ברוכים הבאים לפורום, כדי להפוך קלה להירשם?
  • כניסה:

ברוכים הבאים לפורום ברזיל (עברית).

ברוכים הבאים לפורום של האינטרנט ברזיל

... בכל רחבי ברזיל בדף

•  » לשאול שאלות ולחפש תשובות
  •  » תמונות, להציג ולטעון משלך
  •  » חופשה או הגירה
  •  » לכתוב בלוג משלך
  •  » למצוא את ברזיל גרמניה

הצטרף …simple

כן! אני רוצה להירשם עכשיו!

p.s.: לחברים רשומים, הפורום הוא ללא פרסומות!

עמוד 2 מתוך 3 Ersteהראשונה 123 האחרוןLetzte
הצג תוצאה של 7-12 מתוך 17
שפה ויזה, איך היא אומרת שהיא המעסיק?: חבילת מרכז בנמל התעופה בסאו פאולו הותקפה לפני שנתיים. זה היה לא רק תיבת הטווח יחיד, אלא כנופייה פשוט לקח את בני הערובה של כל הצוות. סוגי היו בטוחים למדי של הפעולה שלהם, אל Flughafenglände allzuwenig לא
  1. # 7
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    1,000

Standard או והאזור: שפה ויזה, איך היא אומרת שהיא המעסיק?

לפני שנתיים, החבילה מרכז בנמל התעופה היה סאו פאולו סתיו. זה היה לא רק תיבת הטווח יחיד, אלא כנופייה פשוט לקח את בני הערובה של כל הצוות.
    סוגי היו בטוח העשייה שלהם, שוצפים סביב ב- Flughafenglände allzuwenig לא המשטרה. כמו שאמרתי היה מרכזי דואר לעתים קרובות קורבנות פשיטות כאלה.
    אם אני לדמיין, שכעת כל לכן היו לוקחים הפסקה, הם עלול לסגור את החנות.
    לא, ארוע התרשם כל-כך אולי מעסיק בגרמניה, אך לא ברזיל. אני לא יודע כל ריאל ברזילאי אשר הפך לא עצמם קורבנות תקיפות, או לדווח לפחות מ מעגל החברים / משפחה יודעים. סאד אך נכונים.
    Au aveugles royaume של, Les borgnes sont rois.

• פרסום

2. # 8
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    508

שוב כדי לחזור LICENÇA כביכול. רק בגלל לפעמים הזמינה לך לא בהכרח היא אישרה. מושג כיצד זהו סניף (CORREIOS), כיצד יש מדיניות כללית על Licenças.

אשתי גם רשמי והוא זכאי licença, הבעיה היא רק הבעלים של ה-שירות דוחה את כל הבקשות. לכן הטענה היא ממש מעט. מכיוון שני דברים שונים, בעיקר בöofentl נכונות להגיע ישירות. שירות ברזיל.

דרך אגב האם חברך CONCURSADA (המשרתת) סניף או רק העובדים? או אולי קבלני משנה לעבוד אתה גם לא באופן ישיר ב CORREIOS, אך באופן שענף שייך, וכן סוכנויות דואר בגרמניה. היא גם הם ´s חזייה. במקרה זה, stinknormales היחסים פנינה. CTL יש לך, בתנאים אלה, ויש אפילו לא licença.

בכנות, הדבר עם 3 חודשים מבצע חג מוזר מאוד, מכיוון CTPS חזיות פנינה.. עובדים 30 יום חג כדי אך לא כמו גרמניה עסקים 30 ימים, מיוחד 30 יום רציף, אומרים Sa./So./Feiertage בספירה, מופחתות מהחופשה שלך.
    לכן, נורמלית שיידרש על עצמו אפילו לא חג 3 חודשים.

3. # 9
    משתמש מנוסה
    מקום
    בלו הוריזונטה
    פוסטים
    2.597

Zitat פורסם במקור על ידי MESSENGER08 Beitrag anzeigen
    אשתי גם רשמי והוא זכאי licença, הבעיה היא רק הבעלים של ה-שירות דוחה את כל הבקשות. לכן הטענה היא ממש מעט. משום שני דברים שונים, בעיקר במגזר הציבורי צודקים וקבל הנכון. שירות ברזיל.
    כל-כך מהר שהייתי אשר טוענים שזכויות העובדים בברזיל הם חלקיים בבירור Arbeitnehmerfreundlich, ומאז שבה הם טוענים צילום שקשה לסרב על-ידי המעסיק. במיוחד ב Federais שזה די מבוטא, כבר תהיתי שכן אפילו. במקרה שלנו, זה הוא קצין משטרה של Justizangestellter. אם אתה מתעקש על זכויותיהם, מה היה ככל הנראה פעמים הצורך בשנים האחרונות, stetzen אתה דרך. השוטר יש אפילו כדי משפט נגד אדוניהם angkommen להשאיר אותו המשיך עדיין רגילה, זכתה והכל הלך עוד יותר. הם חששו אין חסרונות.

מצד שני, הבחנתי גם אם מעסיק נדחתה זכויות, היה האדם בכל הנוגע לבית המשפט, זכתה, הולך אחרי עבודתו. אבל, בשבילו, רווח כספי לטווח קצר היה חשוב יותר מאשר יחסי עבודה לטווח ארוך.

אבל בעיקרון אני Messenger מסכים, אם כל הרצפים עליך אם לא ראתה, ניתן לשנות כל דבר. כך כתבתי כן אפילו מדבר. רציתי לתת לזה פשוט לא ללא הערה שבוצעו בעבר, ברזיל אז ואקום משפטי. יש לי ללמוד שם לב למעסיק.

בשל שלך ספקות מסוימים הצהרות של חברתה: כניסות לפני החקירה Lügendetektor Fuzzi שלנו או טוב יותר waterboarding קצת. מה לעשות הבחור המסכן.

4. # 10
    משתמש חדש
    כותב הנושא

פוסטים
    19

תודה על התשובות שלך!

החבר שלי יש לאפשר לה מכתב בנוגע licença כעת עדיין עורך דין לסקירה.

אני לא הזכיר בהתחלה כי אחותו של חברה שלי הוא הועבר כבר כמעט 10 שנים אחרי גרמניה, כאן גרמני נשוי ויש לו בתו בת 4.

הייתי שם כדי לבקר עם החבר שלי, הם היו נחמדים סופר לבביים מאוד. כאשר החבר שלי סיפרה אחותו (בוגרים) שלה, היא ברגל לגרמניה על מנת להיות אתי, היא הייתה תחילה רדוד לחלוטין.

הם יוצרים את הרושם של משפחה מאושרת מאוד, וזה מאחר והם מועילים מאוד, גורם לנו קצת יותר להתמודד עם המצב.

Grüssle,

Balladenfuzzi

5. # 11
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    321

Zitat פורסם במקור על ידי Balladenfuzzi Beitrag anzeigen
    אני לא הזכיר בהתחלה כי אחותו של חברה שלי הוא הועבר כבר כמעט 10 שנים אחרי גרמניה, כאן גרמני נשוי ויש לו בתו בת 4.
    זה נוגע למדי.
    רק רלוונטיים למרבה הצער לחלוטין במקרה חברה שלך.
    לכן, החבר שלך יש ואין יתרון גם אם אחותו כבר naturalized.

6. # 12
    משתמש חדש
    כותב הנושא

פוסטים
    19

@ Braziliant:

המממ, אם היו קוראים את ההודעה כראוי, מודאג לי היא לא כי אני מקווה מסוימים "יתרון", אבל אני מרוצה אחותה כאן מתגורר, מעט ניתן לדבר nix אחרת.
    וזה אולי נראית לעין מהחבר שלי כנראה לא מן הרצוי אינטרסים אחרים לגרמניה ולא להיות איתי. כמה כאן הם בעלי הדעה, כי מאחר משהו מסכים.
    יש לי יכולים להותיר רושם על-ידי משפחתו של אחותה לי כן כאמור אשר במידה רבה חיזקה לפחות הביטחון שלי. זה היה נושא התרומה שלי.
    BRAZILIANT לומר תודה.