Üdvözöljük a Brazília webes fórum
... alatt Brazília lapon
illesztés …simple
igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!
PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!
Minden nap után DELTA Manaus, Recife és Fortaleza a Zürich (sajnos 1 x változás...)
----------------------------------------------------------------------------------
Delta épít Brazília a
Manaus, Fortaleza és a megállás ex Recife megközelíthető Svájcba.
Delta légi sorokat szolgál annak fő hub az Atlanta Brazíliában az új úti (amennyiben van repült naponta-Zürich-ból). 19 December-től ütközik a napi Repülés hogy Manaus a Boeing 737-300 a hálózathoz. December 21-én majd, Atlanta, Recife, Fortaleza from Atlanta naponta repült a háromszög a Boeing 737-700.
-----------------------------------------------------------------------------------
Üdvözlőlap
NaRo
Szia NaRo
Kell írok akkor még mindig a levelezés mert Flecheiras. Egyébként veled mindent rendben?
Ugye intelligens egyszer kérjük értem. Csak az Atlanta Zürich rendszerről?
Mennyibe kerül a Svájc által a ZHR A ZHR?
köszönöm.
Abraço
James
Hello ZARACAY:
Te jobb a korrekcióval kapcsolatos, DELTA, Boeing 757 és legyek csak a 4 nap a hét helyett napi.
Hello 007:
A Repülés Javasoljuk, nem a DELTA, már említettem neki csak, mint egy hivatkozást, ha bárki mindenkor sürgősen szüksége van egy járat Fortaleza vagy Zürich, hogy ő DELTA can fly is! Vagy ha valaki kényelmesen szeretne vásárolni az Atlanta elektronikai cikk...
de...
-Delta hajózik Zürich - Atlanta közvetlenül nem! Mindig van leszállás Párizsban, beleértve a gép kapcsoló.
-A ár egész CHF 2 "400.--Incl. minden adók és pótdíjak! Sok túl drága...
Hogyan néz ki a Flecheiras pillanatban?
Igen, a jövő hónapban "ökocímke tartózkodási hely" nyit!
Üdvözlőlap
NaRo