באהבה ברזיל-מאווררים
אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי ולבקש עצות. אהבה ברזיל החלה לפני שנים רבות. יום כאשר אני לא חושב של ארץ נהדרת זה לא עובר. בשנת 2005, החלה טיולים שלי יש ואני הייתי כבר שלוש פעמים על הקרקע. ריו, סלבדור ו רסיפה היו תחנות שלי, כל אחד למשך מספר שבועות.
אני נגוע ואני יש ביית לימד את עצמו השפה אני. במהלך הביקור האחרון שלי בסלבדור, הצלחתי לשעשע אותי כבר ב פורטוגזית.
אני 40 שנה הישן, באורח החיים שלי. היה עצמאי בענף הנדל ן, מוצלח. למרבה המזל, אני במיקום נוח של מזומנים מספיק שיהיה. (למעלה מ- 100,000 )
יש לי גם נפלא תאומים בגיל 4, אני מאוד אוהב. אני גרושה אלא. הכביש ברזיל אומר את המעבר עם המשפחה אפשר רק אני אגואיסט עריצים. פירוש הדבר כי אני עוד אראה הילדים שלי במשך שנים רבות. זה בתורו התפרק לי אבל הלב החלקה. הוא ישבור אותי אלא גם את הלב כדי לעבור בארץ הזאת.
יש גם השאלה של איזה השקעה בחדר פרנמבוקו מציע. סוכן נדל ן, Barraca, וכו '.?
אני צריך לעשות, מה שהוא רחוק מהאמת. מדכא עושה דבר דבר לא שלי. לא, אני רוצה להשקיע, אבל זה במידה צנועה.
אני יודע מנסיון שיש לך להחזיק שלך פחם כמו Gringo. אני lechze לחיות צניעות. זוהי ארץ זה, שהפך להיות חלק ממני.
זהו העיקריים: הקרבה עצמית לטובת ילדים או את חייהם של עופרת, שלפיהם אתה אתה כל כך ארוכה, זה בלתי נסבל.
אני מודה לך תשובות רבות

6תודה