Köszönöm részére segítséged.
Hmmm, Salvador tényleg nem lehet tehát ártalmatlan. Akartam de amikor a szigetek Dél-llha de itapareca. Is így veszélyes, vagy túl drága, mert a helyi is holiday?
Maceio őszintén én kissé távol a "shot". mert kell azt Észak mert én volna nem csökkent reciefe keresztül nekem.
Ezért úgy gondolom, hogy én valószínűleg inkább közvetlenül Fortaleza repülni, vagy legalább az Észak-receife az utam megkezdi.
maga receife vonz engem de most egyáltalán nem. azóta csaknem 15 évvel ezelőtt volt, és azt találták, hogy a nagy. hogy lesz váltak inkább nem jobb.
Hmm ez nem igazán könnyű. Thaiföld például én tesz 2 én a schlafwagen osztály, és a meghajtó 10 euró 700 km-es abens a Dél-.- Ez már nem lehetséges, a brasillien sajnos eneormen távolság miatt. Sajnos!
Ezért az én unentschlossenheit. Kell van választott korábban egy régió.
már kap a hoffnug köszönhetően egy szép pár tippek a jobb Resort.
üdvözlőlap.
@ malapascua,
Azt, hogy nincs hel belőle, hogy oly gyakran volt Thaiföldön. Én is több tucat más országban. csak a bármely tetszett, valamint Thaiföld-ben. Ez a bűncselekmény?
vagy te, így az rtl-gucker, aki úgy véli, az összes thailandurlauber csak menjen a fög...n dorthinn. Van valami ilyesmi, de ezt is idejének Brazília tartozik. én talajmintát jóval túllép a tv zoom, és így kell dugó-ba egy fiók nem emberek tett nem tudod (n tud).
Ez a lélek ujjú, ha te becsületes alkalommal vagy?
Kérjük, hogy a lunten valahol máshol.
de van valami pozitív, de még mindig a post. Hogyan van a fortaleza pattaya? így az animáció, a zaunpfahl együtt?

A témakör starter