Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

1. Oldal: 4 1234 UtolsóLetzte
21 1-Től 6-ig eredményét
Ledigkeitsbescheinigung, vagy a házasság készségek tanúsítvány vagy Aufenthaltsbeschinigung: Szia, van még egy kérni a házasság, Brazíliában a szükséges papírokat mals. Azt mondták, most a Brazíliában szükségem van egy ledigkeitsbescheinigung. feszes itt Köln elmondott én most, hogy van nem. Van csak egy aufenthaltsbeschinigung, melyik van valójában ugyanaz, mint a
  1. # 1
    Felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    05.11.2004
    Helye
    Rio de Janeiro
    Álláshelyek
    34

Böse Ledigkeitsbescheinigung, vagy a házasság készségek tanúsítvány, vagy a Aufenthaltsbeschinigung

helló
    Én még mindig az egyik mals kér a házasságkötéshez szükséges okmányok Brazília. Azt mondták, most a Brazíliában szükségem van egy ledigkeitsbescheinigung.
    feszes itt Köln elmondott én most, hogy van nem.

Nincs egyetlen olyan aufenthaltsbeschinigung, amely van valójában ugyanaz mint a meldebeschinigung. csak hogy ott csak a vallás és a ehestatus van rajta. EZ ELISMERT BRAZÍLIÁBAN??? Óda-rkommt, hogy mint oly sokszor említeni a Rio cartorio?

mert ha szükségem van egy ehefaehigkeitsbeschinigung (tehát a Köln vámhivatalnál dame), ez azt jelentené, hogy azt az ellés leendő egy bizonyítványt, egy ledigenbeschinigung (Brazíliából, kell valami ilyesmi) és azok áthalad egy példányát kell.

Ezután kell Brazíliában német nagykövetség hitelesített és lefordítva majd még itt Németország. jelentené nekem hogy én repülhet ismét vissza, hogy az okmányok!
    ARRRRRRGHHHHH.

nem tudom, mert még egy kis baj-hoz megy?

is... milyen gyakran veled a rendőrség által átadott? vezérlőelem?
    Élek most egy nagy wg Rio, 280 sqm a barátnőmmel. Tehát hogyan tudom brasis, amelyek győződjön de nekem hogy kellő doom scheinehe, vagy?' rendelkezik valaki már nős, és a község tapasztalatok élő ner .az usn-at, az 1970-es években, de is normál.

Köszönet részére a visszacsatolás.... noch.... a teljes heiratsfreude defact

• Reklám

2. # 2
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    10.02.2005
    Álláshelyek
    355

Standard ...

(a feszes, Köln, dusselige n kericht, száraz vagy nedves go) milyen Önnek a Brazília do, aki szintén nem tudom, mi szükséges a község dokumentumokhoz. nem egy ledigkeitsbescheinigung gibts ténylegesen.
    de: a dokus, amelyek te Németországból, és forrása, amely az elemzett te egyetlen (dokus 3 hónapnál nem régebbi) lefordítani eh rendelkezik. majd működnie kell.

a nő, hogy menjen a cartorio és az utasításokat kap hol van rajta.

a bras fordítását. heiratsurkunde, akkor lehet, hogy Brazíliában Hites fordító (sokkal olcsóbb). a törvényesítés konzulátus teszi. és pronto.

Tipp: a jogszerűsítő intézkedések, s lass nem kell lennie. dingen az összes kirre nem engedélyezi a kölnern tétele előtt.

Én einwohnermeldeamt, Németországban azt akartam, hogy nekem a pokol forró és nekem ne határidőn és n bußgeld fenyegette, ha én nem belül....

Ön most várakozik...
    Mindenki azt mondta, hogy nem mondja meg hogyan. Egy jött majd, aki nem tudta, hogy nem mondja meg hogyan.
    És ő majd tette.

3. # 3
    Felhasználó
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    05.11.2004
    Helye
    Rio de Janeiro
    Álláshelyek
    34

Daumen hoch amit hangok még jobb

Washburn hepppa! Ez úgy hangzik, de már egy kicsit több élvezetes. így lesz kap nem csak a koelnern a aufenthaltsebscheinigung. Van rajta majd igen, hogy én vagyok az egyetlen. Remélem, hogy működik majd. sok sok hála minden példány a gyors visszajelzéseket! Óta a hangok feleségül téma de ugyanaz újra sokkal több barátságos. így solllte rá ténylegesen kell
    Gente megszökik tudos casaaaaaaaaaaaaaaar!

4. # 4
    cachorro loco
    Vendég

Pfeil

Van például egy „Heiratsfähigkeits vagy mindig is "de is formában Köln. Kapott abban az időben, az iktató. DIN A4, nem hulladék, papír és majd minden többnyelvű formázása: név, név, nome, stb, hogy a PF, majd még olvasni explicit fordítási nélkül. igen! Így a szép titkár bevitt majd mindent kézzel és bélyegző forgalomba. A Befejezés gombra.

"Nemzetközi forgalmi?" mondta, többé nem tudja azt. Lehet, de. Hogyan értékesítési társult azt mondta, hogy elfelejtettem.

5. # 5
    Felhasználó
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    05.11.2004
    Helye
    Rio de Janeiro
    Álláshelyek
    34

Standard hmmmmmmmmmmm

Szia cachorro loco... hmm, dame Köln tudta mit, de igen nochnix nix..... Mennyi ideig volt a származnak, mert? Azt mondta nekem, hogy vannak-e csak ezek aufenthaltsbescheinigung, vagy csak azokat az ehefaehigkeitsbescheinigung, így nagyjából ugyanazon a aufenthaltsbescheinigung, hogyan ne meldebescheinigung, csak hogy ott csak én religionszugehoerigkeit és én familienstand csak a unfreundlcihem koelschm dialektus van rajta. Én kap a egész is azt mondta, a einwohnermeldeamt címen. .. Ma a buergerservice...(nich is jobb, mint a korábbi Office-hehe).

azt jelentette, hogy talán? Üdvözlés és köszönöm! Kai

6. # 6
    cachorro loco
    Vendég

Lächeln

@ defact

Pontosan, azt hiszem, ez volt a vallás, családi állapot, stb, és csak azonos többnyelvű volt. Én az én-m "nemzetközi forgalmi engedély" vagy "EU-forgalmi engedély"? Irgenwie így.
    Ha a "elváltak" vagy "widowed" vagy bármi, meg kell majd felejtsük is el ehhez a megfelelő hivatalos okmányok.

1. Oldal: 4 1234 UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Minas Gerais, a Goiás + Jalapao, vagy Amapá?
    Által Almöhi a fórum városok és régiók
    Válasz: 6
    Utolsó hozzászólás: 7. Január 2010, 17: 24
  2. A keresés vagy apartmanja Fortaleza Joao Pessoa
    Által tombrasil a fórum-keresés során
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás: 26. Június 2010. 13: 49
  3. Br vagy d részesedés befektetési
    Által flamenco ügyekben a fórum pénz/brazil
    Válasz: 9
    Utolsó hozzászólás: 2009. Április 14. 22: 41
  4. A fordítás és a z.B.dt-pt-pt-dt
    Által beachboy0303 a fórum language - Idiomas
    Válasz: 10
    Utolsó hozzászólás: (5) 2006 Májusában; 17: 27
  5. : Apartman vagy nyaralás közötti Natali és Recife
    Által Seraphan az Exchange fórum-szállás
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás: 2005. Szeptember 8. 22: 59

Címkék

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •