Hello mindenkinek,
üljön napok-ra-a PCtanulmányozza a segédvonalak és a katalógusok, és még mindig nem tudja pontosan, hogyan kell a legjobb Vierwöchigen Brasil nyaralás tervezett.
Mi tervezése a túra Br. 3 személyek (1 pár barátja)
Mi nem vagyunk tapasztalatlan utazás és kirándulások voltak, többnyire a bármely kommentár nélkül.
De -val Brazília Mi nekünk nagyon kemény. Annyi, hogy lásd. Ilyen hatalmas országnak. Sok különböző vélemények...
Talán egy tud segítsen nekem van.
Salvador, Manaus Porto Seguro Rio de Janeiro , São Paulo , CuritibaBuzios, már a listán...
Fernando de Noronha-I nem kérdéses látogatók számának köszönhető az aláírás légzőcső jön a (sajnos) egyike a szenvedélyek...
légzőcső, de talán valahol máshol?
Kell adunk még szükségszerűen mi mi a listában?
Tudjuk, hogy szép Iguassu.
Lehetőleg mi utazást az autó körül. Így a kötetlen, és az is megismerni a legjobb ország és az emberek...
(természetesen a nagy távolságokra, majd autóval közlekedni...)
Hogyan néz a December közepéig január közepére? Tud kap egy Szállás Ha ez birtokol nem korábban már kifüggesztett ez?
Mit kell úgy repüljön első, a sokféleség?
Mi kell tennie egy idegenvezetős kirándulás, ha lenne inkább azt a helyszínen, hogy könyv... tud valaki adjon nekem a típus?
Szeretném, hogy magán élő, nem Szállások itt:. Valaki, hogy ki tudja?
Ha egy hálás lenne ki tudja tehát sok türelem aufbrigt, és ezekből, chaos, ki tud segítsen nekem.
A mondani már többször meg: "obrigadissimo"
A nyelv nincs probléma.

8köszönöm
tanulmányozza a segédvonalak és a katalógusok, és még mindig nem tudja pontosan, hogyan kell a legjobb Vierwöchigen Brasil nyaralás tervezett.

A témakör starter