ברוכים הבאים לפורום, כדי להפוך קלה להירשם?
  • כניסה:

ברוכים הבאים לפורום ברזיל (עברית).

ברוכים הבאים לפורום של האינטרנט ברזיל

... בכל רחבי ברזיל בדף

•  » לשאול שאלות ולחפש תשובות
  •  » תמונות, להציג ולטעון משלך
  •  » חופשה או הגירה
  •  » לכתוב בלוג משלך
  •  » למצוא את ברזיל גרמניה

הצטרף …simple

כן! אני רוצה להירשם עכשיו!

p.s.: לחברים רשומים, הפורום הוא ללא פרסומות!

עמוד 1 מתוך 4 1234 האחרוןLetzte
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 20
צריך עזרה דחוף: היי חבר'ה, יש זבל עז ענק שנבנה ואני מקווה אחד מכם הוא כה יקר לי יסייע לנטוש. הסיפור שלי בקיצור: אני נשוי במשך כמעט 8 שנים עם אישה ברזילאי. בחודשים האחרונים, היה לנו ויכוח לעיתים קרובות. גבר אחר הוא במשחק.
  1. # 1
    Unregistriert
    אורח

Standard צריך עזרה דחוף

היי אנשים,
    בניתי שהזבל עז ענק ואת התקווה שהוא אחד מכם כך היקר ובייל החוצה עוזרת לי.

הסיפור שלי בקיצור:
    אני נשואה כמעט 8 שנים עם אישה ברזילאי.
    בחודשים האחרונים, היה לנו ויכוח לעיתים קרובות. גבר אחר הוא במשחק. בכל מקרה, אני אוהב את אשתי. היום אנחנו שנלחם בנו allerdingfs שוב באלימות. צד יש לי שנזרק אשתי הדירה וקרא החבר שלה הוא צריך לאסוף אותם, ברור שהוא עשה.
    יש לנו ילד נפוצות אשר נשארה לילה איתי אתמול. אני יודע כי אשתי בלי הילדים שלנו לא יכול לחיות. זו הסיבה מדוע אני אני פונה כשעה נסיעה לה ואת הילד הביא אותה. זה הולך מאוד רע אשתי.
    היא רוצה לדבר איתי, אבל לא היום, אך מאוחר יותר, חייב להיות רק הרהרה לעצמו.

אני אהיה בחזרה היום אחר הצהריים כדי לקלוט את הילד. אני רוצה לשאול את אשתי לבקש סליחה. לשם כך, אני צריך שיר אהבה רומנטית ב פורטוגזית כמו אפשרי אחד קצת המשקף את המצב שלנו. ד ה צריכה להיות על אהבה שאבדה, של תשובה וסלחנות.

אני רוצה ללכת כן אתה באמת ולא על העצבים, אבל אם אחד יכול לעזור לי, ולאחר מכן אשר הקהילה פורום ריאל ברזילאי. אני במשך שנים של שקט עם קורא, סומך עליך. אם הוא לא יותר מדי לשאול, אז לי גם תרגום גרמני עבור השיר. אחרי הכל, אני רוצה לדעת מה אני אשלח אותה.
    אני מצטער, אני עצבים אני נואשת אך....

• פרסום

2. # 2
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    121

Standard

היי אורח.
    לספר לה אבל פשוט מה מרגיש את הלב שלך, איך אתה חושב ולאחר עדיין אוהב אותך.
    כי הוא מצטער עושה לך, וכו '.

השיר הטוב ביותר הוא דבר אם הוא מגיע לא הלב.
    בשיר זה, מה עכשיו, אחד לכתוב הודעת דואר אלקטרוני

כך מעל מגיע כאמת לומר מן הלב ואת מרגישה בסדר?

באפשרותך להקיש על התמונות

וולפגנג ברכות

3. # 3
    משתמש מנוסה
    מקום
    Mainhatten
    פוסטים
    296

Standard

לוקח בנים אותי לא רעה, אך כיצד יכול אתה רוצה לקיים גבה האישה, בוודאות הגדיר את הקרניים של???אהבה גם על כל דבר כאשר הילדים במשחק שבו יהיה לי בסוף!

אני מכיר סיפור דומה דאם יש רק מעט verschätzt. הגבר שלה gezogen.ganze 6 חודשים יש להפליא קשה לאחר lovestory הסודי שלהם schlußstrich לה לו קרניים aufgesetzt.am הקצה הוא פלש ובכל זאת, שיש לה הבת 2 אתו ועם הוא אדם י.... בלה....... בלה בלה החיים שלהם
    כעת יש לו חברה braslianische חדש שהוא ב ברזיל ענתה היא יכול להיות לו שפופרת של צפייה! לפני יש לי כבוד!

גברים לעשות כל באמת מה איתך את הנשים???אני עדיין קצה ein.du schuldgeständise לה wimert להקריב אהבה, זמן, כסף עבור כל יום עבודה, לאחר 8 שנים לפני לזה להיות השכר שלך??מצטער אם קראתי משהו זעמו תופס אותי.

רוב סוף עליך לכן leben.jeder כולנו יודעים אם רגשות במשחק schlußstrich כדי ziehen.wird, זה אפילו יותר קשה לקבוע את ההחלטה הקשה ביותר ב leben(wer_gibt_dir_die_garantie_das_sie_es_bei_dem_einen_ausrutscher_belaesst?) שלך.לי באופן אישי, הדבר נעשה!הייתי כנראה תמיד את התמונות על הראש כי גבר אחר באזור הפות יש genascht.
    גם

4. # 4
    משתמש
    מקום
    ציריך
    פוסטים
    74

Standard

ניתן את צירוף בלבד, אני יודע אתה רוצה לחזור, אך כראוי הגיבו אתמול, עליך עכשיו חרטה הראשונה להציג! תני להם בשקט כמה ימים לבד אתה אמור להצטרף DIR ולא להפך, לפעמים הוא קצת להתגאות בך ומאפשרים לך לעשות דמה. תחילה היא צריכה לשלוח במיוחד אהובה במדבר!

כדי להיות schadets לפעמים דבר לא מעט ' מאצ'ו!

5. # 5
    משתמש
    פוסטים
    66

Standard

שלום

אני מעוניין לבצע לי כן אין אויבים, אבל הוא לא מאמין שזה די נוחים, להשאיר תגובה אודות קשר הגומלין של בעלה נואש ללא איכשהו לעזור לו?
    אני יכול להבין את האורח, גם מכיוון שהוא scheißgefühl כאשר במצב כזה, אבל זה לא, כי כאשר הוא נראה בפורום ורואה כי כעת יש 3 תגובות תרומתו (אתי), עדיין אין תשובה לבקשה שלו מאמינה?
    אלוהים, ברור כי ברצוני לה לעזור לו - לתת לו עצה, אבל זה לא היה שאלתו, אני חושב שזה לא גם הוגן להראות לו להיות אודות קשר הגומלין.
    רוצה לעורר כאן לא להתווכח או כל דבר אחר, בשם אלוהים - אבל אני למצוא בו נוחים מאוד.
    סליחה, אני יכול בקושי פורטוגזית, אני יודע היכן ישנם שירים בפורטוגזית, אבל גם לא בטוח יש לכל אחד מכם יש שירים או לדעת היכן לקבל אותם באינטרנט.

Cady

-עריכה-
    אוקיי, עכשיו 4 הגיבו!
    הקישורים פרסמה את supergringo הם ללא תרגום, כאשר אני צריך לדעת לתת מה אני לתרגם טקסטים שלי כאן: http://BabelFish.AltaVista.com/ היא לא גדולה מאוד!

6. # 6
    משתמש מנוסה
    מקום
    Mainhatten
    פוסטים
    296

Standard

ידעתי פעם אחת, אשר הוביל אותו בערב לפני, יחד עם 5. מצאתי ומרגיזה מאוד לדמיין כיצד עבדה שם.
    heftig סוג 5... heftig אשר היה מפחיד אבל שום דבר פרט. לאחר האורגיה היה בהחלט לנחש איזה דיים כדי hatte בצהריים... ביי scheunentor rss...ר'... RSSS.RS...ר'...
    גם