Oi gente!
Van valójában csak egy gyors kérdés. Kutatni a fórum és a konzulátus, sajnos sikertelenül kérte. Ez az oka annak, hogy én megpróbál ez itt csak egyszer! Szeretnék-ni Németországban a családegyesítési kérelmet állandó vízum, a brazil feleségem Brazília élni és dolgozni.
aszerint http://berlim.Itamaraty.gov.br/de/fa...C3%BChrung.XML ezeket a dokumentumokat szükséges többek között a következők:
-Az eredeti kötelezettségvállalás a Unterhaltsleistungund megfelelően a külföldi házastárs a vonatkozó vámáru-nyilatkozat marad rendelkezések: aláírás szükséges kedvezően.
-Forgalmi (kedvezően kötelező), amely igazolja, hogy a kérelmező (...) a nagykövetség Hites fordító fordította konzuli minisztérium fennhatósága lakóhellyel. A bizonyítvány eredeti példányát a regisztráció kilépési előleget az illetékes német hatóságok kell lennie. Addig a Brazíliában nagykövetség kedvezően lehetőség.
Van, hogy a dokumentumok, ha az összes, eddig csak a törvényesítés nélkül.
A az a kérdés is, hogy a brazil nagykövetség Berlinben csak hitelesített dokumentumai (egyszer, és majd kap vissza), és én személyesen csak alkalmazhatja a vízum. Vagy hogy a nagykövetség és amely minden-ban egy megy (kedvezően + alkalmazás) dokumentumok
A konzuli szakaszban volt, csak a több alkalommal hangsúlyozta a dokumentumok kellene végezni, de az én-m kérdés van nem válaszolt.
Ich freue mich auf eure Antworten... Vielleicht meld ich mich ja auch mal an!
Steffen

Ajánlattal válaszol