המעגל נסגר.
לאחר למי לפני זמן מה מאחוריהם עזב מחוז למי, ריו mutated mg, נשבר לאחר טיסה ביקורים ב באהיה Liebelei עם Heiligen של Geist של Setiba שוב בבית הישן ב: ריו דה ז'ניירו!
אך לא כמו בפעם הראשונה, כדי לגרום לו תחילה חוויות עם הנשים ברזילאי, אך הפעם כדי העבודה קלט Sepetiba... בדיוק את אתר מוזיאון תיסן-קרופ, שאת מנהלת לאחרונה בשנת AF 447 טיסה אייר פראנס התרסק מעבר.
אם היא תחנת Lemis אחרונה של vererst ב ברזיל יהיה החליט רק לאחר ביצוע שליחותו. לפחות תהיה מסקנה הנכבד לקחת חלק אחר של תעשיית עפרת ברזל ברזילאי בפעולה.
ריו שם נשמע פשוט נפלא! אבל עבודה לא ולא לינה ממוקם בפועל. מפרץ Sepetiba עם הפרבר סנטה קרוס נמצא 70 ק מ מריו ´s מרכז משם, אבל הוא קל ב ברזיל Avenida או להגיע Recreio בארה.
הגעתי בבוקר יום שני כ 12 ° C Temp מקומית ב בלו הוריזונטה ב אזור פולקסווגן מעופשים החל בסוף השבוע האחרון בתחילת GOL. כעת אני היו מחליפים שלי 1.0 L-מנוע-Antrieb נגד 1.6 מבהיקות L-GOL מה אמורה להשפיע באופן משמעותי את זמן הנסיעה ונוחות את המסע 450 קילומטר, בגלל לבסוף, 1.6 גרסת היה גם בעל היגוי כוח. איזה יוקרה! עם זאת, הוא לא רק נס חסכון עם צריכה של 12 ליטר של אלכוהול על 100 ק מ (ללא שימוש מיזוג אוויר).
לאחר לי שמאלי GOL 7 פעמים בלילה בחודשים האחרונים על הכביש הוא בדיוק 7 פעמים נשברה, אך רק בפעם הראשונה עם אובדן אזור רדיו לרכב (לא החזרתי אותו, כי ידעתי כי הוא יגנבו בכל זאת שוב), אני רוצה לבלות בנסיעה ארוכה ללא אזור תקליטור לינדברג, המושקע רדיו חדש זמן קצר לפני היציאה לדרך. לא כי אני מקווה, כי הדבר בריו לא יהיה צבט לי, אך למי אמר לעצמו: Neue מקווה, Glueck חדש... באמת על Br. את
לאחר הראשון הידוע לשמצה מסוימים טרגדיות כזה היה גר עם BR-101 BR-262, גם בכבישים על-ידי גודש כרונית שלהם וגם תאונות רבות במוות, הגיש לי היא לא ידוע BR-040 בצורה חלקה בסדרה של אסונות-BR ´s.
זמן קצר לפני Santos Dumont, ונקרא על שם ממציא נולד ב (לאחר הקהל ברזילאי) של המטוס, אפילו mein האל, חשבתי עקומות אלה היו בו גם ניתן ישר החוצה משהו יותר ", כבר קיבלתי המום Lichthupen הראשון של Gegenverkehrs פניו. בעיקרון, זה אומר רק שני דברים: המשטרה או תאונה. האחרון היה המקרה. רק באחת אלה עקומות צר, במשאית היו הניח על התקפת המחץ שלו. המשטרה צופים היו כבר על הקרקע. יותר, מאשר האוכלוסייה הסמוכים פעילויות היו מקרוב בביצוע. המטענים משאית בעל ערך רב היה כבר entsorgt מיומנים מיומנות (ראו תמונה - חץ). הכל תחת עיניהם של המשטרה כנראה משועמם. התפקיד שלהם נראו רק כדי לשלוט בה לכל היותר התושבים נגנב שקית... בדיוק, היו שקי מלט!
לאחר שכבר קרחת החוצה של יוגורט, פחם-משאית שראיתי ´s, היה כעת הרבה יותר משמעותי עבור סחורות ברזילאי על סיפונה של ´s משאית הפוכה. אילו חלומות ברזילאית לא Casa יחסי ציבורópria, dem eigenen Haus, und wenn es auch nur in einer פאבלה in Santos Dumont ist. Der durchaus ehrenwerte, wenn auch umstrittene Vater der Flugtechnik (die Gebrüder Wright aus den USA nehmen das Recht der Flugzeugerfinder ebenso in Anspruch!) hätte seiner Stadt sicherlich geradere Pisten geschenkt, nicht zuletzt um sein Hobby des Fliegens (und auch Landens) frönen zu können.
אבל ברזיל לא ברזיל, אם היא היתה משנה את פניו לרגע. השינוי בא ק מ ספורים מאוחר יותר, Juiz דה פורה. החברה שהודיעה CONCER באותיות גדולות על Hier Mautstrecke מתחיל. מעתה ואילך והמערב נאלץ בפחיות עבור אותו כביש פעמיים: פעם אחת למצב בצורת מס רכב, בפעם השנייה באופן ישיר מעל 200 ק מ מבוזרות 3 כיכרות אגרה. Summa 21.60 r היו כל $. לשם כך, היה לאחר מכן אספלט מושלם אבל בכביש 2 ליין. מהמורות נעדר.
אחרי הצמח מרצדס, בו כרגע רק אצן-קטן-משאית ´s הים הן gings שיוצרה במרחקים סרפנטין-עשיר דרך-סרה על-ידי 1000 מטר ü. מ. בגובה אל ריו למטה. Corolla טויוטה, לי נראה verfolgte לפתע שחצן, כבר המסלול כולו נלחץ ברכבת התחתית, תפסתי לי. לקחתי את האתגר, אז הוא הלך עם צמיגים שה תמים עד שלא נבנה גם במורד סרפנטין לכיוון מפרץ גואנברה. אני בהחלט לא צריך להזכיר כי טויוטה של הזוכה השני רק...
בעבר סמרטוט ניגשנו מוכרי שטיחים, זהב בננות מאוחר יותר רהיטים רבים ודוכני מאחסן אותו בשביל וורמלה של הנסיעה באוטובוס. השטח ידוע למי. לבסוף, הוא גרם כיבושיו הראשון שם ממש. מרתה מ מחוז Maracanã היה אחרי Barbarella Juliana מס ' 2 ברשימת כיבושיו (אל דאגה... אני לא תשתמש ברשימה של שמות). מהאחריות היה יוליאנה של קטן הכיבוש, אבל לה רישיון, ארשת האינדיאנית פניה (שלא לדבר תו שלהם) משכו אותי לחלוטין ללחש. היא הייתה חלק raubtierhaftes, שרווחים זה על-ידי שלהם שמלה בעיצוב עור נמר. האישה המושלמת גרידא שלה. מרתה היה שונה. במבט ראשון היא הייתה רזה למדי ויש לה גם לא חזות יפה במיוחד, אך היא המאפיין של למי משוגע הפוך עם אותה נראה ארוטי, הבטחות מסעיר. היה כמעט בלתי נמנע כי 2 שעות כבר עכשיו אנחנו יחד היו לאחר המפגש שלנו במיטה. מרתה היה מנוסה. ועבור הזמן עדיין למי כמעט חף מפשע, שעד אז רק מבחינה חזותית, אך לעתים נדירות פיזית היה נתפס הגבירות ברזילאי, זה היה שווה זהב. אפשר לקרוא לזה גם מחירים אינדיקטיביים, מאחר מאותו גזע זה לשחרר אותו עוד.
תירוצים. שמתי לב כבר... ניתן לבטל. גם היה לי לשם כך בדיוק ברגע זה, כי ראיתי על סימן amarela הנסיעה באוטובוס, ידוע מספר פאבלה מלחמות. אותו meanders עד תחילת amarela הנסיעה באוטובוס די קרוב, לקבל תחושה Gänsehaut. שמאלה, ימינה, לכאורה נמצא בהישג יד, יסודר קרשים כמו פנינים על שרשרת. Perlen היא מילה טועה, כמובן. ישנן מערכות הביוב והמשקה, איזה אפקט רומנטי לפעמים כמעט עד כמה פרצים של צבע על כמה קירות מעטים מבני הים אחרת של לבנה. אבל רחוק מלהיות. יש הרבה מה לעשות עם רומנטיקה. מאז עולים מ הצפון-מזרחי של ברזיל קו זרם בלתי נגמר לכאורה של הכניסות פאבלה יסודר, עוני ופשע בערים כמו ריו היא ו סאו פאולו לשנה גרוע, נשלטת בעיקר!
אך שוב, מתרחש הנס. לפתע מתגלה מבנה בים פאבלה אשר מתעצב על-ידי architectonics המודרנית, הגב התקמט יותר וניתן יותר מחשבות הברית בחשכה. בצד ימין אני רואה אצטדיון Havelange ז'ואו שנבנה עבור המשחקים פאן־אמריקנו הנערך בריו ב- 2007.
העיר כעת משתנה ללא הרף. מחוז המעמד הבינוני, קרשים, בנייני קומות, מרכז קניות ולאחר מכן המנהרה לאחר בארה דה Tijuca. בעבר, אני מוכרח עדיין 3.60 R$ לפיירפוקס אגרה. אחרי אני חצה את המנהרה, הרגשתי כמו במרכז העיר המודרנית בצפון אמריקה. זה היה מדהים, כמו ריו עלולה לשנות את פניו.
אני והן נתקעות אך כבוי ישר לכיוון Recreio, שבו, מה אני עדיין לא יודע עד כמה שעות לפני ההגעה בריו, לינה שלי אמור להימצא.
התקשרתי הפקיד אתר הבנייה בדרך ריו, תוהה היכן שאני צריך ללכת בפועל. היא נתנה את כתובת שפורסם עותק לי, אשר עליך להפעיל כמו בונקר יוקרה אמיתית. זהו אחד זה מלון הדירות אפרטהוטל עם כל ומשום כגון בריכת שחיה, חדר כושר, Espaço גורמה ועוד. חדרים עם נוף לים, שבו רצה החבר'ה להפגין כישורי הגלישה שלהם. המראה היה יפה (ראו תמונה - חץ). זה היה למעשה כמו חופשה, אבל זה צריך להיות בפעם האחרונה אני נהנה המחזה. מעתה נאמר לפנות שוב באתר בנייה מדי יום וכי באופן משמעותי בין היתר את הבית לפני עלות השחר, אחרי השקיעה כדי להזין.
החוף מיידית הביא לי אז שום דבר חיוני. אולי לכמה ימים טוב ולחפש תשובה פשוטה, אבל למי צריך בין האנשים, כלומר מקום בסנטה קרוס, סמוך לאתר Sepetiba. בחברה לעבור את זה, שכנועים כנראה יהיה צורך. לא מתוך סיבות עלות, אך אבטחה BEDENKEN.
המשיך נחושה...

42תודה
תשובה עם הצעת מחיר
כותב הנושא