Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

6 1-Től 6-ig eredményét
Like Tree2köszönöm
  • 2 Postai <! – vBET_SNTA - > Careca <! - vBET_ENTA - >
A könyv, "Az eredeti Brazília" (felülvizsgálata): 54 éves korában, 1997-ben a szerző, a német Peter Reinhold natív Wolf majd 25 év feleségével Tina Brazília tért át. Véget ért a szövegíró pályafutását ő, és Brazília Düsseldorf át. Négy különböző helyeken tíz évig élt. Az év
  1. # 1
    Felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    27.05.2004
    Helye
    Elveszett a fordítást
    Álláshelyek
    69

Beitrag A könyv, "Az eredeti Brazília" (felülvizsgálata)

A szerző

1997-Ben 54 évesen a német Peter Reinhold a natív Wolf van ő majd 25 év Mrs Tina szerint Brazília emigrált. Véget ért a szövegíró pályafutását ő, és Brazília Düsseldorf át. Négy különböző helyeken tíz évig élt. 2007-Ben költözött vissza Európa feleségével. Csak ment, majd, hogy Berlin a lisszaboni. 2009. Szeptember Péter és Brazília után újra Tina Reinhold vissza: "most véglegesen", írt ez mint egy végső szó ebben a könyvben "Az eredeti Brazília", hogy közzé július 2009-ben.

A könyv

A könyv a alcím "Én egy másik bolygón 10 év". 438 Lapokat a könyv szerzője megpróbálja javaslatokat, valamint az izgalmas, Olvasás, ahogy ő ünnepi Tervező a gerinc-és kivándorlók támogatást kínálnak. Kiemeli a könyv egy meghajtó keresztül fele Brazília (kb. 11 000 mérföld 26 nap), és a különböző Auswandererschiksale különböző leírása álmok és a brazil valóságban gyakran több vagy kevesebb korábban gyűjtött az álmok, mint a terület közelében northeast leírásai között ábrázolásával AmazonDelta Paraíba.
    Ez már elért tapasztalatok Pápua Új-Guineában a teve Trófea lovas mint jó Peter Reinhold jött. Ezeket a tapasztalatokat a volt Paraíba ennek megfelelően bevezetése során a trips dűnék és az ő landrover rendelkező átjárhatatlan utak keresztül. Minden most és akkor ő belép röviden a brazil valóság, amelyek átél felett elég drámai módon és teljes kontrasztérzékenység.

Értékelésem

A könyv jön nagyrészt szórakoztató és érdekes írt. A jelentések leírásait, az apja érdemes elolvasni és részletes. Ez birtokol egy regény impulzusok, bár a könyv egy hibrid tiszta utazási jelentés és egy kis életrajzi brazil valóság észrevételeket, de inkább.
    Azonban azt is pontosan itt a könyv gyengeség. A szerző és felesége a bejelentett főszereplői a könyv, amely egyrészt szolgáljon az intézkedés egy zárójel, másrészről, a szerző érzi kommentátoraként inkább csak mert, bizonyos helyzetekben és felesége ügynök csak egy a történetek szinte jelentéktelennek tekinthető marginális játszik. Önéletrajza kupica teszi a könyv-tartalom újra és újra egy zsákutcából.

A gerincen a szerző beszél az oktatás kinyilvánított célja a valódi Brazília, és így fokozza az az olvasó jogait. De egy könyvet, hogy fog szolgálni, mind egy "izgalmas reading, ünnepi Tervező vagy kivándorlók súgóját", kell többet kínálnak.

Bár néhány részletes kivándorlók, és sorsa felett jelentősen több, mint az egyes doc leves ebben a könyvben egy privát Werbefernsehens Brazília emigrate hajlandó tanulni. Brazília csak a széles körben elterjedt nehézségekkel kellett szembenéznie a a bevándorlók, a Keresés az olvasó hiába. Hogy a Brazil bürokrácia szervezetileg polgárai felelősségére le mindent megnyomja és lényegesen nehéz a bürokrácia leírt saját fejezetben egy jármű cím módosítása áthelyezés után Németországból származó ismertek. Csak porkoláb-ra hogyan a bürokrácia Brazília lehet tenni több elviselhetõ bűnösnek olvasó információ címjegyzék marad. Ezért ez a munka, a célcsoport, on the edge több mint csak a kivándorlás hajlandó szolgálatot teljesítő.

Én nem meghatározná a könyv, mint "lenyűgöző olvasatban". Igen, a könyv érdekes, ismerteti a területek és merkenswerte travel tips.

Azonban ha nekem egyszer, stressz, építették fel, így a szerző elérni azt a castrate, ő kifejezés módot. A szavak megjelent a "szép", "finom", "finom" és "ropogós" mint inflációs "jeges", az élelmiszerekre vonatkozó, "jég hideg" vagy "nagyon hideg" sör kapcsolatban. Milyen gyakran a szerző a "Maw öntik" sör vagy kókuszdió vízben már, én is már nem mondom. Sokan voltak, sok idő. És semmilyen további leírásra van több fáradt, olvasásakor.

Ezen kívül a nervten is ismétlődik: például ismertetett háromszor különböző helyeken, könyv, "Pedro" fiú volt fogott egy folyó hálátlan holland amelynek Brille BREW származó a után elesett a vízbe a turista. Ezeket a leírásokat és valódi változás nélkül szinte azonos. Emlékeztette nekem szöveges elemekhez. Vagy a szerző által használt Jürgen Klinsmann kapcsolódó, már többé nem játszik szerepet (mint szórólap Klinsmann), Németország Klinsmann után már kétszer sikertelenül kitöltött oktató munkahelyek.

Emellett hozzáadott a zavaró, hogy a szerző a helyi pénznemben konvertálásához vissza ismételten euró és a d-jel és a metszéspontok közötti oda-, és bár a könyv csak rendelkezik rausgebracht, July 2009-ben.

A nyelvi stílust, a könyv a kihívást jelentő, és akkor újra vágy, majd gerotzt között változik. Ír a szerző például hogyan ő új megvilágításba helyezi, ő műszalmát hiányának tulajdonítható tour-csoport és a csészéket "a kókusz friss víz közvetlenül-ba-a széles körű nyitott szájjal" és két mondat ír az "Reklám a nagy száj-minőségi ígéret" (egy törött amerikai medve kés alapján), majd később van nem csak egy stilisztikai hamvasság az egész. Az én benyomásom az volt, a nyelvi Grätsche, mint egy igazán gondolkodás vér inkább ki. Azt mint valami szánta mint irónia, ezek stilisztikai virágok szándékra csak közvetett bizonyíték nem található. Úgy tűnik, valószínűleg meg kell felelnie a szerző 66 jellegét. Csak ez a beszéd feltárta több életrajzi, mint az ár azt akartam, hogy maga a szerző. Ugyanakkor ez a benyomást kell nem ért egyet, is jelentősen rossz.

A brazil valóság, csak minden most és akkor a könyv teljesen új felületen. Minden személyes beszélgetést a brazilok több szociológiai háttér Brazília hozza, mint ez a könyv.

A könyv "Brazília az eredeti" Peter Reinhold által valószínűleg az egész lehet, de még mindig érdemes elolvasni vannak említett mellőzi a furcsa szokásai, a szerző alkalommal. Ő 10 év tartalom maradjon Brazília hogyan ő autók keresztül irányítja a szerző-vezérlők durva terepre. Azonban, aki meg akarja tudni, személyes küzd a szerző, a 10 éves tartózkodási Brazíliában kellett harcolni, nem megtalálja őket.

Ezért az utolsó fejezet "A festék van most" a magyarázat, hogy miért ő Európa szerző vissza, csak mint meglepően ő néhány brazil eső leírt érkezik:

Teljesen az égből serene ki.

A könyvben megjegyzés nem igazán megállapította, hogy a szerző magabiztosan nem lehetett Brazíliában problémákkal foglalkozzon, és megoldani. A kiáltvány Brazília, időszak vége, akkor inkább meglepő, az utolsó fejezetben. Hátrányok kapcsolatos rossz tapasztalatok, Németország és Németország katasztrofális egész leírt flashbacks képest, a motiváció magyarázata az volt, hogy Európa térjen már rohadt vékony.

És itt túl a könyv már ismertetett gyengeség elemzett. Felesége ment. Csak így. Lett volna izgalmas, hogy tanuljanak felesége helyzetét, és a kettő közötti megbeszélések. De a könyv szerzője és felesége közötti párbeszéd nem történik meg. A szerző a feleség már elemzett kijelentette, csak megfigyelt objektumként.

A szerző életkörülmények még soha nem ismertetett. Más német kivándorlók útjának kapcsolatban tartalmaznak további részleteket, mint a szerző gazdasági gazdasági feltételekkel. Egyértelműen: Valami nem kell, de lett volna az első nem csak érdekes, ez segített volna másodszor jelentősen adjanak a saját karakterek több szín könyv. Mivel több, mint a könyv van, minden Brazília fórum.

ó igen:

Határozottan pozitív éreztem Rio de Janeiro nem egy szerepet a könyvben. A szerző van mentett magát és egyéb jó részletes leírását az olvasó ezt a célt.

Ha a keresett utazási alternatívák, Brazíliában, a könyv fündig szavatolják. ki Paraíba már mint egy turista rendeltetési már célzott, amelyek lehet, ez a könyv már hangolása. Ez a könyv, Peter Reinhold szövegíró tette a saját munka minta. Elismerésemet.

Bármennyire ha Ön keres Auswandern információt és hivatalos részletek a könyv van nem közvetlenül talál. Hatóságok travel guide Brazília, mint a könyv teljesen helytelen.

Összefoglaló

Osztályt az iskolában 1 és 6 közötti skálán azt, hogy a könyv "3". Ezennel akarat persze olvas a könyv, de teljes egészében teszek nem újra ez nekem

A paperback book "Brazília az eredeti" a "Könyvek on Demand" július 3, 2009 közzétegyék (ISBN-13: 978-3837052343) és 24.90 euró.
    Módosított Careca (körül 2009. szeptember 1.) 12: 14 (Óra) Ok: Ráta igazított kap ez-val a Lemis "Sepitiba"-bárhol közelében összehasonlítható Reiseberichte.
    Jens online és Ursinho4711 mondani, köszönöm.
    Abraços
    Careca

"A valóság messze meghaladja a minden várakozásokat álmok."
    (a "1492", Christopher Columbus)

• Reklám

2. # 2
    Moderátor
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    1,633

Standard AW: A könyv "Az eredeti Brazília" (egy review)

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett Careca Beitrag anzeigen
    a terület közelében northeast leírása AmazonDelta Paraíba.
    Remélem, hogy úgy gondolja, Delta do Rio Parnaíba a Parnaíba...
    Láthatja
    az alsó osztályban.

3. # 3
    Új felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    18.12.2006
    Álláshelyek
    7

Érdekes vitát, a könyv, köszönöm. Melyik könyv ajánlom, mert mint érdemes olvastam a kivándorlás tapasztalatok?

Abraço,
    Vagalume

4. # 4
    Moderátor
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    1,633

Módosított Careca (Szeptember 1, 2009) 13: 14 (Nézd meg). Ok: Kiigazított felülvizsgálat kap ez-val a Lemis "Sepitiba"-Reiseberichte bárhol közelében összehasonlítható.
    Mit jelent a Careca mert? Valahol a gibts már egy olvasó felülvizsgálja a Sepetiba szál?
    Láthatja
    az alsó osztályban.

5. # 5
    Felhasználó
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    27.05.2004
    Helye
    Elveszett a fordítást
    Álláshelyek
    69

@ vagalume:
    Eddig nem volt semmi konkrét kezében a tárgyban. Azt hiszem, te vagy a legjobb BrazíliaFórumok (az egyik olvasások csak), mert még mindig jobb, és pontosabb választ található különleges kérdésekben.

lemi: @
    Nem, még mindig van a Sepetiba szál nem olvasó értékelés. De hadd szer felett a ISBN Waning, majd azt nem 's. Értem, én Szerkesztés indokára kannste tehát azt írtam. Vagy még pontosabban, én volt letölt frissítette én felülvizsgálja a Bu8ch számára, így az iskolai minősítő rendszer összehasonlíthatósága megőrzését. Egyébként az egész dolog lenne van már helytelenül osztályozni.
    Véleményem szerint a Sepetiba történet jobban beolvassa. Van alig akármi tartalomhoz kapcsolódó leépítések veled, nem a sör is csak "jég hideg" és a "finom" az eltűnése a torok, a étteremben élelmiszer előkészíti nem is Határozói minden és a nyelvi változik meg őt, és prollig között. Ön írásban egyszerűen több veled beolvassa.
    Ez csak az én véleményem.
    Igen főleg egy dolog van egyértelmű a történeteket: Klug tartja szem előtt, hogy a történeteket harmadik feltalálta vannak-e. Bölcsebb azonban, tudja, amelynek egyharmada csinál. Én inkább bet, a jobb fele itt egyértelműen okosabbak. Velünk marad a spekulációs célból.
    Abraços
    Careca

"A valóság messze meghaladja a minden várakozásokat álmok."
    (a "1492", Christopher Columbus)

6. # 6
    Moderátor
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    1,633

lemi: @
    Nem, még mindig van a Sepetiba szál nem olvasó értékelés. De hadd szer felett a ISBN Waning, majd azt nem 's.
    Volna Igen gombra a szereti, de először kell tisztázni AG, én, hogy a jövőbeni csak még félnapos come akkor...

Véleményem szerint a Sepetiba történet jobban beolvassa. Van alig akármi tartalomhoz kapcsolódó leépítések veled, nem a sör is csak "jég hideg" és a "finom" az eltűnése a torok, a étteremben élelmiszer előkészíti nem is Határozói minden és a nyelvi változik meg őt, és prollig között. Ön írásban egyszerűen több veled beolvassa.
    Ó Köszönöm a virágok. És ez keresztirányú és olvasás vizsgálat nélkül. Gyakran észre, hogy utólag, néhány bruttó baklövés találhatók.

Igen főleg egy dolog van egyértelmű a történeteket: Klug tartja szem előtt, hogy a történeteket harmadik feltalálta vannak-e. Bölcsebb azonban, tudja, amelynek egyharmada csinál.
    Az én-m személyes alapértelmezett, hogy a 80 %-át megfelelnek-e az igazság. Bevallom, azonban, hogy ez változik a fejezet fejezet. Néha kitalált Poente kell tartani őt-hoz kap a redundanciát. Néha a tiszta igazság, elég egy fejezet a megfelelő csúcsfények ellátására. Egyes fejezetek csak egy Poente való felkészüléshez szolgálja, és mint beszél a "edited" kell. Itt a "Fantasy" tényező játszik egy nagy szerepet, hanem a "figyelj és mondjuk" Kenntinsse. Ha a most gonosz tart valaki nekem, bocsánatot kérek nagyon sok. De a valóságban néha mindennapos, néha brutális.

És egyik kell egyértelmű: áthelyezése nekem vékony vonallá. Helyénvaló ezért több, mint a következő megjegyzést:

Én inkább bet, a jobb fele itt egyértelműen okosabbak. Velünk marad a spekulációs célból.
    Így! És az úton: történetek különböző nők carry aliasok, kivéve, ha a türelmi, Patricia, a Keity néha még SRA-T támogatta. Lemi maga. Itt tudsz de győződjön meg arról, hogy soha nem lesz a kinyilatkoztatás részéről. Is lesz egy eskü soha nem hogy én történetek megfelelnek-e az igazság. A cím Märchenonkel, mint a ilyen körülmények között, mint én. Azt hiszem, hogy megérdemlem, azt több, mint az én-m Pajtás SG.
    Lemi (2009. szeptember 2.) a módosított 17: 36 (Óra)
    Láthatja
    az alsó osztályban.

Hasonló a szálak

1. "Poços de Caldas" új fájlt feltöltötte.
    Által kdtcat az új fórum-fényképek
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás: 2010. November 30., 16: 25
  2. Egy új fájl "Brazília, Ribeirão Pires" feltöltés
    Által Offmann az új fórum-fényképek
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás: 20. Június 2010. 22: 02
  3. Válasz: 11
    Utolsó hozzászólás: 2009. Szeptember 14. 03: 35
  4. "Nagy meglepetés" az a Viradouro Samba-csoport
    Által Max23 a fórum zene és események
    Válasz: 4
    Utolsó hozzászólás: 6. Február 2008. 01: 50

Címkék

Fórum szabályok

• Te lehetővé teszi, hogy, új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •