abban a reményben, hogy valaki tud add nekem néhány tipp írok ide!
Én 28 éves, és jelenleg élő Dortmundban, ahol dolgozik, a gazdasági fejlődés előmozdításához. Házas vagyok, hogy a brazil, én én tanulmányok során Brazília már találkozott. Már éltek maguk 2,5 évvel ott, így folyékonyan beszél a portugál (brazíliai). Vagyunk Brazília, weggezigen, abban az időben, mert én Dipolmarbeit befejezéséhez, és a számította ki a német több munkalehetőség piaci nekem volt.
Óta az én-m férj Németország, mert a nyelv nehéz is ő már fut két nappal ezelőtt (szélén, mely lekéréses távol is innen a végső határozat jelentette számomra), egy náci által csak mindenkor azt hiszem már néhány alkalommal körülbelül Ugrás vissza Brazília.
Én magam tanulmányozták a földrajz, de most a gazdasági fejlődés előmozdításában, 2 évig, és a projekt szervezet és a koordinantion. Vagyok csendes spanyol és angol, német és portugál kiegészítéseként folyékonyan, és francia (3 év az iskolában) alapvető ismeretekkel kell rendelkeznie.
A férjem is Rio, hogy miért mert megyünk akar szerelem-hoz újra, de más városokban is nyitottak.
Remélem, most, hogy valaki tippek tud add nekem hogy és hol lehetne az esélye, hogy egy feladat ezt a profilt. Brazília valóban inkább klasszikus szakmák, mert nem mint „egzotikus"so much hope. Csináltam magamnak már szakmai gyakorlatok Rio, egyik volt, a másik a UERJ (mivel a fizetési nincs esélye van), a német projektbüro, a projekt befejeződött és ott, de 2008 már most ül.
Köszönöm előre részére akármi porkoláb!

1köszönöm