Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

1. Oldal 12 1234511 ... UtolsóLetzte
Eredmények 1-6 67 mutató
Like Tree4köszönöm
Folyamat probléma munkavállalási engedély Brazília: Oi gente, akik a munka megadására vonatkozó tapasztalattal rendelkezik, lehetővé teszi a brazil Munkaügyi Minisztérium által? Ez a munkavállalási engedély (az én-m eset Frankfurt) konzulátus keresztül megfelelő vízum megadásának előfeltétele. Azt megjegyezte, hogy a brazil munkáltató biztosítania kell a megfelelő alkalmazás, a Munkaügyi Minisztérium. Ehhez az szükséges, a dokumentumok többsége kell
  1. # 1
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    São Paulo
    Álláshelyek
    253

Standard Folyamat probléma munkavállalási engedély Brazília

Oi gente,

Kik a munka megadására vonatkozó tapasztalatok lehetővé teszi a brazil Munkaügyi Minisztérium által?

Ez a munkavállalási engedély (az én-m eset Frankfurt) konzulátus keresztül megfelelő vízum megadásának előfeltétele.

Azt megjegyezte, hogy a brazil munkáltató biztosítania kell a megfelelő alkalmazás, a Munkaügyi Minisztérium. A dokumentumok többsége kell, ez létrehozása, és a Minisztérium a kérelemmel együtt benyújtja. Saját oldaláról azt kell járulnia azonban a következő dokumentumokat (legalább gyűjtenek, hogy működjön, a munkaerő és a fórum itt info Minisztérium hivatalos honlapján engedély megadására vonatkozó követelmények):
    -Az útlevél másolatát
    -Uni fok
    -Hivatkozások

Ezeket a dokumentumokat kell előzetesen Szállodánk a brazil konzulátus által, és a tanfolyam előre számos igazolásait szükségesek.
    Tekintetében az Egyetem, a folyamat fokú ténylegesen világos számomra a nemzetközi hivatal, az egyetem első előzetes tanúsítási, majd a Bezirksregierung Arnsberg (NRW), majd a hitelesítés által a Szövetségi Hivatal, Köln, a közigazgatás által hitelesített és majd Végezetül a törvényesítés céljából konzulátus, hogy.
    A passport van regisztrálva a konzulátus közjegyző keresztül hitelesíteni, és a konzulátus által később legalizálják másolatai.
    Nehezebb én csinál nekem azonban a hivatkozások típusalkalmasságával? Aki igazolja, ezek, is a közjegyző vagy a kereskedelmi kamara, vagy valaki más? Birtokol a tapasztalat, mint bárki más?

A második kérdés, melyik kinyit megjelöl nekem majd dokumentumok fordítását. Mikor és hol vannak a dokumentumok lefordítva? Törvényesítés itt Németország által a konzulátus törvényesítés után vagy előtt Brazília Mielőtt elküldené őket a Munkaügyi Minisztérium?

Milyen dokumentumok Ezenkívül szükség van a fent említett a munkavállaló által általában a 3 munkaerő Minisztériumtól a harmadik kérdésre az lenne? Kell a vámkezelési igazolás, a forgalmi, születési anyakönyvi, fényképek vagy bármi mást?

A folyamat munkavállalási engedélyek kiadásának ismert. Hivatkozom a frankfurti konzulátus keresztül a vízum kiadása. E célból szükséges dokumentumokat az Igen, a konzulátus webhelyre.

Köszönöm, és tekintettel a
    Evett a logó
    Pezinho

• Reklám

2. # 2
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    első
    Helye
    São Paulo
    Álláshelyek
    1.030

Standard AW: Folyamat támogatást nyújtó munkavállalási engedély Brazília

Moin Pezinho

Kell: Aláírás aláíró vállalatok megfelelő nyilvántartásába bejegyzett társaság által. Után a közjegyző által notarization. Majd legalizing konzulátus/nagykövetség braslianisches.

Fordítás braslianisches konzulátus/nagykövetség törvényesítés által. BR óta lehetőleg itt olcsóbb. Van a tisztviselő listáját a fordítók lámpák São Paulo és a környezet, a német konzulátus, São Paulo, az interneten keresztül. Az ár-összehasonlítások prima.

Új nekem hogy kilépési passport kell Szállodánk,. Mint mindig az útlevél Kopies által kölcsönadott nekem itt a BR mint copia autenticada.

A dokumentumok / dokumentumok számára a munka ünnep vízum olvassa el itt: http://www.MTE.gov.br/trab_estrang/G...cedimentos.PDF

Általában a BR társaság megbízásából a munka iránti kérelem feldolgozásához egy Depachanten teszi lehetővé. Mindig nagyon pontosan nyújt, részletesen, mely dokumentumok szükségesek.

Itt megette a logó és a jó szerencse!

Vincent
    Szerkesztette Vincent (a 2010. szeptember 7.) 12: 55 pm (Óra)

3. # 3
    Tapasztalt felhasználók
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    São Paulo
    Álláshelyek
    253

BOM dia Stefan.

Köszönjük, hogy először a választ. Az MTE website ismert. Kérte nekem van előírásait. A vállalat rendelkezik vagy fog megbízhat valakit, aki támogatja a folyamatot és remélem, hogy biztosít nekem hogy szükséges dokumentumok gyűjteménye. Óta, de biztonsági is diploma bizonyítvány, és szükséges, kívánatos-e elindítani a schonmal jön-hoz Felgyorsít a folyamat.

Rendben van értem. Fog majd után legalized dokumentumok Brazília Küldés azokat ott lefordítják, és ezután csatolni az alkalmazás számára a munkavállalási engedély is.

Hasi fájdalmat okoz nekem még a hivatkozásokat. Az én-m legutolsó munkaadó aláírt a HR-igazgató és Főosztály vezetője, és kétséges, hogy a cégjegyzékbe aláírási regisztrálva van-e. Én aktuális munkáltató által aláírt csak egy Zwischenzeugnis is, de csak a HR- és részleg vezetője. A közjegyző azonban hitelesítésére ez nekem? Most kell a régi munkáltatót úgy, hogy az új bizonyítványt kibocsátó ügyvezető aláírásával nekem? Ezenkívül lehet egy további Zwischenzeugnis-én aktuális munkáltató (már igen még nem törölt) kiállítás is, az igazgatóság aláírással, de hogy a hét, amíg az itt keresztül veszi. mi PRténylegesen üft a közjegyző? Ő megragadja a kereskedelmi nyilvántartásában vonatkozó részletén, és összehasonlítja?
    Evett a logó
    Pezinho

4. # 4
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    első
    Helye
    São Paulo
    Álláshelyek
    1.030

Moeen Pezinho

Kell valószínűleg vagy az Ön új tanúsítványokat kiállítani. A közjegyző ellenőrzött vállalatok e / az aláíró az aláírás, a társaság nevében jogosult / volt. -A ' egy probléma, ha a közjegyző személyesen ismeri az aláírók. Ezután az aláírás a közjegyző jelenlétében kell elvégezni, és ennek megfelelően rendelkeznie kell az aláírók.

De lehet, hogy ő Cégjegyzés személyek az Ön által említett, és engedélyezték, az a vállalat, amely szerint a kereskedelmi nyilvántartásba történő aláírására.

Zwischenzeugniss, általában elegendő. Döntő fontosságú, milyen birtokviszonyok, a tanúsítványon dokumentált és milyen idő szükséges a Ministerio de trabalho. Ön esetében vannak-e olyan egy vagy két év?

Evett

Vincent
    Szerkesztette Vincent (a 2010. szeptember 7.) 14: 26 (Óra)

5. # 5
    Tapasztalt felhasználók
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    São Paulo
    Álláshelyek
    253

Szia Stefan,

az én esetemben 1 év szakmai tapasztalatot.

Majd 'm beginning kitalálni, hogy az aláíró felek a kereskedelmi nyilvántartásba bejegyzett, legalább azok aláírták a ppa times. Lássuk, hogyan csinálni. Lehet, hogy az élet könnyű.

Csak a tanúsítványok elismert vagy munkaszerződés (ő volt aláírt ügyvezető) elég? Többször nem én vagyok kitalálni, mivel ez azt mondja, semmi körülbelül az alkalmazás tényleges időtartama.
    Evett a logó
    Pezinho

6. # 6
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    első
    Helye
    São Paulo
    Álláshelyek
    1.030

Moin Pezinho

....Egy comprovação da qualificaço e Experiência Futebol deverá ser feita pela entidade requerente por meio de oklevelek, certificados ou declarações a entidades nas quais o estrangeiro tenha desempenhado atividades demonstrando o atendimento de dos seguintes
    Requisitos.... lásd: http://www.MTE.gov.br/legislacao/Res...0081016_80.PDF

Szerint, az én értelmezési kell már írásbeli nyilatkozatot hasonló formában, mint egy kell / tevékenység kimutatására. Munkaszerződés, nem elegendő, azt hiszem. A szerződés tartlmazza csomag is nem feladat részletes leírását tartalmazza és is a munkaviszony előtt aláírt. Tevékenység igazolás vagy tartalmazza az elvégzett feladatokat, és a ténylegesen gyakorolni időszak részletes leírása.

Vincent evett

1. Oldal 12 1234511 ... UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Brazil rekord - ideje, hogy a probléma?
    Által GastimBW a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 1
    Utolsó hozzászólás: 29 Július 2008. 16: 29
  2. Permanencia folyamat
    Által cerveijera a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 5
    Utolsó hozzászólás: 11. Július 2008. 01: 45
  3. a határidő után a vízum megadásának házasság?
    Által jana a fórum újrafelfedezése
    Válasz: 2
    Utolsó hozzászólás: (1) Február 2008. 14: 04
  4. Tartózkodási engedély és engedély munka!
    Által dinadea a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 2
    Utolsó hozzászólás: 2006. Szeptember 17. 21: 24

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •