ve groundnuts doldu. Yani af Ugh, tam hui

Sayfa 1 / 2 12 SonLetzte