טאגאו התשובה הנכונה! lederhose, טובא, חשוב מאוד ללא CSU pateibuch אתה בא לא נקי עבור באיירן.
בדרך כלל אני לא חבר של בעיות החישה כפי הניחה טאגאו כיתה כאן, אך כאן יש לך לומר הוא באמת צודק.
ich kenne ryans gründe nicht sich in die פאבלה begeben zuwollen. mein gesunder menschenverstand sagt mir das es was mit neugier gepaart mit voyeurismus zutun hat. vielleicht aber auch die idee das man ja selber auch ein schwerer junge aus einem "sozialen brenpunkt" aus D und man sich sozusagen auf augenhöhe unter seines gleichen bewegt.
אבל למעשה הסיבה האמיתית נוסע nix...
אם אתם עומדים עליו לעשות בלבד. נהרג לא אתה כנראה (מסמר אותי אבל לא על זה למטה נא). כשאתה מקבל בשל פאבלה נשלט על-ידי CV, puro עדה, TC או TC ו חמים כמו כל אתה כנראה לא נטבחו. משהו מושך רק בשוטרים. gringo מת רע עבור העסק. תקבל כנראה רק משם. האם ברור אולם אחד. בריו עניין לא בשוטרים אם לך יש כבר וגם חוטפים מכות ב פאבלה. השאלה הראשונה נבקש ממך: "מה הם עשו שם?" מה אתה אומר כי לאחר מכן? אולי יש לך גם מזל רע, השור הוא הלאה אותו כמו אנשים רבים, נפלאות אם תרצה אולי לקנות סמים. ללא פורטוגזית הרצון מצחיק בהחלט מצדיק. לאחר מכן, אתה אומר כי פאבלה גם רק רבע רגילה היא? פחות שישנה סיבה. עוברים את D, A, או CH בעולם, דלתות רבות לפתוח אחד... או הוא מראה חמאס הוא עשיר. לפחות עשירים יותר ממני! כבר אתה אופה את הבעיה הבאה ב...
מיין עצה אם ביושר ובכנות מגוריך פאבלה את יודע אתה רוצה אז nutz פעמים הפונקציה search וחפש להרפתקאות של supergringo. שמתי את זה פעמים לנקודה. עבור קופה, הצמד לך זונה וחברים ב לך עם זה. אז אם מגיעים פאבלה את גם לגיבוי.
לאחר מכן לך לדעת אם ריאן אחרת להרפתקן עכשיו לקרוא את זה ולחשוב מה רוצה אלה סוגי לי מאז רק לפני את עין לשמור אותו ברזיל 50000 שנתי (+ / 5000) הם mordopfer. מהם הם כנראה 90% קרשים umgelgt. אחד מצויד kriegswaffen, חלקן קשות לסמים (ולכן לא מאוד בצפיפות בהאגס) gangstern נשלט פאבלה אינה אתר נופש romatischer עם scharm כפרי שבו אפשר לראות menschenzoo! זה ויכוח שלם favelatours הוא mandrel ב auge לי בכל זאת. מה זה זה?
רווחה לא בדרגה במוזיאון! כלומר, אבל באמת הוא את eskimofamilie 1895 שנלכדה בשערות החיות, למחסן פראי ממולא עצמות להצגת nix אחרים. nivaue אותו! הדבר klischee רומנטית של 68ger, כגון זה כמו בזמן של brasilianern מובטל שאוהבים לרקוד עירום למרות אלימות, חוסר חשמל, שחיתות, feieren. אותם מושגים הם כי כפי שהם מאז יש צבעו corrugate של פראי רומנטית להישאר קרוב ל-300 שנים כתפיות כמה.

29תודה