Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Sayfa 1 / 8 12345 ... SonLetzte
Sonuç 1-6 / 21 gösterilen
Like Tree2Teşekkür ederiz
Hayat başlar-Brezilya-?: Merhaba, ben (39) Brezilya yolda son birkaç ay ve am insanlar ve orada hayat tarafından sunulan olanaklar ilham oldu. Almanya'da bir gazeteci olarak an zor zamanlarda geçmesi nedeniyle, Brezilya için biraz zaman gitmek düşünüyorum. Canlı bir yer ve ben bana Curitiba olabilir veya
  1. # 1
    Yeni kullanıcı

Standard Başlangıç olarak Brezilya - yaşam?

Merhaba
    Ben (39) son aylarda oldu Brezilya yol ve am ilham insanlar ve orada hayat tarafından sunulan olanaklar. Şimdi zor zamanlar Almanya'da bir gazeteci olarak geçmesi nedeniyle, Brezilya için biraz zaman gitmek düşünüyorum. Canlı bir yer ve ben bana olabilir Curitiba veya ortamı aynı zamanda Rio arasındaki alanı ve São Paulo mevcut. Kentin olmalıdır. Çalışması için. Aslında (Alman sayfaları için) hala aktif olmak için serbest gazeteci düşündüğünüz ve şirketler için ek olarak PR Eser ele geçirmek için. Kendi bir Pousada nihai bir hedeftir. Arkadaşım, Brezilya. Yine de, ama ı lüzum yardım etmek. Nasıl bir konut almak ve çalışma izni, evlenmek zorunda kalmadan? Nasıl does bu iş içinde Brezilya'da (Alman bürokratik Heiratsdschungel ile kendimi zaten biliyorum yabancılar) etrafında değil evlenmeye geldiğinde...
    Yıl sonuna kadar tercihen olası yelken burada olan en kısa sürede, ancak en geç silmeyecektir. Kim bana ipuçları verebilir misiniz?
    beijos
    Elise

• Reklam

2. # 2
    Yenz
    Konuk

Standard Ynt: Hayat başlangıç olarak Brezilya?

Yeah.

Tebrik Yenz

3. # 3
    Anonymous
    Konuk

Standard

Yatırım ama sadece bir kez 200 $ABD de kendi firması (örneğin) hızlı PR-Ajans)

4. # 4
    Anonymous
    Konuk

Standard

Oi Elise,
    Bence insanlar burada çok belirtmek istiyorum, bu konuda size kez arama fonksiyonu kullanmış yazılmış? Gibts wiki bilgisi bile.
    Alkış, marco

5. # 5
    Alexander
    Konuk

Standard

Merhaba Elise!

Bunu yapmak için birkaç yolu vardır!

Ya da sen heiratest bu gidiş size çok kolay yerel olarak öğrenebilirsiniz da üzerinde nerede sizin heiratest, küçük bir köy veya sen-si olmak bir büyük sermaye, genellikle evlenmek var arkadaşın yerleşik olduğu gibi.
    Nerede o bazı evli tarihinde daha önce de söylediğimiz gibi geliyor ilişkilendirmek ne kağıtları şehirler gerekir kapatmak koymak değil hatta kayıt Almanya, diğer, genellikle bir Brezilya gerekli, demek sen-si olmak bir yazdırmanız gerekir ve size şimdiye kadar Brezilya'da hiçbir şey işe sahip olduğunu, vb... Ah sen de bir kanıt tek veya boşanmış, dul vb... gerekli olabilir... (Brezilya, bu gereklidir ve varsa son dakika, ama değil burada, göz durdurmak için basıldığında sadece her zaman görmek göre bazen dikkatli olun, her zaman değil...)
    Sen bir brasil Evet. Arkadaşım yaptı, özellikle o sizin için önceden kez öğrenebilirsiniz kesinlikle, yardımcı diye düşünüyorum.

Şimdi, eğer gerçekten talep var çünkü da çeşitli yolları gibi kağıtları (ikamet ve çalışma izni) için evlilik, na gelir.

Biri size bir yatırımcı adım ve en az 200.000 $ ülkede, özellikle sermaye olarak şirket yatırım olarak el.

Ya da, hamile ve çocuğunuzun brasil. Toprak, ikamet hakkına sahip ve çalışma izni annesi de doğdu.

Bir yatırımcı gereken yapmak, Brezilya için gittiğinde ikamet ve çalışma izni gelip ama en az 200.000 $ en hızlı yolu biridir.
    Brezilya'da bir iş çalışma izni alırsanız, bu çok zor bir yol bu yana özellikle size sadece ne bir de kullanabilirsiniz şirket aramak gerekir ve hiçbir Brezilyalılar sorular gelebilir yerine ise daha hızlıdır.

İyi şans ve başarı Brezilya gelmek isterdim.

Sorunuz size her zaman kullanılabilir olması.

O zamana kadar
    Alexander

6. # 6
    Deneyimli kullanıcı

Standard

Merhaba elise.

içinde Brezilya Orada zaten deneyimli muhabir/gazeteci jens glüsing, matthias mattussek, büyük Alman gazete ve süreli yayınlar için Güney Amerika hakkında sorulan bütün sorular oluşturan carl d. goerdeler. rekabet, bu çok zor, özellikle Evet bağlantıları ihtiyacınız olacak.
    zaten yüzlerce pousada fikir vardı. size para ve şans gerekiyor ve arazi, insanlar ve zihniyet olmalıdır. canlı Brezilya ve orada gerçekten karşılamıştır emin misiniz?
    Ama kötü değil bir 39 için biraz naif geliyor
    .Vasco

Sayfa 1 / 8 12345 ... SonLetzte