Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

A második oldalon 49 ErsteElső 12345612 ... UtolsóLetzte
289 7-12. Eredmények megjelenítése
Like Tree42köszönöm
Sepetiba Hírek: PS: Ha a könyörületes ajánlat a környezet és a hotel vagy lapos hotel, Oké de a területen a legjobb tornaterem a bevásárló Bandeirantes (alkalmassági Viktor), top eszközök (a legjobb és legújabb szerte a város) és a nagy, martial arts (beleértve a dobozok). A klub a vadonatúj, de
  1. # 7
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    üzletek
    Álláshelyek
    750

Standard AW: News from Sepetiba

PS: Ha Ön könyörületes ajánlat a környezet és a hotel vagy laposHotel elég, rendben van, de a legjobb gym-ben a terület a bevásárló Bandeirantes (Viktor fitness), a felső eszköz (a legjobb és legújabb szerte a város) és nagy, martial arts (beleértve a dobozok). A klub a vadonatúj, azonban sauteuer (BRL-200 p.M.). A két A! A Barra szerv tech még mindig is jó 50 %-át drágább, nagyon divatos, minden rendelkezik Pool(s), és persze az is valami a szemet talált az A...! Szerv tech Praia helyezkedik meg enyhén talán még olcsóbb, mint a Victor, de e ön akar-hoz kiad BRL-300 + ambience havonta kétlem még több, mint a havi díj nekem által ajánlott Club. A más Recreio a klubokban minden shit és még mindig drága.

• Reklám

2. # 8
    Moderátor
    A csatlakozás időpontja
    29.03.2004
    Helye
    Rio/Saarland / Swabia
    Álláshelyek
    4.392

OLA Lemi!

Talán kell látott egy nap... legalább referenciahálózatot alakítanak munkatársak...
    A haditengerészet épít van valóban egy tengeralattjáró-base hajógyár kiegészítéseként. És ha a szeszes italok kell call me újra... quem-SAEZ?

Megszökik ver! (de a személyzet szolga, mint én nem vagyok vissza felett) )

Evett logó, se Deus HAZAÁRULÓKÉNT tesz
    Ursinhuuuu
    Rio de Janeiro egy piszkos város...

3. # 9
    Moderátor
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    1,633

A hét kezdődik.

A riasztás ki 5: 30 pm, majd reggeli a szobában, egyáltalán nem kávéfőző (nem egy gép – mint Lemi egy katasztrófa), majd 1 órás autóútra az építkezés szerte a hátországi.

Az első éjszaka mosquito támadások köszönhetően nagyon kicsi volt aludtam köszönhetően a fáradtság nap után volt majd az örökkévalóságig. A végén volt még egy mamut értekezlet 15: 00-18: 30. Által néhány intenzív vita tiszta az értekezlet során az adrenalin-szint jött megjelöl, de amennyire hogy fáradtság volt blown away.

Én még egy kicsit zavaros, de ez az első napon, a Riesenbau-hatóság mindig így. Vannak sok do, de nem egészen tudni, hogy hol kezdődik sertés. Egyik kell csak alkalommal is rendezheti és próbálja, hogy nem az a befolyás kollégák Herumgejammere. Így a set up, és csak ezután a fejét a falon keresztül a program. Így a Lemi mindig leginkább sikeresen történt –.

Tehát mi esténként 7 bal a gyári kapu ment keresztül a sötét Santa Cruz. A város maga nem egy probléma. Jut eszembe erősen Guarapari de nélkül seafront vagy belsejében Ouro Branco Minas GeraisÉn tartózkodási 4 év.

Utas, mint a hátsó sétányok lehetőséget keres volt, és ott a problémák kezdett... A főút homlokzat voltak még ésszerűen csinos... az utcákon, és mindent a hid-ez volt a legmélyebb FavelaSüff, Underworld. Több alkalommal az első két nap itt, a volt ugyanez megfigyelés. A shanty town mögött minden ház, fémlemez kerítés, falról vagy is proliferáló elefánt fű, úgy tűnik, elrejtéséhez.

Kollégám azt mondta, hogy én igen nem kell felfüggeszteni felé, munka, mert emberek hordája érkeznek majd semmit akar Öntől. Én azt hitte, hogy eltúlzott, de el tudom képzelni, olyan lassan, mit jelent. Azt mondta, hogy ő egyszer volt utazórepülés érintkezések, és kezdődik a változás a kerék akart. Néhány erős fickók „zur Hilfe“ jött, amikor ő ugrott a félelem az autóban, és a gáz nyomni. Valameddig a következő benzinkút folytatta az peremén, amely természetesen, majd teljesen a Szamár volt. Legalább volt, úgy érezte, saját Szamár a program menti.

Egy másik epizód, én kapott hallani tegnap volt, a fennmaradó Beetle VW mögött. A út-hoz dolgozik egy bogár egy enyhe lejtő kétvágányú pálya a közúti ott. Az illesztőprogram a motortérben körül volt, de az esti igazoltan tűnt, hogy a sikertelen volt, mert a bug mindig volt még mindig ugyanazon a helyen.

Azonban már nem volt pontosan ugyanazt a bug... volt nevezetesen jacked, és nincs több kerekek volt. A következő reggel, már, az ajtók és a fedél volt már felszámolt. Késő este majd ő volt még a tető és a motorblokk hiányzott. Miért kijutni a motor, a tetőt, létre kell hoznia a bogár, valószínűleg megkérdőjelezhető, hanem mert hiányzott a szükséges emelőeszközök.

Ez nem mindig csoda hogyan Brazília kifejlesztett egy dolog lendületét. Míg az általános építési aktív helyek brazilok kárba nincs egyetlen, gondoltam, nemhogy hittem, ő a munka előrehaladásáról azt mutatja, nagy érdeklődést a szabad Reichung a közösségi vívmányok a mindennapi életben. Hogy ´s a felborult teherautók tisztás kezdődik, és megszűnik pl. a kis értékű eszközök, a webhely hozzáadása. Itt van nem korlátozza a fantáziák, és itt néha túlzott méreteket a brazil feltehetõen korlátozott találékonyság veszi.

Az én eredeti pont a Espírito Santo volna én személyesen kell határozni, hogy a levél elvesztése egész kábel dob. Egyes esetekben tisztázták. A hulladék szállítására társaság volt támogatni a kábel dob szépen alatt egy vékony réteg egy teherautó, a gyári kapu keresztül a szemét. A guardian csak nem a hulladék dump abbog irányban teherautó mint gyanús volt, de egyenesen a folytatta. Veszi, az üldöztetés és a tolvaj áruk biztosított volt volt. Minden bizonnyal a kétütemű szerencsével, mivel általában az ilyen nagyszabású lopás tehát sok pénz a tét, amit is a gyám vagy ő egész vállalat, bestochen kell. Rekuperierten kábel dob nagybetűk volt tehát nem szerencse, de a szervezők értése körvonal.

Ha látom, hogy a Thyssen gyári kapu bemeneti vezérlői éles, lehet képzelni nagyon jól, amely már lejárt. Így egy kicsit, mint a ellenőrizze a pont Charly ambience. Ön soha tud, hogy tényleg jön, vagy letartóztatják.

Továbbra is...
    Láthatja
    az alsó osztályban.

4. # 10
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    üzletek
    Álláshelyek
    750

Tiszta! Látom, már akkor fog gyorsan fedezték fel a sarokban.

Santa Cruz de és Favela? Nos, most ön hyperbole de egy kicsit. Talán a culture shock egy mg? De nincs összehasonlítás a sógornő másod unokatestvére lakossági terület (vagy ahogy mindig nevezik a kapcsolat), hogy Ön mutatott nekem egyszer, vagy? Ott volt igazán félelmetes.

De bizonyosan egyik ok miért korlátozott némely egy RADIUS-Barra fő- vagy ideiglenes rezidensekkel mint valójában csak egy Tijuca az ő környezetben megszokott. Avenida Dicksonia street, északi oldalán van csak a vásárlás, vagy pár, klubokban, egyébként marad, de Marapendi inkább Avenida és a strand közötti, lehetőleg a csatorna... és ténylegesen rögzült délre egyébként inkább a saját Condominios vagy azok barátok.

Itt van néhány tipp:

Pedra da Guaratiba után feltétlenül este mindenkor, vannak több rendes halak helyi, de egyéb (egyszerű) étterem (hal, remélhetőleg nem közvetlenül származó szennyezett Bay) is. (Bájos, de nem fogadott) francia nő a pizzeria szolgált.

Ebben az Corner leghíresebb hely valószínűleg Barra de Guaratiba, „do Bira“ (vagy „Bira ´ s“) egy csodálatos kilátással az öböl. Sauteuer azonban arányban.

Valahol a közelben (a „Nossa-szobor, bármilyen ich“) én vagyok az idő-val egy mozgat múltban, egy wither, főleg a szigetek kihalt. Kell még venni ételek. A csendes helyzet megvan a maga előnye jó krémek …-ig még akkor is, ha a Sun nem égnek, a halak a vízben alakzatot rock éles szélei, tesz-hoz majd egy csúnya leégés halott nekem.

Egy hétvége vehetsz egy kirándulás a Mata Atlântica mögött Itaguaí. Van valahol egy vízesés, amely nem feltétlenül látványos, de még mindig szép. I. a Parque Vera Cruz érintse meg tudja ezt, de nem pontosabb. A munkatársak tudni fogja, persze. A hulladék (de kezelhető) és a KTGE aláírását, rámutatnak is forgalmas alatt a vízesés kis tó a, de a legtöbb Weekenders (és a hosszú távú nyaralók) szívesebben hazugság alatt az esik a napfény, a folyón. Vannak néhány egyszerű sávok ha music, churrasco, szép emberek és ennek megfelelően jó délután göröngyös „Hauptstraesschens“ mentén található. Tudomásom szerint vannak nem rögzített rendőrségi ellenőrzőpontok a közúti Megköszön Isten, mert a korábbi látogatásom utolsó sör volt egyértelműen az egyik túl sok

Lehetne elárulja azt Sepetiba magát, jól …, ahol az egyik ül egész szép, és élvezze a ice-cream, vagy ahol szörfözést az óra 1 reais az interneten, de ezek valóban nem a csúcsfények

Nagyon (nagyon szép még) azonban meglehetősen lányok!

A vásárlás, ajánlom a hely Santa Cruz Campo Grande.

5. # 11
    Moderátor
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    1,633

Szia SG,.

egyike azon kevés, ahol "Szakértői felhasználó" fogalmát valóban igaz. Tényleg kell odaítélni a e megjelölés nem a lajstromozás napja, vagy a hozzájárulás száma után... Így have you ever köszönöm előre részére sok porkoláb!

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett supergringo Beitrag anzeigen
    Tiszta! Látom, már akkor fog gyorsan fedezték fel a sarokban. Santa Cruz de és Favela? Nos, most ön hyperbole de egy kicsit. Talán a culture shock egy mg?

igazad van. Rio a kultúra sokk, nekem. Még akkor is, ha mindent, mint én vagyok egyébként favela newbie.

De nincs összehasonlítás a sógornő másod unokatestvére lakossági terület (vagy ahogy mindig nevezik a kapcsolat), hogy Ön mutatott nekem egyszer, vagy? Ott volt igazán félelmetes.
    Tett ön értem, tényleg? Nem rossz így találom Conjunto Paulo VI. Talán ok, hogy én magam is használták ezt. Végül ott volt még az éjszaka, és menj el, mert mi ott adta lányunk mikor én Oszama menni éjjel...

Valahol a közelben (a „Nossa-szobor, bármilyen ich“) én vagyok az idő-val egy mozgat múltban, egy wither, főleg a szigetek kihalt. Kell még venni ételek. A csendes helyzet megvan a maga előnye jó krémek …-ig még akkor is, ha a Sun nem égnek, a halak a vízben alakzatot rock éles szélei, tesz-hoz majd egy csúnya leégés halott nekem.
    Ez valóban hangzik, mint egy rendes turista.

Egy hétvége vehetsz egy kirándulás a Mata Atlântica mögött Itaguaí. Van valahol egy vízesés, amely nem feltétlenül látványos, de még mindig szép. I. a Parque Vera Cruz érintse meg tudja ezt, de nem pontosabb. A munkatársak tudni fogja, persze. A hulladék (de kezelhető) és a KTGE aláírását, rámutatnak is forgalmas alatt a vízesés kis tó a, de a legtöbb Weekenders (és a hosszú távú nyaralók) szívesebben hazugság alatt az esik a napfény, a folyón.
    Nee jobb SG, mg Rio, más dolgok kamat vízesések gibts nekem.

Lehetne elárulja azt Sepetiba magát, jól …, ahol az egyik ül egész szép, és élvezze a ice-cream, vagy ahol szörfözést az óra 1 reais az interneten, de ezek valóban nem a csúcsfények
    Ön fog nevetni. Honlapunk Sepetiba, de még nem tudja, hol. Megközelítésében megyünk, csak a Santa Cruz és a gyári kapu van.

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett usinho4711

OLA Lemi!

Talán kell látott egy nap... legalább referenciahálózatot alakítanak munkatársak...
    A Navy van valóban egy tengeralattjáró-épület base hajógyár kiegészítéseként. És ha a szeszes italok kell call me újra... quem-SAEZ?
    Azt hiszem, én a tartózkodási idő igen korlátozott. Első 3 hónapban, majd a forró IBS esetleg később 2 hónappal. A háborúk majd. Mi a következő lépés, senki sem tudja. Csak a válság... de, így bizonyos „Lockrufe"Indiából származó hallom. Természetesen a Dietmar Inder barátok-Forum tette. Ott olvassuk a számunkra, akkor talán még egyszer.
    Lemi (körülbelül 2009. augusztus 6.) módosított 19: 29 (Óra)
    Láthatja
    az alsó osztályban.

6. # 12
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    üzletek
    Álláshelyek
    750

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett O Baiano
    Nee jobb SG, mg Rio, más dolgok kamat vízesések gibts nekem.
    Világos, de talán vágy doch mal után "Ország élet" a nagy város távol van (bár a vidéki élet nagyon idéző Sepetiba). Fog nevetni, majd találkozott a Minas még néhány nyaralók! By the way, Santa Cruz Praia, irányban melyik könnyen Sepetiba. Vannak is motelek két, három, a nagyon olcsó, de szintén nem luxus. Volt mozaikszerűen mal ne suite (8 ember)-a igazán nagy jacuzzival, de mindent a traumája, sötét barna Puff. Ön nem kellene de is a terrace overlooking the sea...

Még a mi megszállta nekem, én magam az ott, de soha nem volt. Gondoltam én akar hágó, egyszer hangolt, de az googlemaps úgy néz ki más. A város az első Baile Funk akkor kell talán péntek (a "Castelo a Pedras")Favela (A Pedras Rio) tapasztalat (a Itanhangá keresztül az Recreio út a leggyorsabb volna). Úgy tűnik, hogy meglehetősen mérsékelt. A Cidade de Deus Bailes, alapít egy szép "ticklish", minden bizonnyal azoknak, akik tudom, hogy a Minas, és tudom, hogy én nem vagyok egy gyerek, szomorúság, valamint akkor... nincs összehasonlítás egyébként csak hallgatni a reklám vagon üzenetek, persze sok alternatívák. Legyen szíves csinál én egy helyesel és látogasson el a Nuth és a sáv néha nem Geraldo (ő azt mondja, hogy így de?) a Barra és ellenőrizze nekem hogy szar. Talán volt, de is csak buta napon fogott... adhat, de egyébként a hard rock Café akkor alapuló tapasztalatom Citta Amerikában (nincs más, óriási A!) Szerv Tech). Találom mikor már Schicki Micki igazán: tetszett Leblon által lényegesen jobb!
    Lemi mondani, köszönöm.

A második oldalon 49 ErsteElső 12345612 ... UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Új Parajuru létrehozása
    Által touchwood a fórum a szociális kérdések
    Válasz: 2
    Utolsó hozzászólás: 5. Április 2011 12: 36
  2. Natali-a DuSouto Hírek
    Által Surfistas a fórum zene és események
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás: 2009. Szeptember 14. 13: 49
  3. Hírek a brazil elektromos-mérnöki kabinetje horror!
    Által User_11889 a fórum bennfentes tippeket
    Válasz: 35
    Utolsó hozzászólás: 2007. Szeptember 14-én 12: 55 pm
  4. Válasz: 14
    Utolsó hozzászólás: 2005. Április 26. 19: 49

Címkék

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •