Alman kayıt için Brezilya
Kez bir soru üzerine "Yetkililer" Forum "Uebersetzungsthread":
Ne için izni sertifika Permanencia için gereklidir?
Sadece normal temizleme sertifikayla (çeviri) ya da bir "Kimlik doğrulama ve Apostille" ile bulges?
Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz
... Brezilya bir sayfada
…Simple katılın
Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!
Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!
Alman kayıt için Brezilya
Kez bir soru üzerine "Yetkililer" Forum "Uebersetzungsthread":
Ne için izni sertifika Permanencia için gereklidir?
Sadece normal temizleme sertifikayla (çeviri) ya da bir "Kimlik doğrulama ve Apostille" ile bulges?
Oi!
Sadece bugün tekrar Rio, her şey olup olmadığını denetlemek için pf oldu evraklar Tamam. böylece perma için.
-İstek polis izni sertifika District Office/tüzük
-Sizin için sorumlu Konsolosluğu hesabına 23 Euro transfer
-FZeugnis ile mühürlü zarf göndermek
-Bu kağıt hiçbir kimlik doğrulaması gerektiren bir damga olsun
-yeminli tercüman tarafından çevirmek (dikkat: soygun)
savaşlar
Yine de sorularınız mı var?
Türk de burada:
http://www.brasilianische-Botschaft....c031_lega.html
İyi şanslar dilek
Ursinho
Oh evet, FZeugnis tarihi sonra 90 gün geçerlidir. Yani pf sona erme tarihinden önce kağıtları göndermek gerekiyor.
Ayrıca pasaport kopyasını noter tasdikli (fer burada olun bırakın); boş sayfaları kopyalayın.
53,83 (bkz. sayfa) aktarma www.DPF.gov.brCã³digo 140066)
Perma türü evlilikten (vb) her şey bağlıdır
Benim Umarım çalıştırın. Rio. Aksi takdirde onu tekrar veeery farklı görünebilir nerede
-Si olmak oyunculuk yetkilileri ile istiyorum
Ursinho
Olup tüm anlamak emin değilim. Ne olduğunu, eğer ben zaten içinde Brezilya AM? Kolayca yurtdışından fz uygulayabilirsiniz, o Brezilya gönderilecektir. Soru ise, sadece gevşek yaprak gerekiyor veya kimlik doğrulama ve Apostille gerekiyor. Her ikisi de yurt dışından uygulayabilirsiniz, ikinci ama daha uzun sürer ve daha pahalı.Başlangıçta tarafından gönderildi Ursinho4711
Ah soooooooo....
Benim açıklanan senaryo şu oldu:
fz d geçerli d yetkili Konsolosluğu ile kimlik doğrulaması, uçmak için SUTYEN, burada tercüme pf. gönderildi
Nasıl en iyi yapmak için bu sutyen içinde zaten ise bilmiyorum. Bana aynı zamanda kez ilgisini çekecek.
AbraçOS
Ursinho
Merhaba....
Sadece işaret yukarıya senin Büyükelçiliği Brasilia ve orada sormak....
Alman Büyükelçiliği Brasilia: 0xx61-443 7330
Savaşları bana ama bir Polizeiliches vardı zaman kaydı, hangi ama kimliği doğrulanmaz ve Ueberbeglaubigt vardı....
O zaman Avusturya Büyükelçiliği Brasilia denir ve bu belgeyi gönderen vardı, Brasília.... sedex ile bir hafta sonra elçilik orada belgeden sonra sertifikalı ve kolayca Polícia Federal tarafından onaylanan....
O zaman, ben benim Permanencia Federal vardı Belém yapmak Para submitted....
Canoa RIO sevgili selamlar....
Bütün bu savaş kurumu olan Mani arkasında....
www.pousadavialactea.com