ברוכים הבאים לפורום, כדי להפוך קלה להירשם?
  • כניסה:

ברוכים הבאים לפורום ברזיל (עברית).

ברוכים הבאים לפורום של האינטרנט ברזיל

... בכל רחבי ברזיל בדף

•  » לשאול שאלות ולחפש תשובות
  •  » תמונות, להציג ולטעון משלך
  •  » חופשה או הגירה
  •  » לכתוב בלוג משלך
  •  » למצוא את ברזיל גרמניה

הצטרף …simple

כן! אני רוצה להירשם עכשיו!

p.s.: לחברים רשומים, הפורום הוא ללא פרסומות!

עמוד 1 מתוך 4 1234 האחרוןLetzte
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 20
Like Tree6תודה
מה הייתם עושים: אהבה ברזיל מאווררים, אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי ולבקש עצות. אהבה ברזיל החלה לפני שנים רבות. יום כאשר אני לא חושב של ארץ נהדרת זה לא עובר. בשנת 2005, החלה טיולים שלי יש ואני הייתי כבר שלוש פעמים על הקרקע. ריו,
  1. # 1
    משתמש חדש
    פוסטים
    2

Standard מה הייתם עושים

באהבה ברזיל-מאווררים
    אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי ולבקש עצות. אהבה ברזיל החלה לפני שנים רבות. יום כאשר אני לא חושב של ארץ נהדרת זה לא עובר. בשנת 2005, החלה טיולים שלי יש ואני הייתי כבר שלוש פעמים על הקרקע. ריו, סלבדור ו רסיפה היו תחנות שלי, כל אחד למשך מספר שבועות.
    אני נגוע ואני יש ביית לימד את עצמו השפה אני. במהלך הביקור האחרון שלי בסלבדור, הצלחתי לשעשע אותי כבר ב פורטוגזית.
    אני 40 שנה הישן, באורח החיים שלי. היה עצמאי בענף הנדל ן, מוצלח. למרבה המזל, אני במיקום נוח של מזומנים מספיק שיהיה. (למעלה מ- 100,000 €)
    יש לי גם נפלא תאומים בגיל 4, אני מאוד אוהב. אני גרושה אלא. הכביש ברזיל אומר את המעבר עם המשפחה אפשר רק אני אגואיסט עריצים. פירוש הדבר כי אני עוד אראה הילדים שלי במשך שנים רבות. זה בתורו התפרק לי אבל הלב החלקה. הוא ישבור אותי אלא גם את הלב כדי לעבור בארץ הזאת.

יש גם השאלה של איזה השקעה בחדר פרנמבוקו מציע. סוכן נדל ן, Barraca, וכו '.?
    אני צריך לעשות, מה שהוא רחוק מהאמת. מדכא עושה דבר דבר לא שלי. לא, אני רוצה להשקיע, אבל זה במידה צנועה.
    אני יודע מנסיון שיש לך להחזיק שלך פחם כמו Gringo. אני lechze לחיות צניעות. זוהי ארץ זה, שהפך להיות חלק ממני.

זהו העיקריים: הקרבה עצמית לטובת ילדים או את חייהם של עופרת, שלפיהם אתה אתה כל כך ארוכה, זה בלתי נסבל.

אני מודה לך תשובות רבות

• פרסום

2. # 2
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    276

Standard או והאזור: מה היית

מאז יש לך ילדים כן, היא אינה נכונה אם חושב עליך רק פשוט חתוך. אך עליך לא לוותר גם החלום שלך, לך יש להסתכל על משהו יותר מציאותי.
    הילדים הם ישנים מספיק בנקודה מסוימת, כדי לעמוד על שתי רגליהם משלהם, אך עד אז לך לשים שני "השוותה", כי ילדים צריכים האב מאוד. ברגע כאשר הפכו אבא, שצילמת באחריות אשר אמור להציג לא שלילי, מכיוון ילדים הם באמת נהדר.
    לדוגמה יהיה פתרון, לא רק emigrant "חלקי", וחצי שנים, היכן כאן אחד יכול לפצל אותן שלושה חודשים מאחר שישנן כאן חצי שנה?
    אבל, כפי שאתה יודע טוב בהחלט ביכולות שלך!

3. # 3
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    1,000

Zitat פורסם במקור על ידי Revoluzzer Beitrag anzeigen
    זהו העיקריים: הקרבה עצמית לטובת ילדים או את חייהם של עופרת, שלפיהם אתה אתה כל כך ארוכה, זה בלתי נסבל.
    הייתי מודיע לי עם שלך מז'ור ב הייעוץ, כנסיית, וכד', לא ברזיל-פורום.
    Au aveugles royaume של, Les borgnes sont rois.

4. # 4
    007
    007 está offline
    משתמש מנוסה
    מקום
    פורטלזה / סיארה
    פוסטים
    1.459

Standard Re: מה היית

אני מסכימים עם מרלון ברנדו.

כמו כן, את "מיקום הון" עם 100 k הוא היורו קצת רזה עם 40 שנות חיים, אני מתכוון. אם לאחר מכן אתה לאחר מחוץ למשרד, של לך.

עושים עסקים הוא בכל רחבי העולם ולא רק אלא לעשות עסקים ברזיל זה כבר באמת קשה. מי ההתקן כפי השפה יכולה להיות שגויה, לאנשים הלא נכונים, הוא במהירות לסלק את כספו.

אתה ueberleg של אותם קבוע בברזיל. לעשות את זה כמו סופר הקודמת שלי
    הציעה.

Abraço

fortal

5. # 5
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    116

אני גם חושב הון עצמי של 100.000.-€ עבור בן 40 שנה עדיין הוא רזה מאוד. הצפון-מזרח Superhaus ליד הים נמצא בו בשביל הכסף, מה אבל אז... ?

מצד שני, אני גם מאמין כי אחד ב ברזיל -אם אתה חרוצים המיומן - כעת מדי הרבה מעבר. עם גרמנית ככיפה המוסריות ועסקים, יש לך יתרון מסוים לפני durchsschnittlichen ברזילאית פשוט. נשמע שחצן - אבל אז!

השאלה היא אולי נשאר נציג של החיים מאוחר יותר שם. לא נתקלת הפתעה מגעיל ב יש Lebenskampf היומי.

מאחל לך מזל טוב שלכם בכל מקרה. אני עדיין כאן כי אני וחלשי מדי בשביל זה. למרות שיש כבר בית שנבנה, אבל בטוח יותר בכל המקרים כאן.

פדרו ברזיל

6. # 6
    משתמש מנוסה
    מקום
    Jaboatão
    פוסטים
    146

היי.

חיים צפון מזרח מאז 2001. ללא חזיות ממוקם היטב הממוצע.משפחה, אשר תמך בי בכל מקום יהיה אותו שהשתבש בטוח. האם יש סיכוי Gringo כאן לא מרצון. מניסיוני היא ברזיל מדינה לא טובה והיגרו. מלוכלך, יקר ומסוכן, זוהי המציאות כאן בצפון־מזרח ברזיל.
    על-פי הדוח במראה - באינטרנט, 07 / 08, אודות רסיפה ו פרנמבוקו שם לבד פרנמבוקו, בחודש יוני 2008 אודות 2000 קורבנות אלימות. אתה צריך באמת רק פעם אחת לדגום הנכון לחיות, לבדוק אם זהו האקלים של אלימות קבוע. בחופשה, הכל נראה כמו בחיים האמיתיים שונים תמיד.
    המחירים כבר בתחומים רבים מאוד של אירופה. בעליה באופן דרמטי. גרמנים רבים נמצאים כבר נעלם. האחרון הוא האור, כך אני נשאר עדיין.

מזל טוב בכל מקרה