Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

View Anket sonuçları: Havayolu normalde onu sinekler ya da yakında seçecek?

Katılımcılar
35. Bu anket için oy verebilir
  • tam veya Air France

7 %20,00
  • DOKUNUN

7 %20,00
  • Lufthansa ya da VARIG (direkt)

12 34.29 %
  • her zaman en ucuz (ucuz)

4 11,43 %
  • İsviçre

2 %5,71
  • British Airways

1 2.86 %
  • KLM

1 2.86 %
  • Alitalia

0 % 0
  • Iberia

1 2.86 %
  • orada hala Oda

0 % 0
Sayfa 1 / 2 12 SonLetzte
Showing results 1-6 of 7
Havayolu: Bazı doğrudan yemin bazı almak ucuz, bazı hala bazı zaten olsun ki, hep aynı ve bazı önemli değil. Havayolu hakkında senin inanç olduğunu. Sonra DOKUNUN Evet sadece biraz tekerlekleri altında geldi... belki burada hala diğer & quot; gel.Brummer & quot;
  1. # 1
    Deneyimli kullanıcı
    Gün
    28.10.2003

Standard Hava Yolları

Bazı insanlar tarafından doğrudan, yemin ederim bazı almak ucuz, bazı hala bazı zaten olsun ki, hep aynı ve bazı önemli değil.

Havayolu hakkında senin inanç olduğunu. Sonra DOKUNUN Evet tekerlekleri altında bir şey geldi... belki evet burada diğer "Brummer" çıkması.

Ciao.
    Mineiro

• Reklam

2. # 2
    Deneyimli kullanıcı
    Gün
    28.10.2003

Standard DOKUNUN...

.. çünkü makul bir alternatif (özellikle Flugzeittechnisch)'ın kuzeydoğusunda içinde orada.
    Tebrik brasilmen Thomas
    www.brasilmen.de

3. # 3
    Deneyimli kullanıcı
    Gün
    28.10.2003

Standard Re: DOKUNUN...

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi brasilmen
    DOKUNUN .. çünkü makul bir alternatif (özellikle Flugzeittechnisch)'ın kuzeydoğusunda içinde orada.
    Ne yazık ki! DOKUNUN, iyi bir kez ve yine gelip görünüyor çünkü tek yön uçuş geri sayım kadar önemli, oynanır değil çünkü oldu! AMA kez geri yolda birkaç çocuklu düzenli olarak çalışıyorum Uçuş tam rezervasyonu sonraki üzerine atlamak uçuş ve size daha fazla 8 saat daha fazla satır bekleyen. Bir noktada, Lizbon için küçük bir tur cazibesini kaybetti!

Her şeyi ile VARIG iyidir detour uçağa daha fazla "Sitzfleisch" gerektirdiğinden sorgulanabilir, kalır. Çünkü o da Rio veya her zaman uyumaya çalışırken durdurmak sadece bunu yapabilirsiniz! Bir Charter (kadın protesto!) değiştirme seçenekleri ve 20 kg Bagaj sınırı nedeniyle soru, değil!

Kulüpler ama DOKUNUN yeniden geliştirilmiş olup, bakmak ve ister ı tekrar fly DOKUNMAYLA karar.

Hans

4. # 4
    Deneyimli kullanıcı
    Konu başlatıcı

Gün
    28.10.2003

Standard

Kimse-ebilmek anımsamak bile KUCAĞINA ve onlarla birlikte uçtu. Linhas Aventuras Perigosas... , ne Linhas Aéreas para guayanas ya da öylesine. O kadar'ların Rio ile Boing 707 ile sp Asuncion/Paraguay sonra uçtu. Oradan bir Douglas ile Dakar/Senegal + Madrid diğerleri arasında on Frankfurt'a gitti. Havayolu tam 4 Makinaları, her 2 x 707 vardı ve Douglas.

Ben benim ilk uçuş geri Mart 1992'de bu yolcular biri olan k.o. Tenerife oldu (belki de kimse bu korku gezi oldu?) uçak teknik sonra askıya alındı

Havayolu şimdi artık (muhtemelen neden?) olduğunu ). Ama ile karşılaştırıldığında, her şey birinci sınıf.

Ciao.
    Mineiro

5. # 5
    Deneyimli kullanıcı
    Gün
    12.01.2005
    Yer
    Münsterland

Standard

Değil bu yana bir havayolu eksik

Böylece MartinAir yemin ederim.
    çünkü o einizge sonra Avrupa'dan direkt uçuş bilgi Fortaleza olduğunu. Yani, tema vardır Uçuş sadece 9 saat sonra yapılır. "Yakınlığı nedeniyle" Amsterdam bana ulaşmak için de uygun.
    I-si olmak hayır problem ile sözde dar alanlarda 767. Son tarihi bile bir 3 Serisi için beni yalnız kaldım

İle DOKUNUN Lizbon ve hatta durak hakkında Recife Bir kez yaptım, sonra bana uzattı

Vampeta

6. # 6
    Deneyimli kullanıcı
    Gün
    28.10.2003

Standard

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi vampeta
    Değil bu yana bir havayolu eksik

Böylece MartinAir yemin ederim.
    çünkü o einizge sonra Avrupa'dan direkt uçuş bilgi Fortaleza olduğunu. Yani, tema vardır Uçuş sadece 9 saat sonra yapılır. "Yakınlığı nedeniyle" Amsterdam bana ulaşmak için de uygun.
    I-si olmak hayır problem ile sözde dar alanlarda 767. Son tarihi bile bir 3 Serisi için beni yalnız kaldım

İle DOKUNUN Lizbon ve hatta durak hakkında Recife Bir kez yaptım, sonra bana uzattı

Vampeta
    Eğer sadece bu amaca ve tamamlamaya aktarımlarına hiçbir kısa vadeli fırsatları almak istiyorum, sen haklısın. Bu Charter uçuyor ama sık ve bu ücret hiçbir besleyici çoğu Almanya için erişilebilir olduğundan burada zaten şartı genellikle kez kısa süreli Times kalkış saatleri, uçtu ve aniden Fortaleza kalkış için çok geç geldi ve sonraki zaten tam olarak (yalnızca iki) bu satırla rezervasyonu çünkü bir hafta kalmak vardı bir arkadaş gibi değiştirilir Uçuşlar (hafta boyunca). Temelde güzel almak, ama çalışmayı (çalışma tarihi) ve para sorun değil yani hoş bitti var! Örneğin, bir şekilde bir şey zaten olur ve dedi ki, aileler ve 20 kg Bagaj kaydı ile sadece kötü olarak aptal olurdu.

Sayfa 1 / 2 12 SonLetzte