היי.
אני מחפש ספר שפה טובה קמפינאס, לשכור ב סאו פאולו, המציע פורטוגזית אינטנסיבי למתחילים...
אני אסיר תודה המלצות!
ברכה
ברוכים הבאים לפורום של האינטרנט ברזיל
... בכל רחבי ברזיל בדף
הצטרף …simple
p.s.: לחברים רשומים, הפורום הוא ללא פרסומות!
היי.
אני מחפש ספר שפה טובה קמפינאס, לשכור ב סאו פאולו, המציע פורטוגזית אינטנסיבי למתחילים...
אני אסיר תודה המלצות!
ברכה
קורסים אינטנסיביים סאו פאולו מציעים ברליץ.
קורסי שפה במקנזי אוניברסיטת מעט זולה יותר (hab עשיתי), אך נעצר אינה לא "" ומצפה זמן לעבודה לא מאהדה מאוד.
תמצא את שניהם באינטרנט.
תודה על תשובתך.
יש התיישבו כבר. יש שבוע 2 אינטנסיבי (4 ג ליום) ב- FastForward ב סאו פאולו עשה. יכול אני ממליץ! היינו 3 1 שבוע, את השנייה בשבוע בלבד או 2 סטודנטים... עבר זמן רב מראש!
ברכה
בהתחשב לקחת אותי כמורה פורטוגזית כאן ב קמפינאס מרכז/Cambuì... ניתן כי מישהו באופן אקראי המלצה? צריך להיות אבל הרבה יותר זול יותר בבתי-הספר שפה
אני עדיין באזור למתחילים, לכן עלי לא מורים בוגרי...
ברכות
אתה שוכח, כאשר המורים לתת פרטיים שיעורים יקרים יותר מאשר בבתי הספר!
אם בכל זאת אתה מתחיל אתה בכל מקרה בבית ספר טוב יותר לאור!
דרך אגב מאוד כמה מורים בעלי דיפלומות של כל מקרה באופן לא חינוך או שפות זרות, בעל נסיון עם הוראה, שפה מסוימת לחוות (בין אם על ידי ללמוד או לרכוש כ מדיח כלים ב דיסנילנד) אשר ייתכן גוער מורים שפה Brasiland.
![]()
שתוקן על ידי קונסול (11 אוקטובר 2010 ל) 23: 16 (שעון)
אני כבר סיימו קורס עם 40 שעות... אני חושב... הפתרון הטוב ביותר אחת על אחת
אז איך אתה אומר את זה, זה היה פשוט מדי! Hab שאל בבית הספר השפה כאן, מישהו שאל על מודעה באינטרנט - הפרטי "מורה" היה יקר בית הספר...
ב גרמניה מקבל מתמטיקה/פיזיקה שיעורים פרטיים מכל תלמיד פיזיקה של סיומו ופירושה היורו 12 / 60 דקות... נג כאן גם לא כזה 'לוח' שבו אנשים במחיר סביר להציע מה?