szia.
Én látszó részére egy jó nyelvi iskola Campinas, bérlése São Paulo, amely egy intenzív portugál kezdőknek kínál...
Ajánlások hálás vagyok!
Üdvözlőlap
Üdvözöljük a Brazília webes fórum
... alatt Brazília lapon
illesztés …simple
igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!
PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!
szia.
Én látszó részére egy jó nyelvi iskola Campinas, bérlése São Paulo, amely egy intenzív portugál kezdőknek kínál...
Ajánlások hálás vagyok!
Üdvözlőlap
Az intenzív tanfolyamok São Paulo Berlitz kínálnak.
A nyelvi kurzusok az egyetem MacKenzie kicsivel olcsóbb (hab csináltam), de nem megállítása, "erős" és időben történő munka nem túl kedvező.
Mind az interneten megtalálod.
A témakör starter
Köszönjük, hogy a válasz.
Már értékben. Van egy intenzív 2 hét (4 óra per nap) a FastForward São Paulo készült. Is azt ajánljuk! 1. A heti hét csak vagy 2 diákok 3 és a 2nd voltunk... Előre jól ment!
Üdvözlőlap
A témakör starter
Hiszem, hogy nekem egy tanár, portugál itt Campinas Center/Cambuì... Is, mert valaki véletlenszerűen ajánló? De sokkal olcsóbb, mint a kell a nyelviskolák
Vagyok csendes kezdő terület tehát szükség-nem diplomások tanárok...
Üdvözletek
Tudod elfelejt, hogy amikor a tanárok ad magán tanulságok drágábbak iskolák!
Ha Ön egyébként azt egyébként egy iskolában jobban mentesít kezdő!
Mellékesen legalább a tanárok van minden egyes ügy oklevelek nem oktatási vagy idegen nyelvek, aki rendelkezik tanítási tapasztalat és egy bizonyos nyelvi tapasztalat (akár keresztül tanulmányozása során megszerzett a mosogatógép at Disneyland) amely is lakosság聱牙Qu a Brasiland a nyelvtanárok.
![]()
Módosított Consul (11 2010 októberéig) 23: 16 (Óra)
A témakör starter
Már már befejeződött a course with 40 órás... most azt hiszem, hogy... a legjobb megoldás az súlyarányban
Hogyan mondod, volt túl! Hab ismételt language school here at, és valaki megkérdezte, Internet ad - a "tanár" magán volt drágább, mint az iskola...
Németország gets a Math/fizika tutoring, a fizika tanítványa 1995–1999 rövidítése 12 Euro / 60 perc... Gibts itt nem is ilyen egy "hirdetőtábla" ahol emberek ésszerű áron kínálnak, mi?