Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

8-5. Oldal ErsteElső 12345678 UtolsóLetzte
46 25-30 Eredményeinek megjelenítése
Like Tree3köszönöm
Sás: fodrász/Salon Berlin területen keresnek!: eredetileg kifüggesztett mellett brasil rezidens igen, ez a probléma a brazilok, Nézz és a valódi professional néhány alkalommal hallgatni, és majd hinni, amit a fodrászok ők. Van azonban német nők körében is. Ezért nekünk, amatőr Friseurin, Salão de beleza, egy barátom van a
  1. # 25
    Új felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    22.05.2010
    Álláshelyek
    11

Standard AW: Siet: fodrász/Salon Berlin területen keresnek!

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett brasilresidente Beitrag anzeigen
    Igen, ez a probléma a brazilok, hely és a valódi professional néhány alkalommal hallgatni, és majd hinni, amit a fodrászok ők. Van azonban német nők körében is.

Egy barátom minket, amatőr Friseurin a Salão de beleza, a nyak környékén Procon, reproach van tehát abban a pillanatban Teljes megsemmisülése a haj!

Már jó az, hogy az egyik igényeinek az Iparos Nyugat-Németországban, mint egy önálló Friseur /.
    A haj ébresztésre folyamatosan, így lehet, hogy nem így teljesen megsemmisült! Hidd el, és ez az ügyfél már valószínűleg újonnan vissza ismét próbálja meg! És mindenkinek van rossz szerencse, és a boldogság! De azt jelenti nem egyenlő, hogy az én-m tapasztalat voltak csak a rossz! Legalább tapasztalatom még mindig jó volt, és a hajam nézett varázslatos hosszú idő!

eeech... itt gondolja, hogy tényleg nem mert Fodrászat igények az Iparos! Oklevelek olyan egyszerű vásárolni ma Fogom tartani annak érdekében, hogy jobban a saját szája előtt elmondom, hogy az emberek...

• Reklám

2. # 26
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    15.12.2005
    Helye
    Blumenau
    Álláshelyek
    296

Eredetileg kifüggesztett POPGATO: eeech... itt gondolja, hogy tényleg nem mert Fodrászat igények az Iparos! Oklevelek olyan egyszerű vásárolni ma Fogom tartani annak érdekében, hogy jobban a saját szája előtt elmondom, hogy az emberek...
    Ön verwechselst valami ott. Németország beszélünk, és nem Brazília.
    Vásárolhat egy Kézművesmesteri Németországban és, ha ő lenne teljesen értéktelen, mivel akkor a Handwerksrolle lesz regisztrálva jelentkezzen be, és egy üzleti futtatni.

Bár Németország nem az OK bürokrácia, mint Brazília, a felügyelőbizottság különféle szakmák Kamara dolgozik, és a Munkaügyi Felügyelőség, elég jól, de ebben az esetben.
    Vagy hivatalos üzleti nélkül személyzetet foglalkoztat, hogy hogyan szeretné? Não pode! És felszerelések például a Wella-csak a regisztrációs üzleti sablonnal munka közben.

Természetesen vannak sok fodrászok/inside hogy este felső fel azok gyakran nagyon szegény fizetés be nem jelentett munka, vagy egy üzleti illegálisan lakásban őt, Németországban is működnek de ez egy másik témakör.
    Lehetővé teszi, hogy ebben a környezetben, akik azonban haja van semmilyen módon nem a követelés természetesen, ha valami goes rossz.

Higgy nekem, tudom, mit beszélek, mert én crafting szakma maga hosszú voltam elég Innungsmeister.
    Abraços
    BR

3. # a 27
    Új felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    22.05.2010
    Álláshelyek
    11

Vásárolhat egy Kézművesmesteri Németországban és, ha ő lenne teljesen értéktelen, mivel akkor a Handwerksrolle lesz regisztrálva jelentkezzen be, és egy üzleti futtatni.

Bár Németország nem az OK bürokrácia, mint Brazília, a felügyelőbizottság különféle szakmák Kamara dolgozik, és a Munkaügyi Felügyelőség, elég jól, de ebben az esetben.
    Vagy hivatalos üzleti nélkül személyzetet foglalkoztat, hogy hogyan szeretné? Não pode! És felszerelések például a Wella-csak a regisztrációs üzleti sablonnal munka közben.

Természetesen vannak sok fodrászok/inside hogy este felső fel azok gyakran nagyon szegény fizetés be nem jelentett munka, vagy egy üzleti illegálisan lakásban őt, Németországban is működnek de ez egy másik témakör.
    Lehetővé teszi, hogy ebben a környezetben, akik azonban haja van semmilyen módon nem a követelés természetesen, ha valami goes rossz.

Higgy nekem, tudom, mit beszélek, mert én crafting szakma maga hosszú voltam elég Innungsmeister.
    Ne én verwechse semmi! Tudom, ez önmagában több mint 5 év live, azt a BRD tapasztalat-ez mond mint te van! De mint mondtam, nem az én akarat soha nem tárnak fel a jó barátok! Vevők, akik mint te gondol van szüksége. így, amely lehetővé teszi a offentlichkeit további magyarázatot nekem semmit! Még mindig szép, nekem, és jó szolgáltatást nyújtani nekem!
    Módosított popgato (27 május 2010) 14: 52 (Óra)

4. # 28
    User_11889
    Vendég

Vásárolhat egy Kézművesmesteri Németországban, és ha ő lenne teljesen értéktelen, óta ön regisztrálni kell a Handwerksrolle,... Jelentkezzen be, és futtassa az üzleti
    Igen, igen, ugyanolyan régi tune a középkori gondolkodás "zárt társadalmakban"! Sacrilege lenne tehát ha hoz létre az egyik a céheket. Sajnos - vagy köszönet Isten? -de ez gondolkodás lassan-hoz kap remegő láb Guild-fej kezd.

Így kell foglalkozunk csak Németországban Frisoer(in) mint a tárgy "szék rental", a függetlenség tervezésekor.

És aki időt igazán szeretnék rázzuk fel a fejét: A. és B. melléklet csak olvasni a "Teutschen Handwerksortnunk" (vagy hasonló ahhoz, hogy a középkorban, amit írt vagy?)!

5. # 29
    User_11889
    Vendég

@ popogato:

Talán Önnek kellene megpróbál egyszer megtanulni német megfelelően, majd megérti a német mit jelent, ha ő "Get remegő láb", vagy "lábára remegő" tárgyalások.

És legyen szíves nem mindig ugyanaz, mint a tűzhely a válaszolnak az ember áradnak benzin, csak azért, mert nem elég értetted valami!

Ta AJ?

6. # 30
    User_11889
    Vendég

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett Takeo Beitrag anzeigen
    ... VocĂŞ depila seu Szakközépiskola?
    Igen hamar jó isses?
    A Threaderoeffner már említette, valamit egy meghitt stílus nincs szó!

8-5. Oldal ErsteElső 12345678 UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Jaboatão/Recife térben felkutatott Súgó
    Által tigersunny69 a fórum városok és régiók
    Válasz: 6
    Utolsó hozzászólás: 2008. Augusztus 3. 02: 56
  2. São Paulo területén kerékpárosok keresése
    Által Caipirinho a fórum Névjegyzék - Contatos
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás: (4) 2007 Májusában. 21: 03
  3. Válasz: 5
    Utolsó hozzászólás: 19. 2007. Február. 16: 31
  4. Látszó részére a nyelvtanárok szóköz Wiesbaden / Mainz
    Által Bernardo a fórum language - Idiomas
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás: 2005. November 12. 09: 53

Címkék

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •