ברוכים הבאים לפורום, כדי להפוך קלה להירשם?
  • כניסה:

ברוכים הבאים לפורום ברזיל (עברית).

ברוכים הבאים לפורום של האינטרנט ברזיל

... בכל רחבי ברזיל בדף

•  » לשאול שאלות ולחפש תשובות
  •  » תמונות, להציג ולטעון משלך
  •  » חופשה או הגירה
  •  » לכתוב בלוג משלך
  •  » למצוא את ברזיל גרמניה

הצטרף …simple

כן! אני רוצה להירשם עכשיו!

p.s.: לחברים רשומים, הפורום הוא ללא פרסומות!

דף 1 מתוך 7 12345 ... האחרוןLetzte
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
Like Tree1תודה
Heirat in Brasilien - Ueberbeglaubigung der Heiratsurkunde: Hallo zusammen, meine Frau und ich sind nun verheiratet, wir haben in Brasilien geheiratet. In ein paar Wochen geht es fuer mich zurueck nach Deutschland. Bevor ich allerdings zurueckfliege, will ich mich hier noch um eine Sache kuemmern: Meine Frau und ich wollen in Deutschland leben, Familienzusammenfuehrung. Um den ganzen
  1. # 1
    User_14856
    אורח

Standard נישואין בברזיל - אימות אישור נישואין

שלום יחד,

אשתי ואני כעת נשוי, יש לנו ברזיל נשוי. תוך מספר שבועות זה הולך לי בחזרה לגרמניה. לפני שאני zurueckfliege עם זאת, אקח טיפול לי כאן מצד אחד:

אשתי ואני רוצים לחיות בגרמניה, איחוד משפחות. כדי להאיץ את התהליך כולו שמתי לי לפני עם אזור office המוסמכים מרשם האוכלוסין ב גרמניה, חיבור, גם אחרי החתונה. כעת היא באה כדי להפוך תקפות הנישואים שלי בגרמניה. הרשמית מועילים באמת במשרד הרישום האזרחי יש אמר לי שאני צריך להיות ב- beglaubigen, תעודת נישואין, כמו גם את תעודת הלידה של אשתי, בהכרעה.

עכשיו הנה לי חוות דעת ועצות enventuellen. כיום, אני במסגרת היום בקונסוליה גרמנית להתקשר דרך, שאל אותי יותר.
    הרשמית למשרד הרישום האזרחי אמר כי אני הנישואין אישור, כאן על אפשרות נשירים-צריך, תן בברזיל במשרד הרישום ולאחר מכן כדי הקונסוליה של לגליזציה. כך, הנישואין בגרמניה הוא רשום. היא לאשר ככל כאן מישהו בפורום?

ברכות נחמד!

• פרסום

2. # 2
    משתמש מנוסה
    מקום
    בלו הוריזונטה
    פוסטים
    2.597

Standard או והאזור: היא שילוב של אימות אישור נישואין בברזיל-

אוי פאפא
    בגלל מה שקרה עם המינוח טוב, יש לחלק תנאי שימוש ברזיל "לדוגמה ב- beglaubigen".

ניתן לתרגם את תעודת הנישואין ברזילאי Cartorio. בנין של ברווזים לשם כך שלהביא לך מתרגם ממתרגם vereidigen רשימת עיקריים המונהגים עם שלך ועוד הקונסוליה/שגרירות של אשר.

אז מוסמכים הקונסוליה תעודת נישואין אישר באותו זמן כי התרגום נעשה על-ידי מתרגם מומחה.

וכך קרה בתחילת 2008 ב BH, מינאס ז'ראיס. יח אשר להפוך מסמך ב- Office הקהילה, אשר להנחות אותם בקצרה במשרד הרשם לצד רשמית יחסי ציבורüfung הכלי לבצע. באפשרותך לקבל את המסמך לאחר מכן משתקף בחזרה.

אנו גם פשוט יש לתרגם את תעודת הלידה של אשתי, לאמת. אנחנו יודעים אבל עוד באיזה עצה, כנראה רק כך במקרה כי בשלב מסוים אחד רוצה יש אותה בד אנחנו בשום מקום שהשתמשת בו עד היום.
    כל הנתונים של אשתי בתעודת נישואין שלנו הם למטרה זו. (הכל עולה Schweinegeld)

ברכה
    צ'יראדנצ'יס

3. # 3
    משתמש מנוסה
    מקום
    ברלין
    פוסטים
    256

אוי!

אז היינו צריכים את תעודת הלידה חוקית, מתורגם של אשתי באזור הרישום לרשום את הנישואין. אנו תורגם אף מהם, אך לא legalized. כך הדבר על-ידי אחרי רסיפה נשלח הקונסוליה ולאמת יכול להיות. תשומת לב לדוגמה החתימה את Cartorios או נוטריון בקונסוליה נצבר. לכן אני ממליץ תעודת נישואין, תעודת לידה ב ברזיל כדי לתרגם בהכרעה. לעולם אין לדעת. יש לי צרכים, לא צ'יראדנצ'יס. בכל מקרה, העלויות הן בדיעבד מאת d החוצה כדי לארגן את הדבר הרבה הרבה יותר יקר, הוא בטוח.

דניאל Mfg

4. # 4
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    348

אני גם אשר... kann.
    הו לתרגם.
    לאחר מכן עם שני מסמכים (הו ובתרגומו לאנגלית) Konsulat-בול.
    לאחר מכן להציג ברה קהילת Office או במשרד הרישום (עבור חשבון ו Office הקהילה LSteuerkarte;) ומועצה (חתונה, במידת הצורך להנפיק Famiienbuch StA)

VG rave_66
    עברו כבר אמר הכל.
    אך לא על ידי כולם.

5. # 5
    משתמש מנוסה
    מקום
    בלו הוריזונטה
    פוסטים
    2.597

Zitat פורסם במקור על ידי amozinho1974 Beitrag anzeigen
    אוי!
    ותיהיה .geschickt באופן אישי לקונסוליה ולאמת יכול להיות. תשומת לב לדוגמה החתימה את Cartorios או נוטריון בקונסוליה נצבר.
    דניאל Mfg
    כיצד צריך ללכת זה, Cartorio מוגדרת (בדרך כלל) על-ידי משכנו של האישה. ישנם 10,000 Cartorios מינאס. שלנו (בבעלות הדודה שלנו) בהחלט לא-הקונסול ב- בלו הוריזונטה ידוע (חתימות הנמסרים)
    עם זאת, חייב להיות למטפל מוסמך המתרגם בקונסוליה. בנוסף, אנו לחשוב כמו דניאל. אנו ביקש כבר 3 נישואין אישורים, אישור אצל. תעודת לידה, לא משנה אם צריך או לא, מוביל אותנו גם (0 + 70 + 30 + 7 פסוס)

ברכה
    צ'יראדנצ'יס

6. # 6
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    307

אוי צ'יראדנצ'יס

מניסיוני. התחתנתי ב- Agostinho קאבו דה סנטו. הקונסוליה ב רסיפה יש, תחת יחסי ציבורüfung של החתימה של Cartorios מוסמך. זה חתימות של החותמים מורשה זמינות כעת קונסוליות למעשה.

קלאוס
    www.pension-Brasilien.de

דף 1 מתוך 7 12345 ... האחרוןLetzte