Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

49 28 Oldal ErsteElső ... 1824252627282930313238 ... UtolsóLetzte
163 168 289 Eredményének megjelenítése
Like Tree42köszönöm
Sepetiba Hírek: további, Rio... 5 Samba iskolák 6 nap (jobb mondta: éjszakák), voltak lezárni, én Rio létezését igaz kiemelése: Imperatriz Leopoldinense... Lemis a szív most már a Carnival 2010 győztese. Szaruszerű volt. -A volt fárasztó. Ez volt a káosz. És ez volt a
  1. # 163
    Moderátor
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    1,633

Standard AW: News from Sepetiba

További-Rio...

5 Samba iskolák 6 nap (jobb mondta: éjszakák), voltak lezárni, én Rio létezését igaz kiemelése: Imperatriz Leopoldinense... Lemis a szív most már a Carnival 2010 győztese.

Szaruszerű volt. -A volt fárasztó. Ez volt a káosz. És ez volt az indító barátai, akik soha nem fogja elfelejteni. Mindazonáltal én vagyok itt most mindenkor szünetet én jelentéstétele Rio.

Azt szeretném, hogy hétvége események kizárólagos vedd fel a közelgő könyv. A személyes megossza tapasztalatait is türelmi Mae Santa ´.

Csak az én utolsó éjszakánként Rio de Janeiro, amely töltöttem a Imperatriz Leopoldinse, szeretném még mindig jelentést, egészen egyszerűen mert birtokában van túl sok Schlüsselerlebnisse önmagában, amely biztosítja az átfogó képet én Rio jelentési befejezéséhez. Így a kör bezárul.

Kap az étvágy a könyv jön ki, mint a Bulgáriával, akik természetesen nem túl sokat tartalmuk mondani (talán hiányos) áttekintést. Is én kezdeményez itt néhány szavazások a közeljövőben az a fórum, a cím, a könyv, a tervezés és a tartalom tekintetében. Volna, hogy szeretném hallani a véleményét, Brazília Web-olvasó, és természetesen később figyelembe. Végül azt is meg kell legjobb eladó...

Hiányzó fejezet:

„Mae Santa“

-A Lemis hexadecimális

Szerda: Vila Isabel

-A Desfile kezdődik
    -Graces revenge
    -Vila Isabel 2 napig a háború megkezdése előtt

Péntek: Portela

-(A) nagy ambíciók mini iskola
    -A káosz már meglehetősen bezárása

Szombat: Rocinha

-Mint a háború kezdődött napján
    -A nők nélkül este

Vasárnap: União da Ilha do Governador

-Lemi kipróbál a Cariocas, „Jeitinho-alemao“

Hétfő: Imperatriz Leopoldinense

-A Tamborinspieler, a „Bar do Alemao“
    -A mesés hölgyek
    -Lemis végső boldogság

Búcsúzzon el a türelmi idő

-Emotionen
    -Hoffnung
    -Wuensche
    Lemi (25 október 2009 körül) módosított 09: 43 (Óra)
    Láthatja
    az alsó osztályban.

• Reklám

2. # 164
    Moderátor
    A csatlakozás időpontja
    29.03.2004
    Helye
    Rio/Saarland / Swabia
    Álláshelyek
    4.392

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett Lemi Beitrag anzeigen
    Csak az én utolsó éjszakánként Rio de Janeiro
    Putz... o tempo difícil voando, és nem találkoztunk...

De: tett Igen gombra a egy apto a következő labdarúgó / szorosabb Escola Samba Salgueiruuu óta. Szívélyesen meghívjuk a fórum barátok. Talán Lemi mutatja "én" samba iskola nekem majd...

Majd én megmutatom is ahol park a legjobb ha az EdS, Vila Isabel (nélkül a) Favela (Ugrás)...

Jó utazás haza
    a a Németországból a hideg, szürke
    Ursinho
    Rio de Janeiro egy piszkos város...

3. # 165
    Moderátor
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    1,633

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett Ursinho4711 Beitrag anzeigen
    Putz... o tempo difícil voando, és nem találkoztunk...

De: tett Igen gombra a egy apto a következő labdarúgó / szorosabb Escola Samba Salgueiruuu óta. Szívélyesen meghívjuk a fórum barátok. Talán Lemi mutatja "én" samba iskola nekem majd...
    A Salgueiro mehetsz Lemi nélkül. Ez az én hisz az touristischste samba iskola között abban a pillanatban. Ott élő természetesen nagy. Még mindig vannak 3 más samba iskolák közvetlen közelében.

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett Ursinho4711 Beitrag anzeigen
    Majd én megmutatom is ahol park a legjobb ha az EdS, Vila Isabel (nélkül a) Favela (Ugrás)...
    Egyik legjobb átlósan parkok ellentéte a SendAs szupermarket a parkolóban. Ő védett éjszaka is. A sugaras a Morro vagy a körforgalomnál parkoló a "Folksy" tanfolyam...
    Láthatja
    az alsó osztályban.

4. # 166
    Moderátor
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    1,633

Az utolsó éjszaka, Rio

Kegyelmébõl én elfogadta nekem már ebben az időben. De ebben a pillanatban will devote egy extra fejezet.

Miután én átkozódtam Elso látogatás a Imperatriz, volt van fenntartva a „Solo Auftritt“ az utolsó este. Bár a kábítószer bandák ADA és CV volt már a 2 nap óta folyamatban van és után a lövés egy rendőrségi helikopter felett a „Morro dos Macacos“ megszállták a favelas, hogy magát, a rendőrség közötti favela háború akartam, és így azt nem szabad feladni ma este. Tudtam, hogy bizonyos veszélyt jelent, mivel a ski-fejlesztések tiszta a Complexo a Alemão, amelyek kell én rendeltetési ma este, akárcsak a Mare, Complexo közvetlen szomszédja felett volt megverték.

Akarta merülni underworld Rios még a szer tényleg. A legjobb hely a régi rozsdás járművek építve a tető yellowed Paint előttem állandó tűnt. Do Alemao“ volt - a „Morro lábánál található, az egyik a legtöbb hírhedt favelas, Rio de Janeiro. Az időjárás is, nem lehetett jobb. Már az úton, amelyben Favela Láttam a sötét squall közeli, amelyek viselésére megérkezésem után indul. Raining, fellobban- és thundered. Villog, fényében látta, fény fel a domboldalon favela előttem. Ez az idő, én voltam egyedül...... a címkék nélkül teljesen egyedül. Még nem barátaim azt akartam, az én-m utolsó Samba éjszakai Vila-Isabel származó. Azt akartam, hogy csak toborzást kell, és menj haza, amikor éreztem, hogy volt jobb. Mindent illeszkedjenek egymáshoz. Voltam boldog, ismét állni, mielőtt a Samba School of Imperatriz Leopoldinense.

Ez volt rossz, hogy volt, hogy lásd az én-m utolsó éjszaka, a türelmi idő nem volt a Queen, a Samba táncosok között. Túl rossz, hogy az én-m előző Geheimfavoriten közelgő karneváli összes tisztított ki a táblázat volt. Minden én tett előtti ítéletek Rios samba iskolákról dobtak, hogy éjszaka, a halom történő. És tudta, hogy ez történik. Legalább éreztem. Pontosan-abban a pillanatban, amikor azt a fény-zöld-fehér plattírozva táncosok és táncosok, Imperatriz az én-m első látogasson el a Samba iskolák a Mangueira előttem on a dance floor siklás látta.

De az elsőként megkötött, a romantika, és vissza a este vége, most kezdte a „Bar ne Alemao“ (ahol egyébként volna üljön le magam?). Újra beszéltem a sör meghagyási eljárás. Ez az idő az én szomszédok nondescript, látszólag egyszerű ember, a favela, amely majd ivott 2 üveg alatt Antarktisz származó rögtönzött Emelkedően felnyíló Kirakati bemutató előtt a Samba megjelenítése a szakadó esőben, hogy miközben el az időt. Ő elképzeltem, Chico. Beszéltünk a labdarúgás, a samba iskolák, minden lehetséges rossz nők és mi mindig szeretni őket (Puff... végül nem homoszexuális!) és természetesen én dialektus eredetét. Ő írta a Argentino. Leglaposabb és említett: „du kell gondolni nem eddig a home away. Mi van de ez Morro itt?"

„Aaaahhh ingles! "jött a meglepetés, ki a száját. Nem tudom, hogy én későbbi nyilatkozatában: nem gondoltam „Haette. A törvényjavaslat után majdnem egy valódi Carioca“ pozitív kell értelmezni, mint te. De nem számít. A vastag, közel fogazatlan Granny a bárban, akik titokban már hallottam, index ujjának a wobbled, és megerősítette, „Nee, veled volna getippt“ nem igazán a Gringo.

Az ember felett a parkoló guard letép javasolt. Azt mondta, hogy csak a Samba mutatja elején jön, és szálljon le. Ha az ember minden a samba iskola, azokat levágni a pénzt, és szabadság Unwatched az autók.

Óta volt csak parkoló kocsim és fizetett egyik őre, én, azt jelentette, hogy a legolcsóbb én „Samba Karriere“ volt, a Imperatriz és vagyonőr 4 R$. Az Ilha megelőző napon csinál volt kemény tárgyalások 15 R$ húzta után Governador. A Mangueira a volt 10 R$ szokásos ismert 5 R$. Ha minden a más samba iskolák, én fizetett 10 R$, kivéve a Vila Isabel ahol volt a „Morro, sugaras a dos Macacos“ parkolt szabad az utcán.

Kérdeztem azonnal hogy itt van a veszélye, hogy az autó lopott-e. A meggyőző, talán entsetztes „NAAAOOO“-ból szája volt. A a Morro „hier nem lopott. Akik a főnökeik a Hill kifogott elveszíti az ujját. Ha az egyik fogott gyakran, megtörténhet néha elveszíti az egész leosztásod."

Ez a jelenet, a favela-film lehet, azt hiszem, ez volt a „Cidade de Deus“, és most már tudta, hogy ez felel meg a valóságnak. A bandák létrehozni saját fő kábítószer által engedélyezett favelas vonatkozó törvényeket, így és – más módon nyújtott –, mint a brazil politikában is csak személyesen a végrehajtásukat. Ez volt világos, átlátható, minden állandó lakosai favela iránymutatások ami esedékes, hogy. Azonban-a volt katonai rendszer egyfajta. És ott volt a halálbüntetés kiejteni többnyire minden bizonnyal erősen fegyveres és a kábítószerekkel kapcsolatos volt összefoglaló bíróság. Szóval tényleg semmi nevetni.

Azt mondtam, Chico (mi biztosan nem volt a neve, de volt ő úgynevezett) által az én szerelmem a Vila-Isabel. Azt mondta, hogy nem volt egy probléma, Rio rajongó-ból egy versenyképes samba iskola kell. A verseny volt nem mint a beteg, mint a foci, és még divatos desfilieren több samba iskolákban menni. Ő megerősítette nekem szeretném, ha sarkok, hogy eddig a ha volna megy, Vila Isabel-shirt, a Imperatriz együtt. Természetesen, volt biztos mikor én este ruházati gondosan, annak biztosítására, hogy megfelel-e a meglátogatott samba iskolába kiválasztása. Igen ma este, felraktam a, én megmutatta a Imperatriz színek fehér arckép komplexet kombinálva világos zöld T-Shirt.

Mondtam körülbelül az én-m baleset során az első látogatás a Imperatriz Chico. Én confessed az ellene, is, hogy volt, csak itt, a Passistas, amelyek látott, az a Mangueira, és valameddig volt miatt ma nem biztos-e azok tényleg jött a Morro do Alemao. Ő nevetett, és azt mondta: „ICH nem tudom, hogy-e keres, de a you love it... "

Chico interjú rendkívül érdekes volt, de sajnos ez megszakítani a sátor, amely szolgált, hogy minket a szakadó esőben, hirtelen összecsukott felgyülemlő víz súlya alatt-ból menedék. Én tudna ugrik, csak még így Chico, azonban volt soaking wet. Mit nem tudom volt, hogy ő volt változás ügyekben. A zöld és fehér. Később kiderült, a samba-iskola belső ő volt Bateria Imperatriz cuíca szereplője. És ez nem volt, néhány Bateria, de az egyik legjobb Rios!

Továbbra is...
    Miniaturansicht angehängter Grafiken Csatolt grafika bélyegképe Neues aus Sepetiba-chico-bei-der-arbeit.jpg  
    Lemi (26 2009 októberében körül) módosított 15: 17 (Óra)
    Láthatja
    az alsó osztályban.

5. # 167
    Moderátor
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    1,633

Volt, csak néhány mozi-ból-a Bateria hívott Chico meghozatalára. Ő az ujjait egy pólya, védőcsomagolással, és egy-val kapható folyékony édesítőszerek maszatos. Ez a kombináció az ujjait védett, és létrehozott a Cuica hang annak belsejében egy kis leather strap volt a Chico és kollégái körül működtetett. A Cuica hangja volt, félreérthetetlen és a riói karnevál ´s, mint például a kenyér, vaj belonged.

Bateria, maga végezte, Mestre Aparecido egy fehér öltönyben. Minden bizonnyal ő volt a vezető, és ő általában sokkal régebbi témákat követte ő utasításokat gnädigst. A látvány, hatékony és eredményes volt, és a Salgueiro és a Mangueira Bateria hosszúságok múlniuk. Még a legtöbb kivetéséről nekem, amíg majd különösen fegyelem is jellemzi, Vila Isabel dob csoport volt, csak a második győztes.

Az ezt követő utolsó, hogy legalább 4 csoportjai által látogatott legjobb Samba de enredo, a versenytársak kellett recite azok dal kísérés a Bateria, az első 10 perc alatt nélkül is. Ezután a Bateria egyeztetett fel, és azonnal nőtt a hangulat a dance Hall. A Passistas elbocsátották, és a Samba zuhant.

Imperatriz igazgató kérte a verseny kezdete előtt dobos ezért őszintén kell cselekednie minden 4 versenytársak ugyanazon a szenvedély és a tökéletesség és a személyes PRa äferenzen az egyik vagy a másik énekes nem ragyog. Hamis tone busted teheti, az egész dalt és bírák, akik a hegyes fülek hallgatta a panelen, és pálya kizárólag Samba üzleti szakemberek állt, meghallgatni valamit egyértelmű volt.

Lemi volt persze nem számít. Nem számít nekem is volt aki végső soron volt engedélyezett énekelni a Samba Sapucaí a Carnival, 90 percig kb 60-szor a sorban. De természetesen nem csak prestige, de pénzt is. Sok pénz a Favelado... vonatkozó türelmi tapasztalt, hogy egyedül a győztes sambas de enredo 10 000 R $ beváltása ki volt. Hasonló PRämien gabs Rainha da Bateria, azok Princesses és más alapvető elemei a Carnival blokk.

Riói karnevál nem volt, csak tiszta öröm, hanem egy üzleti.

Biztosan nem üzleti, amennyiben az érinti a szegénység FavelaKi a nyomor gehievt a sarki régiók. Különösen „bluten“ ténylegesen a legtöbb out. A csillogó és Mica kell minden ruháit maguk teszik. Többnyire rángató nehéz headdress beschmückter, tollak, extravagáns lábbelik és a tornaterem egy Dauerabo nincs olcsóbb móka, de költségmegtakarításokat a Samba kockafejû többnyire minden azok. De teljesül, igazán bárki ´s Rio, amely biztosíthatta volna a pénzügyi áldozatok nem a legjobb értelmében az iskolák, a Samba, természetesen nem sok samba iskolák. Ő volt, mint az addikció, az első mintát minden év augusztusában kezdődött, és megkedveltet-val a Sambodrom a februári körmenet nagy pontként határozott.

Úgy éreztem, pontosan ez a Imperatriz az élet különösen egyértelműen öröm. Emberek menni, úgy tűnt, amely elfelejt ideiglenesen látszólag minden nehézség a következő nap egy öröm egy szokásos hétfő este, azok fél. Exuberance, amely tükrözte, különösen a tánc közben demonstráció volt. Úgy éreztem, a szenvedély, hogy oly közel volt más samba-iskolában. Nem volt nekem, de elfogadásáról, engem. Ez nem volt meglepő, mert az az Imperatriz volt nem emelt szintű színpadon táncoltak, de a dance hall. A középső volt, és csendes nem tudott eltartás. És minden, a ritmust a dob, Tamborins, Cuicas és Ganzas. Hogyan csak Lemis élet óta változott volna Rio!

Továbbra is...

Néhány fotó Bateria Imperatriz Leopoldinenese (és utódaik)...
    Miniaturansicht angehängter Grafiken Csatolt grafika bélyegképe Neues aus Sepetiba-k-pa195899.jpg   Neues aus Sepetiba-k-pa195907.jpg   Neues aus Sepetiba-k-pa195914.jpg   Neues aus Sepetiba-k-pa195910.jpg  
    Lemi (27 2009 októberében körül) módosított 10: 09 (Óra)
    Láthatja
    az alsó osztályban.

6. # 168
    Moderátor
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    1,633

Ismét: egy átlagos MONTAGABEND volt, és igazán, minden többé-kevésbé fontos összetevő az iskolai oktatás samba jelen voltak. Ez elment a samba iskola igazgatója kurzus és ért véget, a Bateria, amelynek volt még azok 2 Gefolginnen, a princesses királynője. Lemis között a három kedvenc, azonban volt, nem a királynő, aki volt befektetett azok teljes nyeremény pénzt minden bizonnyal szilikon és a különböző hulladékok munka őt szerv, az arc és a haj. Nem, a tényleges száma 3, megjelent, nem csak a sympathischsten, és természetesen, volt, de folyamatosan Lemi balra a mosoly volna egy „ganz besonderes“. Csak élvez ez (és természetesen hátsó mosolygott).

A Bateria, is a Baianas, a régi garnitúra, kiegészítéseként a bemutatóra és a Hall parancsnoka volt jelen. A Passistas voltak, mi volt, de a leg--bb izgatott. Előtt én Mangueira származó képek lezajlaniuk ki én memória, és próbáltam-hoz megragad a hölgyek után érkező ehhez a rácshoz.

És íme... volt az első, a memóriában Mangueira volt. A boldogság érzése flowed keresztül nekem. Hirtelen én rögeszme kapott, bizonyos értelemben, és megerősítik az én-m Vorgefühle. Most egy, a csapást csapás volt. A samba iskolában Passistas felhasznált idő jelenik meg kellett nyilvánvalóan volt. Rájöttem rögtön legalább 4-5 hölgyek. Én már néztem a fénykép-ból-a Mangueira most oly gyakran, hogy a képek az én-m memória evett és újra voltak életben a szemem előtt.

Voltam kicsit szentimentális.

Az elmúlt néhány hét, én daydreams meltdowns végül volt. És az összes, a Rio tegnap este. A terítésig nem lehetett tökéletes. Ma este első alkalommal kívánják megoszthatók ebben a pillanatban valaki. Minden barátaim tudtam a szenvedély és a megszállottság a Imperatriz számára. Néhány ember talán gondolkodás én őrült vagy smiled legalább rám.
    Én kapott hallani újra és újra „Imperatriz..., mivel nem vagyok hin“, „Imperatriz... szeretem a nicht“, „Impertriz csak egy Hinterhofsambaschule“ –.

De most volt egyedül itt, és semmi sem jobb megszállta engem, mint én egy sör inni öröm. Én elragadtatott, hogy újra-ban-hoz becsuk, Imperatriz múlt éjszaka bár tombolt kívül a háború beugrott a lövések, a sok favelas és már 35 halott. Lemi nem, boldog volt. Néha volna ellen ő cél elérése érdekében a jelenlegi úszni. Lemi tett ez nem egyszer Rio, és ez az utolsó napon volt jutalmazzák. Nélkül egy kétség Rio, a pozitív atmosphere Lemi szóló előzetes kétségek ellenére volt.

De vissza-ehhez a művelet on a dance floor, amely egyre több és több megtelt.

Most egy, a csapást csapás volt. Ez volt a mindenit kapcsolatos eseményekről tájékoztat az oszlopszélességeket együtt. Kültéri villant, és még mindig raining, és most már futott egy víz áramlási a Ballroom keresztül. Nincs horror – ellenkezőleg. A táncosok most egy lépésben, és azok dance partner értékesítési magas héjlemezeléshez cipőt, fehér nadrág alakzatot víz permetezésére voltak. De nyilvánvalóan, itched bárki. (Nem volt csak egy mosoly) nevetés könnyű-hoz kap a arcok távol volt. A Baianas oszlopszélességeket és kapcsolva a szokásos módon saját tengelye körül valószínűleg amíg dizzy helyesírás hatálya. Szép pár, a birtokos, aki hordott különösen szép voile dress és a hajóparancsnok a Hall, most kezdődött. A samba iskolai és néhány vendégek igazgatója által Fahnenküsserei szokásos ünnepség (nem, nem Lemi...) még nem!) volt működő CONECCS és a folyosó két dance teljesítmény szabad volt tartani, úgy, hogy azok is folytathat azok széles oszcilláló dance viszi teljes szélességű. At tiszteletreméltó pár vége meghajtotta a Bateria előtt, és amelynek Mestre tett ugyanaz őket. Egyértelmű, minden jól megalapozott forgatókönyvek, a Samba iskolák demonstrációs célból lefolytatták, amely. A hölgy, és őt master balra a Hall, miután a Passistas megszállták a dance floor, és táncoltak azok talppal fel a Samba hatalom forró. Lemis-pillanata volt. Ezeket a mozgásokat és az elegancia engem mindig újra teljesen őrült. Tiszta erotikáját volt, és nem a tánc, a világ volt ez a hatalom, és ugyanakkor annyira ördög.

A rövid zöld ruhát a hölgyek voltak lengő azok CSÍPŐK, és megrázta lábai keresztül. Különösen felhívta a hölgyek egyike a figyelmemet. Őt swing egyszerűen jobb volt, mint a többi hölgyek at. Ő volt laza, és ismételten beszúrt megszakítani a hatalom „Dribbeln“, és oda neki egy légi elegancia dance elemek. Folyamatos, teljes erővel, és azt mondta, azt hinni, hogy ő volt egy végtelen stamina majd. Ő emlékeztetett türelmi.

Után én egy darabig intenzíven betartották azokat, láttam az egyik ott: még jobb, mint a türelmi idő volt. Neki, egyik van alapos volna félek, hogy ő saját lábak fogott és hosszú üdvözölték on a dance floor hossza, a lábát a turbulencia voltak, így gyors. Úgy nézett ki, nem körülbelül lábai, összehangolják magukat, nem irányban, a nézet csak kiment, és volt vésett sugárzó mosoly arcán. A lány nem olyan fekete, mint a türelmi, de a hosszú, curled és festett, chocolate brown hasonló volt a haját. Ő volt nem izmos, mint volt készletezett, de láthatóan azok keskeny, elegáns lábak több energiát, amit adtam neki a szükséges rugalmasságot. Csak a lakoma a szemnek nézni vele volt. És én élveztem, mert senki nem aknáztak nekem a vállán, és kívánatos-hoz a labdarúgó.

Csak az óra folyamatosan rovatot. De Lemi eközben megtudta, hogy bizonyos helyzetekben alvó másodlagos. Az élet fontos pillanatokat kellett élve.

Ez volt néhány pont break.

Vettem a lehetőséget, hogy mindent volt még csak csak vizuálisan rám, hogy fénykép. A Passistas voltak Szerencsére nagyon hozzáférhető, és az így kapott rengeteg lehetőséget, hogy a fénykép őket természetesen vagy jelentenek. Én szinte felbolydult, amikor én kamera hirtelen megmutatta a „niedrigen Batteriestatus“. Én már láttam el minden felszínek úszni. De ma este jól velem, mondta a kamera, és a végéig tartott. Rio Lemis a végső boldogság volt! Ha volt annak módon haza, a Favela durrantott ki lett lenne, amely lett volna üdvözli a kis gejuckt nekem. Én akar lenni boldog és elégedett halott.

Továbbra is....

(de első néhány mozi!)
    Lemi (28 2009 októberében körül) módosított 12: 33 pm (Óra)
    Láthatja
    az alsó osztályban.

49 28 Oldal ErsteElső ... 1824252627282930313238 ... UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Új Parajuru létrehozása
    Által touchwood a fórum a szociális kérdések
    Válasz: 2
    Utolsó hozzászólás: 5. Április 2011 12: 36
  2. Natali-a DuSouto Hírek
    Által Surfistas a fórum zene és események
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás: 2009. Szeptember 14. 13: 49
  3. Hírek a brazil elektromos-mérnöki kabinetje horror!
    Által User_11889 a fórum bennfentes tippeket
    Válasz: 35
    Utolsó hozzászólás: 2007. Szeptember 14-én 12: 55 pm
  4. Válasz: 14
    Utolsó hozzászólás: 2005. Április 26. 19: 49

Címkék

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •