Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

1. Oldal 49 1234511 ... UtolsóLetzte
Eredménye 1-6 289 mutató
Like Tree42köszönöm
Hírek a Sepetiba: a kör bezárul. Lemi előtt néhány idő mögöttük elhagyták Windsor a kerületi, Miramar, Rio és mutated mg, ő kőzuzalék után repülő látogatások, Bahia, és egy Liebelei Geist“ Setiba, „Heiligen, újra egy régi helyen után: Rio de Janeiro! De mint például
  1. # 1
    Moderátor
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    1,633

Standard Sepetiba Hírek

A kör bezárul.

Lemi előtt néhány idő mögöttük elhagyták Windsor a kerületi, Miramar, Rio és mutated mg, ez a szünetek alatt hajózó látogatásokat követően után Bahia és a Liebelei, a „Heiligen Setiba Geist“ újra a régi lakásban a együtt: Rio de Janeiro!

De nem úgy, mint az első alkalommal, hogy ő először tapasztalataira, a brazil nők, de ez az idő, hogy a munkaerő beviteli Sepetiba... pontosan a Thyssen-Krupp webhely, amelynek igazgató nemrégiben a AF 447 Repülés Air France halálosan összeomlott.

Hogy azt vererst utolsó Lemis station Brazília csak után történik a feladat végrehajtását. Legalább egy másik brazil vas érc iparág való részvételre művelet tiszteletreméltó következtetés lenne.

A neve a RIO hangok csak csodálatos! Sem a munka, de sem Szállás Located in a tényleges. Santa Cruz külvárosában, Sepetiba-öbölben fekszik, körülbelül 70 km Rio ´s belvárostól, de a Avenida Brasil könnyű vagy eléréséhez a Recreio és a Barra.

Én vagyok a hétfő reggel mintegy 12 ° C-os hőmérsékleten a helyi Temp Belo Horizonte az én musty, az utolsó hétvége a Sitio GOL származó VW. Most én volt kicserélt én 1.0 L-gépjármű-Antrieb a pezsgő 1.6 L-GOL ellen mi kell jelentősen befolyásolja az utazási idő és a kényelem, 450 mérföldes út mert végül, L-változat 1.6 volt a egy szervokormány. Mi luxus! Azonban ő nincs megtakarítások csoda 12 liter 100 km (használata nélkül a légkondicionálás) alkohol fogyasztása.

A közúti balra a GOL 7 alkalommal az elmúlt hónapokban éjszaka volt, és ő pontosan 7-szer volt törött után, de csak az első alkalommal én autó rádió (én nem helyébe ez, mert tudta, hogy ez lenne lopott egyébként ismét a) veszteséges, én akartam eltölteni a hosszú meghajtó nélkül én Lindenberg CD, és egy új rádió röviddel az indulás előtt fektetett. Nem hogy remélem, hogy a dolog a Rio nem lenne azt becsípni, nekem, de Lemi maga mondta: „Neue remélem, az új Glueck“... és tényleg a Br.

Után én híres-hírhedt néhány ilyen tragédiák élni BR-101 és BR-262 mind azok krónikus szűk keresztmetszet által kibocsátásaira, és számos balesetek halállal mérsékléssel nekem, hogy nem ismeretlen BR-040 zökkenőmentesen a katasztrófák-BR sorozatban egy ´s.

Röviddel a Santos Dumont, nevű után ott (nyilvános brazil véleménye) után született feltaláló, a légi jármű még „mein Isten, előtt ezeket a görbéket gondoltam volna amit is lehet kiegyenesedik valami több ", és már megvan elkápráztatott a Gegenverkehrs az első Lichthupen az arcát. Elvben ez azt jelentheti csak 2 dolgot: rendőrségi vagy baleset. Ez volt a helyzet. Csak az egyik a feszes görbék egy teherautó volt, meghatározott a saját rágalomhadjárat. Rendőrségi és bámészkodók voltak már a földön. Több, mint a szomszédos lakosság tevékenységek közelebbről folyamatban voltak. A nagyon értékes teherautó rakomány volt már készség képzett „entsorgt“ (lásd a photo - nyíl). Minden rendőrségi szeme alapján nyilvánvalóan untatott. Feladatuk csak úgy tűnt, hogy ellenőrzése, hogy bármely rezidensek maximális ellopott... egy zsák pontosan, ott volt a cement zsákok!

Miután már a klíring ki joghurt-és faszén-truck láttam ´s, most egy sokkal jelentős volt brazil termékek fedélzeten felborult kamion ´s. milyen brazil álmok nem a „Casa PRopria“, a házon belüli, és ha ez csak az egyik Favela Santos Dumont van. Meglehetősen tiszteletre méltó, ha is ellentmondásos atyja repülési berendezésekkel (a testvérek Wright, az Amerikai Egyesült Államok fog a légi jármű jobb befejezéséhez, valamint a feltalálók!) adott volna minden bizonnyal metszőkést fut városába, nem utolsósorban az összes, hogy belemerül az ő hobbi alatt hajózó (és a kirakodás is).

Azonban Brazília nem a Brazil lenne, ha az azonnali lehetett változása arcát. A változás jött néhány kilométerre, később Juiz de fora szálloda. A vállalat CONCER jelentették be egy Mautstrecke“ „Hier a nagy betűkkel kezdődik. Mostantól kezdve az adózó, fémdobozban ugyanazon a közúti kétszer kellett: egyszer az állam, a képernyőn az autó adó- és közvetlenül a felett a második alkalommal a következő 200 km elosztott 3 autópályadíj plazas. Summa 21.60 r voltak minden $. Ez volt majd de tökéletes aszfalt 2 lane az országúton. A potholes hiányzik.

Mercedes növény múltbeli ahol jelenleg csak sprinter kis kamion ´s tengerszint van gyártott gings gazdag szerpentin távolságon keresztül által 1000 m ü. Serra M. magasságon a Rio legyőz. A Toyota Corolla, amelyek nekem hirtelen cocky „verfolgte“, már az egész útvonal úgy tűnt, hogy a cső a kisajtolt és pilótája előzte meg nekem. Vettem a kihívást, és így ment keresztül a jól képzett serpentine lejtő felé Bay Guanabara vinnyogó kerekekkel. Természetesen nem kell megemlíteni, hogy csak a második győztes Toyota volt...

Rag múltbeli felé a Linha Vermelha ment a szőnyeg eladók, arany, banán állványok és a későbbi sok bútorok tárolja. Lemi ismert terep. Végül ő tette a saját első conquests ott. Marta származó labdarúgó kerület volt Juliana“ száma 2 a listán saját conquests „Barbarella után (ne aggódj... én csinál nevek listája nem). Juliana kisebb a hódítás volt igaz, de őt licenc és őt native American faciális funkciók (nem is beszélve a saját karakter) volt megtelhessen nekem teljesen a helyesírás. Ő volt néhány raubtierhaftes, és ez azok ruha tigris bőr Tervező hangsúlyozta. Tisztán optikailag tökéletes nő. Marta eltérő volt. Első pillantásra ő némileg sovány és is nem egy különösen szép arc volt, mégis ő Lemi make crazy vele erotikus néz és felidéző ígéretek tulajdonságát. Ez volt majdnem elkerülhetetlen, hogy 2 óra vagyunk már együtt voltak után mi találkozás ágyban. Marta tapasztalt volt. És a időpontjában még majdnem ártatlan Lemi, amely addig csak vizuálisan, de ritkán fizikailag volt a brazil női érzékelt ez volt arany vagyon. Hívhatja azt is indikatív, mert ettől kezdve ez a fajta elengedte azt már nem.

Ürügy. Én észrevesz már... kapcsolja, ki. Is már nem csak, hogy ebben a pillanatban, mert láttam a Linha amarela, számos favela háborúk ismert a jelre. Ez az elején nagyon szoros Linha amarela keresztül meanders, kap egy Gänsehaut érzés. Balra és jobbra, látszólag elérhető, a favelas, mint a gyöngy egy nyaklánc az oszlopszélességeket. „Perlen“ a megfelelő szó, természetesen. Vannak néhány csobbanásai keresztül melyik néha szinte romantikus hatású néhány színes néhány falak épületek az egyébként végtelen tégla-tenger büdös szennyvízcsatornákba. De messze. Ez nem sok köze a romantika. Az oszlopszélességeket bevándorlók Brazília északkeleti része egy látszólag végtelen sora a favela bejáratok, mivel a szegénység és bűnözés ilyen városokban, mint Rio van és São Paulo évről évre rosszabb és különösen ellenőrizhetetlen!

De újra, megtörténik a csoda. Hirtelen egy szerkezet elemzett, modern architectonics által alakú favela-tengerben és hátamat twitch több és több gondolatait a homályban államok is. A jobb oldali João Havelange Stadium lásd építettem 2007-ben tartott Rio Inmoba Apartments & Suites játékokhoz.

A város most folyamatosan változik. Middle-class kerület, favelas, sokemeletes épületek, bevásárlóközpont és majd az alagút után Barra da Tijuca. Korábban azt kell még 3.60 R$ Firefox autópályadíj. Után én átszelték az alagút, éreztem a modern Észak-amerikai város belvárosában. -A volt hihetetlen, mint a Rio arca lehet megváltoztatni.

I. bog off de egyenes irányban történő Recreio, ahol, mi még nem tudta Rio, érkezés előtt néhány óráig én szállást kell elhelyezni.

Volt nevezett építési telek hivatalához, a Rio, és gondoltam, ha kell fordulnom ténylegesen út. Rám diszkréten közzétett címet, amely egy valóságos luxus bunkerből, kapcsolja. Ez egyike e Aparthotel az összes harangok és síp, például a swimming pool, fitness terem, Espaço gourmet stb. Szobák kilátással a tengeren, ahol a srácok akarta mutatni a szörfözés képességeiket. A látvány volt szép (lásd a photo - nyíl). Ténylegesen volt, mint a nyaralás, de ez a látvány kell élvezem utoljára kell lennie. Mostantól azt mondta, hogy hagyjuk újra építkezés naponta, és hogy jelentősen többek között a ház előtt a hajnal, és adja meg a naplemente után.

Az azonnali Beach hozott én tehát semmi lényeges. Talán egy pár nap jól, és szép, de Lemi kell többek között az emberek, és éppen egy Sepetiba hely közelében Santa Cruz belüli keresés. A vállalat-hoz kap ezen keresztül néhány meggyőzés valószínűleg szükség lesz. Nem a költség okok miatt, de a biztonsági BEDENKEN.

Továbbra is határozott...
    Miniaturansicht angehängter Grafiken Csatolt grafika bélyegképe Neues aus Sepetiba-p6225007.jpg   Neues aus Sepetiba-p6225009.jpg  
    Lemi (31 október 2009) módosított 08: 38 (Óra)
    Jens online, Nanica, swisschris és 2 Egyéb mondani, köszönöm.
    Láthatja
    az alsó osztályban.

• Reklám

2. # 2
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    24.01.2007
    Helye
    RJ / RP
    Álláshelyek
    258
    Blogbejegyzések
    1

Standard AW: News from Sepetiba

Oi Lemi,
    Köszönjük, hogy a jelentés.
    De nem egyeznek a két dolgot:
    (1) a stadium balra, ha a Linea Vermehlo érkező és
    2. Pedagio költségek $3.85 RS.

De egyébként finom, jó jelentést, és így, remélem, mindent jön több.

Chris

3. # 3
    Moderátor
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    1,633

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett swisschris Beitrag anzeigen
    De nem egyeznek a két dolgot:
    (1) a stadium balra, ha a Linea Vermehlo érkező és
    Nincs tökéletes... volt bal.

2. Pedagio költségek $3.85 RS.
    Természetesen is igaz. Én voltam túl lusta segítségével keressük meg a Comprovante. Próbáltam-hoz leértékelés-2-3 sör vacsorára egyetlen napjától egészen egyszerűen túl sok notes voltak.

De egyébként finom, jó jelentést, és így, remélem, mindent jön több.
    Vagyok maga előre...
    Láthatja
    az alsó osztályban.

4. # 4
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    üzletek
    Álláshelyek
    750

Így Lemi, valahogy... Mi lesz földgázerőművek elég gyakran azonos elérési utak... Papagaio (MG), Recreio/Barra (RJ) Santos (SP), Sepetiba (RJ), Setiba/Meiape (ES)...

5. # 5
    Moderátor
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    1,633

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett supergringo Beitrag anzeigen
    Így Lemi, valahogy... Mi lesz földgázerőművek elég gyakran azonos elérési utak... Papagaio (MG), Recreio/Barra (RJ) Santos (SP), Sepetiba (RJ), Setiba/Meiape (ES)...
    És hamarosan is FFM... még az mi ex Namoradas ott a furcsa hasonlatok... Még mindig megértem, Juliana, de a véletlenek majd lassan megszűnik a Keity.

Jog által a közelben lévő első feltárási szolgálatom teljesen ma vagyok egy Favela tiszta geschlittert. Nincs 50 m, a fő közúti és már volt található belsejében. Azt hiszem, "It" hívták, vagyok, de nem biztos. Láttam néhány buszok ez a terminus, felirattal.

Minden, mint egy film előtt én lejár. Az utcákon, égető a szemetet, karaoke sávok ittas típusú, értelmes látszik a Negerinnen (nők gabs nem fehér) és egy Güllegestank után romlott tojást. Ez épül fel azonnal egy belső feszültség a test. Titokban vár egy pisztoly a nyak, és felteszi, akkor semmi sem történik. Van ideiglenesen tartózkodik-egy kirándulás a hátsó sétányok származó. Nem tudom még bárki, aki ott, és minden bizonnyal lenne túl veszélyes. Aberes nincs minden nap este, és a tejszín, a strandon, vagy mi a tisztító hölgy-ban az épület pótkocsi hogy egy jegyet a favela kétségtelenül gyorsan függetlenül. Egy dolog már egyértelmű: a Favelados itt jelentősen sötétebbek az Belo Horizonte. Rendelkezünk, de azonos büszkeség és az azonos arc szemében. Az élet ott varázslatosan vonz engem. Nem tudom, miért. Lehet, hogy az adrenalin lövés, vagy akár a kíváncsiság. Minden esetben érdemes látva, a Barra-shopping gyártmányokat showcase.
    Láthatja
    az alsó osztályban.

6. # 6
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    üzletek
    Álláshelyek
    750

Magyar ellenállás Lemi, Recreio ("város") ott szinte nincs favelas, akkor stolperst azonnal de. Egy maroknyi található hiszem, West of Prq. természetes (Chico Mendes) és egy maroknyi más mentén AV. a Americas.

Recreio (különösen a környező vidék) ténylegesen, de irrre. AV. északi része a Americas még viszonylag fejletlen. Vannak az alkalmi (de legalább minden bizonnyal egy, két tucat) elszámolási spotted (távol highway;) Vargem Grande és pequeña). Új a gazdagok, és gazdag super-rich vonalazott megjelöl mellett, a szegénytelepét települések. Mint a "River City" mert lapos.

Néha, de nem pusztán önmagában Barra (én volt a Pici Ilha dos Pescadores) származó Ilhas Fedezze fel és egy utazás a Itanhangá. Bal (nem a Lagoa felett híd után km) egy Discoteca, amely állítólag kell elég jó (Golf Club). Jártam a fav. Cambalacho.

De továbbadják! "Mentem reggel"barátom"a Cidade de Deus", volt egy nyitott autó. Hirtelen a főút négy részre osztották. Után néhány mérők balra (a Ayrton Senna a Visszakanyarodó), csak úgy (a Barra) jobbra (main street, hogy továbbra is), vagy csak jobb. Az én-m "Namorada" azt mondta, "jobb", de úgy érezte, "után néhány méterre a jobb". Már nem tudtam, az vágány ups, hogy a base konkrét miatt változás és mi állt, egyik része hatalmas közel a kosár-val schwupps Favela volt kényelmetlen... is my girl él valahol máshol.
    Módosított supergringo (24th június 2009 körül) 12: 37 (Óra) Ok: Hibák szüntetni (szüntetni)...

1. Oldal 49 1234511 ... UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Új Parajuru létrehozása
    Által touchwood a fórum a szociális kérdések
    Válasz: 2
    Utolsó hozzászólás: 5. Április 2011 12: 36
  2. Natali-a DuSouto Hírek
    Által Surfistas a fórum zene és események
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás: 2009. Szeptember 14. 13: 49
  3. Hírek a brazil elektromos-mérnöki kabinetje horror!
    Által User_11889 a fórum bennfentes tippeket
    Válasz: 35
    Utolsó hozzászólás: 2007. Szeptember 14-én 12: 55 pm
  4. Válasz: 14
    Utolsó hozzászólás: 2005. Április 26. 19: 49

Címkék

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •