Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

Eredmények 1-4-4 megjelenítése
Berlin, mi jön....: Hello, boldog születésnapot a feleségem (Brazil) akartunk élvezet minket 3 napos utazás Berlinbe. A natív még én mély Dél-nyugat német birtokol soha Berlinben, mert tudom, hogy nekem nyilvánvalóan nem tehát jól van. Igen információk tömege nem probléma kamat elhelyezkedjenek
  1. # 1
    Felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    VA.
    Álláshelyek
    43

Standard Berlin, mi jön....

helló

Boldog születésnapot a feleségem (Brazil) szerettük volna minket 3 napos élvezet Berlin trip. A natív még én mély Dél-nyugat német birtokol soha Berlinben, mert tudom, hogy nekem nyilvánvalóan nem tehát jól van.

Igen nem information on the Internet tömegvesztesége problémája érdekű helyek kereséséhez. De mi is, mint ismét enni jó Rodizio, mert ez széltében nem brazil étterem velünk. Biztos, hogy tudsz ajánlani mert minket valahol Berlinben??

Talán még egy tároló értékesített brazil élelmiszer? Nevezetesen I miss jó feijoada.

Köszönet valaha.

Michael

• Reklám

2. # 2
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    2008. Október 11.
    Helye
    Berlin
    Álláshelyek
    256

Standard AW: Berlin, mi jön....

Oi Arminius68 másképpen: a Michael.

at Rodizio éttermek ismert, hogy nekem 2 időpontjában. Miután a tehén és a majd ott a Dam "Brasil Brasiliero" még a "Villa Rodizio" Prenzlauer Berg (Milastrasse).
    Én nem teszt sajnos még mindkét, a klubok kap de nagyon jó kritikákat vonatkozó ismert oldalán. Mindkét étteremből fenntartani saját honlapok, hogy hogy tájékoztatni tudjuk ott szorosabb.Csak googled.
    Ez az egyszerű, de nagyon jó étterem "Café do Brasil" a következő kerületben: Kreuzberg Mehringdamm. Az étterem elárasztott nem tour. Ott megfelelnek a sok Brasis és a környéken lakói.
    Nagyon ízletes élelmiszer, a legjobb Caipis már volt kívül, Brazília, és hogy nem csak az én véleményem. Csak a hétvégén általában jól látogatott, és a későbbi órával a CSÍPŐK néha vannak lengő. Van-e a barátokkal. -A ' is nem, így a tervezett mini-state, könnyen elfér. Ez a étterem is működik a saját honlapján. Amennyiben tud, de nem Rodizio nyújtani vagyok de nem biztos.
    Szórakozik Berlinben.

GYRT-Daniel
    Módosított amozinho1974 (körülbelül 2010. szeptember 8.) 11: 30 (Óra)

3. # 3
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    első
    Helye
    São Paulo
    Álláshelyek
    1.030

Villa Rodizio
    Milastraße 2, 10437 Berlin (Prenzlauer Berg)
    Az elegáns, art nouveau villa biztosít egy különleges típusú ételt beállítása: Ha a brazil Rodizio közvetlenül a nagy rôtisserie-ból hús földeket a a...

Botequim Carioca
    Sor közúti 160, 10115 Berlin (Mitte)
    „Das Botequim a Eckkneipe“, a brazil verzió mondja Victor Rodrigues tulajdonosa.

Copa brazil deli
    Motzstraße 17, 10777 Berlin (Németország)
    Ételek között kis étvágy érdekes módosítása.

Più Paulista
    Samaritan közúti 40, 10247 Berlin (Friedrichshain)
    A két brazil testvérek Daniela és Debora egy kis Sao-Paulo flair kapcsolják az északi Friedrichshainer a környéken.

Brasil Brasileiro
    Kurfürstendamm 151, 10709 Berlin (Wilmersdorf)
    Egy lenyűgöző Samba megjelenítése egy üveg Caipirinha és egy nagy büfé több hajtómű‑indítóberendezések, zöldségek és 16 fajta hús: hogyan néz ki, a Brasil, egy este...

által talált: Kulcsszó keresés | Tipp a Berlin

4. # 4
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    07.01.2006
    Helye
    Berlin
    Álláshelyek
    145

Szóval a Brasil Brasileiro a meglehetősen elfogadható egy Churrascaria, Németországban. Úgy gondolom, hogy árú körül a 25€. Könnyen elfér a hogy tele van csirke, a Törökország és a kolbász, de csak kér a far fedezet!

És egyébként, én tesz kezem esetében a Botequim Carioca a tüzet. Kétségtelenül vannak a legjobb caipirinha a városban. Szombaton, akkor nem is kell elvét ön feijoada. És a Petiscos is jó. Tehát nem kétséges egy nagy mozgástér a legjobb brazil tárolja a városban. És ha ti da teszi a látogatás a Gate Livraria str.!

És a Café birtokol már rendkívül do Brasil. Élek a sarok és az élelmiszer körüli van már a Tex Mex látszó, és már ott volt soha nem volt egy jó caipirinha. Ellenkező esetben a dickbäuchigen németek felfüggeszt körül van, a ´ ne Brasileira van halászott van. Úgy gondolom, hogy már nem érdemes látogatást!

Szóval, off Botequim Carioca, mert a más országok csak hamisítvány! Vannak minden pra matar saudades!

Divirtam-se em Berlim!
    Módosított Kunga (körülbelül 2010. szeptember 27.) 17: 04 (Óra)
    Egy vida deixa me levar...

Hasonló a szálak

1. Berlin, 02.06.2011: Vaitano - Bahia Berlin - rekord release koncert
    Által sarinha a fórum zene és események
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás: 2011. Április 25. 09: 26
  2. Rio - mi jön... segítségért a tájolás
    Által pollyrolly a fórum városok és régiók
    Válasz: 3
    Utolsó hozzászólás: 2. 2010 Júliusában. 02: 48
  3. Az cops come
    Által Männlein a fórum sport - Esporte
    Válasz: 7
    Utolsó hozzászólás: 23. Október 2007. 20: 32
  4. repülés: berlin-porto alegre-salvador-berlin
    Által ise a fórum Travel, Brazília
    Válasz: 4
    Utolsó hozzászólás: 16. 2004 Októberében, 06: 37

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •