ברוכים הבאים לפורום, כדי להפוך קלה להירשם?
  • כניסה:

ברוכים הבאים לפורום ברזיל (עברית).

ברוכים הבאים לפורום של האינטרנט ברזיל

... בכל רחבי ברזיל בדף

•  » לשאול שאלות ולחפש תשובות
  •  » תמונות, להציג ולטעון משלך
  •  » חופשה או הגירה
  •  » לכתוב בלוג משלך
  •  » למצוא את ברזיל גרמניה

הצטרף …simple

כן! אני רוצה להירשם עכשיו!

p.s.: לחברים רשומים, הפורום הוא ללא פרסומות!

דף 1 מתוך 12 1234511 ... האחרוןLetzte
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 16
Like Tree6תודה
להתחתן בגרמניה: היי יחד. אני חדש כאן, צריך את העזרה שלך. החבר שלי הוא על הזמן שוב בברזיל, אך הם באים בספטמבר לחזור אלי. לאחר מכן, מומלץ לנו בנובמבר heiraten.wer יכול לעזור לי מה אני צריך לעשות הכל, ומה הם הצורך כאשר אנו להינשא כאן בגרמניה
  1. # 1
    משתמש חדש
    פוסטים
    1

Standard להינשא בגרמניה

שלום יחד. אני חדש כאן, צריך את העזרה שלך.
    חברה שלי היא לזמן חזרה ברזיל, אך מדובר בספטמבר לחזור אלי.
    רוצה אנו ב- heiraten.wer בנובמבר עשוי לסייע לי מה אני חייב לעשות הכל, הדרוש להם אם אנו רוצים להתחתן כאן בגרמניה? מה צריכים להיעשות traung כאן בגרמניה לאחר אשר יכולים להישאר כאן איתי?

התשובה עבור שלך אי פעם תודה מראש

• פרסום

2. # 2
    משתמש
    פוסטים
    46

Daumen hoch או והאזור: להינשא בגרמניה

שלום
    אני לא יודע ב עד כמה ב מושכלות בינתיים, כי השאלה שלך כבר קצת יותר כאן בפורום, אבל אני לתאר את הניסיון שלי עם נושא זה שלך זמן זמן קצר.
    היה לי רעיון, אפילו פאניקה כמו לך שום דבר. לאחר מכן קראתי כמה קשה אבל נישואים עם תצפו בגרמניה כי בפורומים מסוימים, פאניקה שלי הפכה גדולה אף יותר. היום, אני יכול רק לומר "זה נאכל דבר כל-כך חם כפי שהוא מבושל". הלכתי בעיר שלי ללשכת מרשם האוכלוסין, לקרוא אותי שם רשם יעץ בפירוט.

לצורך הנישואין: תעודת הזהות ואישור ההרשמה במשרד הרישום

אשתי לצורך הנישואין: תעודת הלידה (Certidao de nascrimento), הרישום (האזרח Registro) עם תרגום
    תעודת נישואין נישואים הקודם עם תרגום, (אם הייתה נשואה אי פעם), אם כן, תעודת גירושין עם תרגום או מוות אישורים עם תרגום
    אישור מצב משפחתי, עם תרגום (מקבל במשרד הרישום במקום מגוריו)
    דרכון עם תרגום

שזה כבר היה שם. לשכוח אבל לא הרשם כדי לשאול אם משהו עדיין לא ברור, יותר מדי הרבה יותר מדי מעט.
    שלי היה כבר הרגיז, כי לעיתים קרובות קראו לו רצה יש לפתור בעיות בטיפול. אף-על-פי-כן, הוא היה מאוד חביב המוסמכים. ברזיל היא אחת המדינות הקלה ביותר כשמדובר להינשא ריאל ברזילאי/ריאל ברזילאי.
    עבור התקופה לאחר הנישואין, ההתקשרות הטובים שירות ההגירה ואתה erkundigst איך אתה צריך להמשיך הלאה. כלומר, הוא שונה מצב המדינה.

ברכה,
    יורגן

3. # 3
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    435

Standard או והאזור: להינשא בגרמניה

היי!

לדברי בכירים, עליה כנראה Ledigkeitsbescheinigung לא בהכרח שהונפקו על Cartorio שלהם כי הוא העובדה ב ברזיל לא קיימים. היא זו זמינה בברזיל הצהרה של שני עדים אך עשויה היא תתקבל על ידי פקידי הממשל הגרמני. היא לנסות להשיג את זמני Ledikeitsbescheinigung, שמספק את Cartorios באופן חלקי. כמובן צריך להבהיר מה בדיוק נדרש בלשכת מרשם האוכלוסין.

לאחר החתונה, לעבור על העירייה ואפשר בנספח אישור נפוצות של דיווח לך, היכן שניכם עומדים עליו. לכן AE ושירות הגירה לבקש. ואז בא פשוט עדיין את הערך ב- Brasiland, אבל זה לא חשוב עכשיו.

ברכה
    Jakobo

4. # 4
    משתמש
    פוסטים
    46

Daumen hoch או והאזור: להינשא בגרמניה

Zitat פורסם במקור על ידי Jakobo Beitrag anzeigen
    היי!

לדברי בכירים, עליה כנראה Ledigkeitsbescheinigung לא בהכרח שהונפקו על Cartorio שלהם כי הוא העובדה ב ברזיל לא קיימים. היא זו זמינה בברזיל הצהרה של שני עדים אך עשויה היא תתקבל על ידי פקידי הממשל הגרמני. היא לנסות להשיג את זמני Ledikeitsbescheinigung, שמספק את Cartorios באופן חלקי. כמובן צריך להבהיר מה בדיוק נדרש בלשכת מרשם האוכלוסין.

ברכה
    Jakobo
    כאן רק כדי למנוע שגיאות, אישור של מצב משפחתי זהה לזו Ledigkeitsbescheinigung. Jakobo יש גם באופן מוחלט ממש מה שהוא אמר על ההצהרה של שני עדים. למעשה, כל השמות שלושה הם אותו מסמך, ו. לאשתך יש שני אנשים לתפוס ולעבור איתם Cartorio. מעידות ולחתום את מצב משפחתי שלהם,... .sprich מכן בנוכחות פקיד שלך אישה אחת, התגרשו, או verwitwert.
    אני לא מדברת עבור מדינות אחרות, אך ב חבל הסאר, על אזור הרישום מסמך זה התקבלה.
    הוא טוב אבל לפעמים להיות גרמני....
    ברכות, כל טוב,
    יורגן
    משתנה מיד שניה (26 ביולי 2010 ל) 21: 38 (שעון)

5. # 5
    משתמש מנוסה
    מקום
    אסן, פחת; אבראו לימה E, חזייה/PE
    פוסטים
    288

אני זמן קצר לפני הנישואין.
    בסדר, מה קדם שלי כתבו.
    השאר יש להבהיר ביום חמישי האחרון (אני גרה במדינת נורדריין-וסטפאליה).
    ראה כי הקטנות היו כתיבה בכתב יד (בנוסף) שם, מגורים, מצב משפחתי, להסביר, שהיא גרושה אף-על-פי בכל המסמכים תבניות וכו '. ולבחור חותמת בקונסוליה גרמנית.
    כל כך דרום אמנות סטטוטוריים ביטוח.
    עולה היום: 176 ר'.
    עם legalização...
    Jorchinho ברכה

Mecker שוב אחד הפקידים גרמני (לא אני)

6. # 6
    משתמש
    פוסטים
    46

Zitat פורסם במקור על ידי joerch Beitrag anzeigen
    ראה כי הקטנות היו כתיבה בכתב יד (בנוסף) שם, מגורים, מצב משפחתי, להסביר, שהיא גרושה אף-על-פי בכל המסמכים תבניות וכו '. ולבחור חותמת בקונסוליה גרמנית.
    כל כך דרום אמנות סטטוטוריים ביטוח.
    עולה היום: 176 ר'.
    עם legalização...
    Jorchinho ברכה

Mecker שוב אחד הפקידים גרמני (לא אני)
    נכון, דה יש זכות joerch. אשתי נאלץ לחתום על הצהרה על שבועה. עם זאת במשרד הרישום בגרמניה. מושג מה עלתה עדיין.

דף 1 מתוך 12 1234511 ... האחרוןLetzte