helló
Már olvastam, sok a kettõs állampolgárság (vagyok lett levezetett egy más fórum itt) van azonban még egy pár kérdést a kettõs állampolgárság.
Rövid nekem:
A nevem Pablo, vagyok, a Brazília született, van egy brazil apa (most elhunyt) és a német anya. 4 Évesen Németországba (szétválasztás) és Németországban itt immár 18 éve élnek. Van egy brazil gyermekek útlevél (ami természetesen régen lejárt) és a brazil születési anyakönyvi is mert én vagyok a német útlevelem. Most szeretném, Brazília, hogy felfedezzék az új ország, nyelv, család és kultúra high school végzettségemet való visszatéréshez.
-A brazil törvénynek megfelelően én vagyok a brazil, kell kapok vissza könnyen egyenletes-val-a születési anyakönyvi brazil hágó.
-A szerint a német jogban én vagyok a német (születési elve?) Anya német, brazíliai atyja). A német útlevelemet "Német" is állampolgársággal.
Most a kérdések:
-Kell fordulnom brazil Passport belépő vagy megfelel az német útlevelem, amelyen születési mint Jaciara (Brazília) rövidítése előtt? Ahol megfelelő születési bizonyítvány szükség van belépni?
-Az utazási csak a Passport és turisztikai Visum(urspruenglich_geplant) nem lehetséges, mert én vagyok a brazil alatt igen jog Brasilaner vagy?
-Hol kaphatnak a kettõs állampolgárság? Nagyon kevés információ található tényleges alkalmazásáról... Hol kell menni? Ki dönt, hogy van-e a kettõs állampolgárság?
-Az i. alkalmazni új brazil útlevél (incl fordulóban papír és mi van szükség ez), tud én csinál ez ki Németországból vagy ezt megteheti a földön Brazíliában tegyük fel? Kap-brazil útlevél nélkül az országban?
-Én a német állampolgárság megszerzését a brazil keresztül automatikusan megszünteti? Meg lehet hívni a versenyek jobb? (miután minden anyám a német)
Én nagy kívánságát mindkét állampolgársággal rendelkeznek, és tartsa lenyomva két útlevelek. Szeretné, de természetesen én német polgárság elveszíteni, semmilyen módon nem vásárolnak a saját brazil.
Örülök, minden egyes válasz Tipp!
Nagyon köszönöm

A témakör starter