További-Rio...
5 Samba iskolák 6 nap (jobb mondta: éjszakák), voltak lezárni, én Rio létezését igaz kiemelése: Imperatriz Leopoldinense... Lemis a szív most már a Carnival 2010 győztese.
Szaruszerű volt. -A volt fárasztó. Ez volt a káosz. És ez volt az indító barátai, akik soha nem fogja elfelejteni. Mindazonáltal én vagyok itt most mindenkor szünetet én jelentéstétele Rio.
Azt szeretném, hogy hétvége események kizárólagos vedd fel a közelgő könyv. A személyes megossza tapasztalatait is türelmi Mae Santa ´.
Csak az én utolsó éjszakánként Rio de Janeiro, amely töltöttem a Imperatriz Leopoldinse, szeretném még mindig jelentést, egészen egyszerűen mert birtokában van túl sok Schlüsselerlebnisse önmagában, amely biztosítja az átfogó képet én Rio jelentési befejezéséhez. Így a kör bezárul.
Kap az étvágy a könyv jön ki, mint a Bulgáriával, akik természetesen nem túl sokat tartalmuk mondani (talán hiányos) áttekintést. Is én kezdeményez itt néhány szavazások a közeljövőben az a fórum, a cím, a könyv, a tervezés és a tartalom tekintetében. Volna, hogy szeretném hallani a véleményét, Brazília Web-olvasó, és természetesen később figyelembe. Végül azt is meg kell legjobb eladó...
Hiányzó fejezet:
Mae Santa
-A Lemis hexadecimális
Szerda: Vila Isabel
-A Desfile kezdődik
-Graces revenge
-Vila Isabel 2 napig a háború megkezdése előtt
Péntek: Portela
-(A) nagy ambíciók mini iskola
-A káosz már meglehetősen bezárása
Szombat: Rocinha
-Mint a háború kezdődött napján