ברוכים הבאים לפורום, כדי להפוך קלה להירשם?
  • כניסה:

ברוכים הבאים לפורום ברזיל (עברית).

ברוכים הבאים לפורום של האינטרנט ברזיל

... בכל רחבי ברזיל בדף

•  » לשאול שאלות ולחפש תשובות
  •  » תמונות, להציג ולטעון משלך
  •  » חופשה או הגירה
  •  » לכתוב בלוג משלך
  •  » למצוא את ברזיל גרמניה

הצטרף …simple

כן! אני רוצה להירשם עכשיו!

p.s.: לחברים רשומים, הפורום הוא ללא פרסומות!

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
ההגירה נחישות לדברי גרמניה?: היי יחד, קודם כל: אני מחפש כבר את פונקציית החיפוש, הפכו אבל למרבה הצער לא למצוא אותם-דאגה שלי / השאלה שלי. השאלה שלי: כאשר ניתן חברה שלי (חזיות). (בעלי אזרחות) לגרמניה נוסעים שוב? לאחר 3 חודשים או 6 חודשים. היסטוריה / עובדות: זהו סוף מרץ
  1. # 1
    משתמש חדש
    פוסטים
    23

Standard נחישות ההגירה עם גרמניה?

שלום יחד,

קודם כל: אני מחפש כבר את פונקציית החיפוש, הפכו אבל למרבה הצער לא למצוא אותם-דאגה שלי / השאלה שלי.

השאלה שלי:
    מתי ניתן חברה שלי (חזיות). (בעלי אזרחות) לגרמניה נוסעים שוב? לאחר 3 חודשים או 6 חודשים.

היסטוריה / עובדות:
    הם נכנסו ללא ויזה כ תיירים סוף מרץ והגענו חותמת הכניסה שלו בנמל התעופה במדריד במעבר.

סוף יוני (בזמן טוב לפני סוף החודש 3 להישאר) נוכל להביא "היתר מגורים" או מגורים היתר ל-3 חודשים אחר כאשר למשרד ההגירה המוסמכים. היתר מגורים זה (מדבקה במעבר;) היה זמניים כמו ויזה עד 30 / 09/08.
    חברה שלי יצאה ואז 25.09.08 ו- scored (שוב) במדריד שלהם חותמת יציאה ב- Passport שלך (ובכך משפטיים כמעט 6 חודשים להישאר ב- D או שנגן על גבי).

האמור לעיל "מגורים היתר" מבוססת על "סעיף 7 פיסקא 1 עמוד 3 מגורים מעשה".
    (יש כעת כבר יותר לעיתים קרובות כדי לשמוע, כי מאחר כחלק soooo למשרד ההגירה הביאה הרבה חמלה מנוגדים וכי סוג זה של ההרחבה של מגורים היתר מתבקשת שום דבר פרט).

חווים מאז למישהו יש או יכול מישהו להגיד משהו מאז כאשר היא שוב ב המוקדם ביותר עשוי לטייל עד D?
    לאחר 3 חודשים - > סוף דצמבר - > או רק לאחר 6 חודשים, בגלל שזה כן לאחרונה גם 6 חודשים בכל פעם כאן?

תודה לך טיפים ועצות!

• פרסום

2. # 2
    משתמש חדש
    כותב הנושא

פוסטים
    23

Standard או והאזור: הגירה נחישות עם גרמניה? / ערך חדש לגרמניה

הפונקציה search ב קבוצת הכוכבים שלי... הפכו עדיין לא ימצא אותם.

אז אם למישהו יש עצה בשבילי, אנא צור קשר / שלח דוא ל.

תודה!

3. # 3
    משתמש חדש
    פוסטים
    4

Standard או והאזור: הגירה נחישות עם גרמניה?

Zitat פורסם במקור על ידי roberto15 Beitrag anzeigen
    (יש כעת כבר יותר לעיתים קרובות כדי לשמוע, כי מאחר כחלק soooo למשרד ההגירה הביאה הרבה חמלה מנוגדים וכי סוג זה של ההרחבה של מגורים היתר מתבקשת שום דבר פרט).
    מה מקרקע היו שציינת עבור זה?

נ: לדברי הידע שלי חברה שלך מ- 25 / 12 / 08 (כ- 90 ימים מאוחר יותר) חייב לנסוע שוב.

4. # 4
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    847

Zitat פורסם במקור על ידי roberto743 Beitrag anzeigen
    נ: לדברי הידע שלי חברה שלך מ- 25 / 12 / 08 (כ- 90 ימים מאוחר יותר) חייב לנסוע שוב.
    אני רואה זאת. היא חייבת לחכות לפחות 90 יום לפני ניתן להזין שוב בתור תיירים שנגן.

בינתיים, צריך ויזה (סטודנטים, וכו '..) באפשרותך להזין מיד שוב, כמובן! לאחר מכן, ´s היא לא לחכות!

5. # 5
    משתמש מנוסה
    מקום
    ברלין
    פוסטים
    256

Zitat פורסם במקור על ידי roberto15 Beitrag anzeigen
    שלום יחד,

קודם כל: אני מחפש כבר את פונקציית החיפוש, הפכו אבל למרבה הצער לא למצוא אותם-דאגה שלי / השאלה שלי.

השאלה שלי:
    מתי ניתן חברה שלי (חזיות). (בעלי אזרחות) לגרמניה נוסעים שוב? לאחר 3 חודשים או 6 חודשים.

היסטוריה / עובדות:
    הם נכנסו ללא ויזה כ תיירים סוף מרץ והגענו חותמת הכניסה שלו בנמל התעופה במדריד במעבר.

סוף יוני (בזמן טוב לפני סוף החודש 3 להישאר) נוכל להביא "היתר מגורים" או מגורים היתר ל-3 חודשים אחר כאשר למשרד ההגירה המוסמכים. היתר מגורים זה (מדבקה במעבר;) היה זמניים כמו ויזה עד 30 / 09/08.
    חברה שלי יצאה ואז 25.09.08 ו- scored (שוב) במדריד שלהם חותמת יציאה ב- Passport שלך (ובכך משפטיים כמעט 6 חודשים להישאר ב- D או שנגן על גבי).

חווים מאז למישהו יש או יכול מישהו להגיד משהו מאז כאשר היא שוב ב המוקדם ביותר עשוי לטייל עד D?
    לאחר 3 חודשים - > סוף דצמבר - > או רק לאחר 6 חודשים, בגלל שזה כן לאחרונה גם 6 חודשים בכל פעם כאן?

תודה לך טיפים ועצות!

ניסיתי גם על הביקור הראשון של ידידי עדיין ברזילאית. אז, 90 יום רגיל כדי להרחיב 90 נוספים. יש rebuff חלקה ABH. התקבל. ABH אמר כי כיוון שאתה צריך סיבות טובות מאוד (מחלה, הריון או נישואים בגרמניה) להשאר רגיל להאריך לאחר 90 יום.כי אלה אשר עשו גם נדיר מאוד. כאשר ABH סיפרו אך הנחיתה באזור שנגן בהרחבה, ייתכן אחרת 90 ימים לאחר מכן, לאחר 180 יום.מכיוון שאתה רק 180 יום החברה החל התאריך של הערך הראשון לאזור שנגן העשויים להימצא אזרחי האיחוד האירופי ללא לשנה. לאחר הצהרה זו של ABH כבר תצוין סיומת, אז היא באה שוב 3 חודשים מאוחר יותר. עד כמה הוא שאני יודע היום.כל כך טהור חישובית צריכים הם באים שוב בסביבה מארס 2009. בקש אך הטובה ביותר עבור ABH או הקונסוליה.

Amozinho שלום רב!