Oi gente,
Kik a munka megadására vonatkozó tapasztalatok lehetővé teszi a brazil Munkaügyi Minisztérium által?
Ez a munkavállalási engedély (az én-m eset Frankfurt) konzulátus keresztül megfelelő vízum megadásának előfeltétele.
Azt megjegyezte, hogy a brazil munkáltató biztosítania kell a megfelelő alkalmazás, a Munkaügyi Minisztérium. A dokumentumok többsége kell, ez létrehozása, és a Minisztérium a kérelemmel együtt benyújtja. Saját oldaláról azt kell járulnia azonban a következő dokumentumokat (legalább gyűjtenek, hogy működjön, a munkaerő és a fórum itt info Minisztérium hivatalos honlapján engedély megadására vonatkozó követelmények):
-Az útlevél másolatát
-Uni fok
-Hivatkozások
Ezeket a dokumentumokat kell előzetesen Szállodánk a brazil konzulátus által, és a tanfolyam előre számos igazolásait szükségesek.
Tekintetében az Egyetem, a folyamat fokú ténylegesen világos számomra a nemzetközi hivatal, az egyetem első előzetes tanúsítási, majd a Bezirksregierung Arnsberg (NRW), majd a hitelesítés által a Szövetségi Hivatal, Köln, a közigazgatás által hitelesített és majd Végezetül a törvényesítés céljából konzulátus, hogy.
A passport van regisztrálva a konzulátus közjegyző keresztül hitelesíteni, és a konzulátus által később legalizálják másolatai.
Nehezebb én csinál nekem azonban a hivatkozások típusalkalmasságával? Aki igazolja, ezek, is a közjegyző vagy a kereskedelmi kamara, vagy valaki más? Birtokol a tapasztalat, mint bárki más?
A második kérdés, melyik kinyit megjelöl nekem majd dokumentumok fordítását. Mikor és hol vannak a dokumentumok lefordítva? Törvényesítés itt Németország által a konzulátus törvényesítés után vagy előtt Brazília Mielőtt elküldené őket a Munkaügyi Minisztérium?
Milyen dokumentumok Ezenkívül szükség van a fent említett a munkavállaló által általában a 3 munkaerő Minisztériumtól a harmadik kérdésre az lenne? Kell a vámkezelési igazolás, a forgalmi, születési anyakönyvi, fényképek vagy bármi mást?
A folyamat munkavállalási engedélyek kiadásának ismert. Hivatkozom a frankfurti konzulátus keresztül a vízum kiadása. E célból szükséges dokumentumokat az Igen, a konzulátus webhelyre.
Köszönöm, és tekintettel a

4köszönöm

Ajánlattal válaszol
A témakör starter