Hi emberek,
(szomorú, úgy találtam, hogy nem vorstellungstread)
Volt már 2-szer, Brazília. utolsó alkalommal 5 évvel ezelőtt. Óta csak a rio, én Pearl együtt. 10 évig, mielőtt valaha kapni.
most szeretné ismét pontjára.
Majdnem 30 x Thaiföld volt.
Természetesen a 2 hét itt olvasat óta vagyok, de szeretnék-ni megpróbál-hoz pack mindent a futófelület-ba.
Ezért endschuldigt legyen szíves én itt a futófelület csinál a saját, de szeretnék itt az én-m teljes reisevorbereitung mostantól a dokumentum. a más május "neubies" részesülhetnek.
Két lehetséges rendeltetési nekem van választott. vagy én megyek Salvador és néhány partmenti szigetek (morros), vagy az északi Natali és/vagy Fortaleza.
Óta az én-m első indítása érdeklődjön. Ha volna, hogy a meghajtó, ha ön akar keresnek olcsó posadas, a gyönyörű tengerpartok és a lehetséges biztonsági.
a Thaiföldről a biztonsági tehát gigantikus. ahol is helyezheti, mert a két régió ésszerűen biztos ehsten, egyedül?
is volna is éjszakai mellett a starnd élete. Nincs tekno diszkókban kell, de valami baj lenne, de szép. eljut tud talán igen is az egyik vagy a másik szép brasiliera.
hol vagy járatok hogy jobb / olcsóbb out? Salvador vagy fortaleza?
az utazás ideje legyen november. Hol van az időjárás jobb?
az utazás időtartama lesz körülbelül 4 hét.
urlaubes célja: lásd néhány gyönyörű strandok, gechillte nap és este élő, nem túl unalmas.
is kell beszélni néhány spanyol. Tudom, hogy ez a rossz nyelv, de már beszélt összes a, mintha én ex (brasiliera), egy kubanerin és egy portugesen azt mondta hogy további eljövök is a spanyol. miért én tanulás spanyol? mert a is dolgozom ott, hogy használja, és még mindig vannak feszült-ból más spanyolnyelvű, gyönyörű országok egyelore még fel kell tárni.
gyönyörű erstmal köszönet részére akármi segít.

A témakör starter