helló
Én még mindig az egyik mals kér a házasságkötéshez szükséges okmányok Brazília. Azt mondták, most a Brazíliában szükségem van egy ledigkeitsbescheinigung.
feszes itt Köln elmondott én most, hogy van nem.
Nincs egyetlen olyan aufenthaltsbeschinigung, amely van valójában ugyanaz mint a meldebeschinigung. csak hogy ott csak a vallás és a ehestatus van rajta. EZ ELISMERT BRAZÍLIÁBAN??? Óda-rkommt, hogy mint oly sokszor említeni a Rio cartorio?
mert ha szükségem van egy ehefaehigkeitsbeschinigung (tehát a Köln vámhivatalnál dame), ez azt jelentené, hogy azt az ellés leendő egy bizonyítványt, egy ledigenbeschinigung (Brazíliából, kell valami ilyesmi) és azok áthalad egy példányát kell.
Ezután kell Brazíliában német nagykövetség hitelesített és lefordítva majd még itt Németország. jelentené nekem hogy én repülhet ismét vissza, hogy az okmányok!
ARRRRRRGHHHHH.
nem tudom, mert még egy kis baj-hoz megy?
is... milyen gyakran veled a rendőrség által átadott? vezérlőelem?
Élek most egy nagy wg Rio, 280 sqm a barátnőmmel. Tehát hogyan tudom brasis, amelyek győződjön de nekem hogy kellő doom scheinehe, vagy?' rendelkezik valaki már nős, és a község tapasztalatok élő ner .az usn-at, az 1970-es években, de is normál.
Köszönet részére a visszacsatolás.... noch.... a teljes heiratsfreude defact

A témakör starter