אוי,
שמישהו יגיד לי אם אזור גופת ארוסתו ברזילאי עבור כללי הקונסול הגרמני ב פורטלזה תיתכנה לקבלת אשרת נישואין או עליך לכן נוסף לאחר רסיפה לטוס הקונסוליה הגרמנית?
אליאן ושורת; מיכאל
www.sinezio.de (דף בהקמה)
ברוכים הבאים לפורום של האינטרנט ברזיל
... בכל רחבי ברזיל בדף
הצטרף …simple
p.s.: לחברים רשומים, הפורום הוא ללא פרסומות!
אוי,
שמישהו יגיד לי אם אזור גופת ארוסתו ברזילאי עבור כללי הקונסול הגרמני ב פורטלזה תיתכנה לקבלת אשרת נישואין או עליך לכן נוסף לאחר רסיפה לטוס הקונסוליה הגרמנית?
אליאן ושורת; מיכאל
www.sinezio.de (דף בהקמה)
שלוםפורסם במקור על ידי michelgm
ישנם פורטלזה לא הקונסוליה הכללית, רק הקונסוליה כבוד:
הקונסול Honorario דה רפובליקה דה פדרלית גרמניה
Rua ד ר חוסה Lourenço, 2244
60115-282-פורטלזה-CE
טלפון: (085) 2833 3246
פקס: (085) 7099 3246
דואר אלקטרוני: dghonkonsulbrd@AOL.com
הקונסוליה כבוד הוא כפוף הקונסוליה הכללית ברסיפה.
לגבי ויזה, הטוב ביותר שלך חבר כבוד אישי לקונסוליה פורטלזה מקבל הזמן אותו להיות ערוכה ויזה יש בעיות. בדרך כלל, זה צריך להיות כבר אפשר בקשה לאשרת כניסה יש.
אם לא, היא חייבת לא שווה fligen רסיפה, בדרך כלל ויזה גם באמצעות הדואר ניתן לבקש.
למידע נוסף: http://www.Recife.Diplo.de/pt/Startseite.html
היי מיכאל.
כבר שלחתי לך עדיין דואר עם כתובת דואר אלקטרוני מועילים.
בהצלחה
קוני
למיטב ידעתי הוא לא רק אשרת נישואין
קראתי הרבה הפורומים על זה.
אני אני בהנחה כי להינשא בגרמניה / יהיה.
צריך גם Ledigkeitsbescheinigung, bekomt אותו למשרד בו היא מתגוררת, שאמורים להיות מספיק. ייתכן גם כי חברים 2 (בתוך) חייב לאשר אותה לפני נוטריון שאין היא נשואה.
גם אתה תיבדק דרך גם כאיש (גרמנית), מי רוצה כל הניירות אפשרי ממך (מה ומשיג usw.ob לך אותו ניתן eernähren), וכו '.
דרך קלה יותר כדי לעבור
הרשו להם להיכנס ללא אשרת נישואין,
היא צריכה אבל העיתונים הבאים Ledigkeitsbescheinigung ד, תעודת הלידה ואת הדרכון (passport)
לאחר מכן אתה סימן אותו עבורך (ב ד) ללכת למשרד ההגירה איתה, לא אומר אך ברצונך hieraten מכיוון מעוניין להכיר אותך עדיין רק (בין אם זה נכון)
לאחר מכן אתה יכול לקבל מורחב, עדיין 3 חודשים
במהלך זמן זה, אתה מנסה להתחתן.
כאשר אתה אומר מלכתחילה שאתה רוצה להתחתן, אשר אומר בו אשרת נישואין רשמית, זה יכול להיות שוב עליך heimfleigen.
ללכת איתה הרשם, אילו בחירות הכל, הדבר קורה בית המשפט האזורי גבוהה יותר (או בית המשפט), זה ייבחנו אם הכל כשורה.
לכן, אני תתקיים ב- jedenfall לאחר infortmiert היטב כבר יש לי.
2. Weg היא דנמרק.
כמובן, אני יודע שלא הכל ואת השאר אהבה טוב יותר ללמד אותי
כך התחברו העצות!
תודה
באדיבות וולפגנג
תודה על התשובות שלך,
היינו כבר למשרד הרישום ושירות הגירה. כאן ב- Gummersbach, לא זרים במשרד הרישום רשום מבלי הסכמת בעבר שחשה השתלט. בשירות ההגירה, אמרו לנו כי היא כאן אינה מאפשרת כדי בעיר, אשר טוען תייר זר עם ויזה 3 חודשים.
כך אני המבטא Heiratsabasicht שלנו ואת הצהרת התחייבות עבור אזור אליאן נכנעו. אז הם אמרו לנו אבל זה ei möglichs להארכת הויזה, אין זאת נקה, היו לנו שתינשא בשלושת החודשים.
בנוסף, אני יהיה רק התגרשו באוקטובר.
כאן נישואים נובע בגרמניה לא אתחתן בדנמרק ב עיר Sønderborg. זה ידוע לי ואני כבר לארגן הכל עבור ידידי היוונית.
יהיה מעניין לדעת אם הוא אשרת נישואין בין הקונסוליה הגרמנית ב רסיפה כאן ניתן לשלוח לגרמניה?
ניסה אולי מישהו מכם.
פורסם במקור על ידי michelgm
![]()
![]()
![]()
מדוע לשלוח ויזה לגרמניה??? מה אתה מאחר בגרמניה עם ויזה של רסיפה?! > |o
הוא כבר בגרמניה שהצליחה ויזה צריך!
גם ויזה שהוא מיועד לנסוע בארץ / מאי. נראה לי, הוא לא ב הוכחות ברורות אתה מה עושה ויזה. אחרת אין באפשרותי לדעת בכלל שאלה זו מצחיק.