Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

3 A második oldalon ErsteElső 123 UtolsóLetzte
7-12 14 Származó eredmény megjelenítése
Vissza ehhez: Brasil. Denoch, mint Neubie: Köszönöm részére segítséged. Hmmm salvador, hogy tényleg nem így ártalmatlan. Akartam de amikor a szigetek Dél-llha de itapareca. Is így veszélyes, vagy túl drága, mert a helyi is holiday? Maceio valami őszintén
  1. # 7
    Új felhasználó
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    31.01.2010
    Álláshelyek
    8

Standard AW: Újra el Brasil. Denoch, Neubie

Köszönöm részére segítséged.
    Hmmm, Salvador tényleg nem lehet tehát ártalmatlan. Akartam de amikor a szigetek Dél-llha de itapareca. Is így veszélyes, vagy túl drága, mert a helyi is holiday?

Maceio őszintén én kissé távol a "shot". mert kell azt Észak mert én volna nem csökkent reciefe keresztül nekem.

Ezért úgy gondolom, hogy én valószínűleg inkább közvetlenül Fortaleza repülni, vagy legalább az Észak-receife az utam megkezdi.

maga receife vonz engem de most egyáltalán nem. azóta csaknem 15 évvel ezelőtt volt, és azt találták, hogy a nagy. hogy lesz váltak inkább nem jobb.

Hmm ez nem igazán könnyű. Thaiföld például én tesz 2 én a schlafwagen osztály, és a meghajtó 10 euró 700 km-es abens a Dél-.- Ez már nem lehetséges, a brasillien sajnos eneormen távolság miatt. Sajnos!

Ezért az én unentschlossenheit. Kell van választott korábban egy régió.

már kap a hoffnug köszönhetően egy szép pár tippek a jobb Resort.

üdvözlőlap.

@ malapascua,

Azt, hogy nincs hel belőle, hogy oly gyakran volt Thaiföldön. Én is több tucat más országban. csak a bármely tetszett, valamint Thaiföld-ben. Ez a bűncselekmény?

vagy te, így az rtl-gucker, aki úgy véli, az összes thailandurlauber csak menjen a fög...n dorthinn. Van valami ilyesmi, de ezt is idejének Brazília tartozik. én talajmintát jóval túllép a tv zoom, és így kell dugó-ba egy fiók nem emberek tett nem tudod (n tud).
    Ez a lélek ujjú, ha te becsületes alkalommal vagy?
    Kérjük, hogy a lunten valahol máshol.

de van valami pozitív, de még mindig a post. Hogyan van a fortaleza pattaya? így az animáció, a zaunpfahl együtt?

• Reklám

2. # 8
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    08.03.2009
    Álláshelyek
    1080

OLA dicséret

Bár nem Északkelet-szakértő vagyok, de tudom Brazília elég jó és is sokat megtett ott. Ezért megpróbálok néhány további általános Porkoláb-hoz ad ön.

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett walte Beitrag anzeigen
    ... Salvador tényleg nem lehet tehát ártalmatlan. Akartam de amikor a szigetek Dél-llha de itapareca. Is így veszélyes, vagy túl drága, mert a helyi is holiday?
    "Veszélyes" mindig relatív. Átlagosan Brazília minden bizonnyal veszélyesebb, mint pl. Németország. De ahogy d sarkok vannak, jobban kerülni kell, vannak is Brazíliában. Ha Ön, de néhány alapvető szabályokat (csak azért, hogy a fórum keresés) észre, írja b elég biztos, a napi élet keresztül. Még mint egy turista.

"" Drága "csak relatív. Ahogy a 0815 rendes turista (különösen nélkül különleges élményt, Brazília) kapcsolatban a kockázat tanfolyam fül a blown away. De ez tényleg nem brasilien-specifikus probléma, melyik van is a Mallorca. Turisztikai helyek vannak általában véve drágább, de is B, és persze is bras számára. Turisták. Meg kell csodálkozni hány Paulistas és Cariocas "pacotes" a könyvben Nordeste.

Maceio őszintén én kissé távol a "shot". mert kell azt Észak mert én volna nem csökkent reciefe keresztül nekem. Ezért úgy gondolom, hogy én valószínűleg inkább közvetlenül Fortaleza repülni, vagy legalább az Észak-receife az utam megkezdi.
    Az Ön utazási tervezéséhez:

Mondjuk, van 4 hét idő.

Ha inkább azt szeretné, hogy megismerjék az emberek (és a "jelenet") lenne akkor válasszon a 1 cél, város, és attól függően, a környező (terület) a megismerés tanácsokkal.

Ha szeretné inkább az ország megismerni, majd Salvador és valaha 1 hét 2 hét Recife és Fortaleza elég lehet. Ebben az esetben én lenne fly with a busz után REC keresztül, Salvador, azonban egyik módja (pl. a GOL) vissza, egyébként van a rides túl hosszú. Végezhet csak mint ez a kirándulás North-South, csak a középső indítsa el (ebben az esetben Recife) és a nem lenne.

Ez tényleg nem olyan könnyű. Thaiföld például én tesz 2 én a schlafwagen osztály, és a meghajtó 10 euró 700 km-es abens a Dél-.- Ez már nem lehetséges, a brasillien sajnos eneormen távolság miatt. Sajnos!
    Brazília, van ez nagyon kényelmes buszok és néha nagyon olcsó Járatok. Azonban kell legalább 3 ár várható (Thaiföld képest).

Ezért az én unentschlossenheit. Kell van választott korábban egy régió. már kap a hoffnug köszönhetően egy szép pár tippek a jobb Resort.
    Talán I could help you, egyébként

Boa viajem

Frankie

3. # 9
    Új felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    2009. December 10.
    Álláshelyek
    14

Hmm ez nem igazán könnyű. Thaiföld például én tesz 2 én a schlafwagen osztály, és a meghajtó 10 euró 700 km-es abens a Dél-.- Ez már nem lehetséges, a brasillien sajnos eneormen távolság miatt. Sajnos!
    Vannak is Brazília nincs valódi ala-AirAsia légitársasággal-fapados légitársaság. Laza, GOL költsége háromszor.

Azt, hogy nincs hel belőle, hogy oly gyakran volt Thaiföldön. Én is több tucat más országban. csak a bármely tetszett, valamint Thaiföld-ben. Ez a bűncselekmény?
    Nem, amit írt hogy teljesen Wertfrei. Van önmaga egy ház Udon Thani (föld-lease) tartományban, és gyakran Pattaya volt.

vagy te, így az rtl-gucker, aki úgy véli, az összes thailandurlauber csak menjen a fög...n dorthinn.

Thats véleményem szerint a Pattaya turista igazak szép, de ez nem gondolom elítélendő. RTL2 is megragadt kényszerített prostituáltak, és a gyermek nemi természetesen bárhol máshol, ki egész mese.

de van valami pozitív, de még mindig a post. van Fortaleza mint pattaya? így az animáció, a zaunpfahl együtt?
    Nem sokkal kisebb választékot és magasabb árakat. A nyelvi gát nagy, mert az angol nyelvet beszélik nagyon rosszul. Mivel az "Igen" angol jog jól azonban Thaiföldön.

De ha Ön keres milyen milyen Pattaya jön a legközelebbi Fortaleza a első választás.

4. # 10
    Új felhasználó
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    31.01.2010
    Álláshelyek
    8

Carnival után így én most csak egy kicsit nyugodt. Köln tudod menekülés nem igazán előtt a Carnival elhagyásakor egyik közvetlenül nem.

Köszönjük, hogy a 2 új és részletes postings.

inkább szeretnék megfelelnek az emberek és a táj, mert nekem van követően a tippek Fortaleza endschieden.

Után én kirakodott, mi volna, azt ajánlom, nekem?

Egy taxit a repülőtéren vagy a ajtaját, pl. a kiindulási szint előtt már keres?
    milyen területen would you nap nekem az első javaslat esetében?
    tudod május is volna egy vagy több Pousadáké? nincs szüksége aircon igen valószínűleg. rossz feltétel de lenne, és meg kell tisztítani. Mi jár valami?

üdvözlőlap, dicséret.

5. # 11
    Új felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    06.01.2010
    Álláshelyek
    1

Walte Szia!

Én, mint a Bahia Gyermek termesztett természetesen a gyönyörű állam is ajánlom!
    Járatok nem csak ez a Kondor, de is TAM és az Air France után Salvador és néha Kedvezõ deals alatt hajózó Porto Seguro (az utolsó alkalommal 2007 februárjában a KLM, sajnos).
    Salvadorban volna megpróbál vermelho vagy a Rio Barra maradni. De nem csak mondjuk hogy a város is biztonságos. Kell, hogy nem is a nyak hülye, kamerák és megjelenítése "itt vagyok Gringo és a pénz", hehehe
    2008 töltöttem ott három hónappal nekünk ez történt semmi. Meg kell őriznie egyszerűen nyissa meg a szemét (in DE azt is, hogy néha túl vagyok, néhány telefonok, ez vált los).
    A területen szeretném határozottan Morro de São Paulo Keresse fel, legszebb szigete és nem csak drága. Itaparica is hűvös. Dél felé a Costa do Cacau (a Ilhéus) rendelkezik, Itacaré is egy álom. Canavieiras, Belmonte az olyan történelmi városok a-tól a Mogiquicaba tartományban minket ókorban és a bennfentes tippeket Santo André. Innen ' újra-hoz közel a Porto Seguro, és fly Salvador vagy a meghajtó is.
    Ezen az oldalon is (nagyon) jó szállás a a partján a Bahia- Brazília Általános Keresse meg, keresztül oldalak kattintson az elraktározás de volna, mert nincs közvetlen kapcsolat. [itravel .de/brasilien/ www.]
    Azt is mondanám, hogy a Dél-, annál biztonságosabb a Salvador. Tartózkodó egy 3,5 millió város stop... Így: a googling megy, és szeretném, hogy egy szép utazás!

6. # 12
    Felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    09.09.2007
    Álláshelyek
    40

Szia Walte,

Azt javaslom, a Fortaleza kezdetben áthelyezése a Beira Mar.
    Nincs elég ott Szállások itt: és a Pousadáké.
    Egy taxit, tudod te kap kívül a repülőtér, nem probléma.
    A Beira Mar menetidő körülbelül 15 perc.

Ha van az Ön számára a szóban forgó apartmant, üzenetet küld én ne.
    Én egy elektronikus levél cím kérjenek adhat. Gyakran már ott van kifüggesztett és lehet ajánlani.

Fortaleza-szórakozik

3 A második oldalon ErsteElső 123 UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Én léphet újból, a svájci polgár 5 hónap után Brazíliában?
    Által rafaelma a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 4
    Utolsó hozzászólás: 2008. November 2. 22: 22
  2. Válasz: 3
    Utolsó hozzászólás: 2007. Április 24-én 09: 20
  3. Kivándorlás Brazília? Never again!
    Által wolf az a fórum Emigrációban, Brazília
    Válasz: 55
    Utolsó hozzászólás: 2006. Szeptember 2. 19: 59
  4. VARIG újra kínáló járatok São Paulo Brasil
    Által oxum a fórum Travel, Brazília
    Válasz: 9
    Utolsó hozzászólás: 2006. Augusztus 3. 10: 31
  5. Azt elvenni egy Brasil nő újra?
    Által Johann az a fórum Emigrációban, Brazília
    Válasz: 9
    Utolsó hozzászólás: 9. 2005 Júliusában. 21: 40

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •