Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

1. Oldal 11 12345 ... UtolsóLetzte
61 1-Től 6-ig eredményét
Like Tree2köszönöm
Laugenbrezel: Hello! Németországban az ötlet pretzels otthon Bake soha nem volna. Óta a Baker, és ezáltal ez a gyorsan haladó vált. De itt gyorsan eltévesztett a jó pretzles. Bake, de is még, hogy! Majd kutatni az interneten, és
  1. # 1
    Moderátor
    A csatlakozás időpontja
    20.03.2004
    Helye
    Württemberg / São Paulo
    Álláshelyek
    2.281

Blinzeln Laugenbrezel selberbacken

helló!
    Németországban soha nem lett volna az ötlet, hogy a bake pretzels otthon. A pékkel, és így gyorsan megy óta vált. De itt gyorsan kimaradt a jó pretzles. Bake, de is, még meg kell!

Majd kutatni az interneten, és még néhány található.
    Erősen ajánlott:
    www.Andreas-Boerner.de - pretzles és a lúg cukrászati
    Schwbische konyha - 8. lecke: pretzles

Után én végül jött-, nátrium-hidroxid, perec sütés, ging’s. Az első kísérletek a szerencsétlenül azonban kudarcot. Eredménye volt sült ki és kemény dolgokat; valódi Sváb pretzels nem. És a Kauapparat állította továbbá az étkezési sót durva.
    Júniusban majd néhány pékek, Németország ad tippek, nekem van. És sok vásárolt: időtartam sütés lap-, perec-só és természetes kovász.

És most I bake my own ízletes pretzles nekem itt:

500 g liszt, 20 g élesztő és 10 g sót, 30 g Fett(Öl), 250 ml vizet, természetes kovász
    40 g NaOH 1 liter vízben feloldjuk (biztonsági figyelmeztetéseket kérjük!)

Azt, hogy nem a tészta, mint a Németország, de a shuffle együtt. Itt ist’s így meleg, az élesztő is így „arbeitet“. A természetes kovász, azt, hogy a megadott létrehozott, más schmeckt’s csak a fele túl sok a teljes szemek. Után már jól kneaded-által a tésztát, én akaratomat 30 perccel menni, játszik tészta keresztül újra, és várjunk egy másik 30 percig. Majd részesedése a tészta-8 darabokra, zsemlye ki 50 cm hosszú, thicker és azt a területet alkotnak, az Brezelteiglinge, természetesen, a híres „Doppelschlinge“.
    Én azonnal a gefriere a darabot. A fagyasztott tésztát darab jobban el kell, és nem annyira lúg befogadására. A folyamatosan lehet továbbá olyan kevés napok.
    A fagyasztott tésztát megteheti azt csak a nátrium-hidroxid-oldat (, a folyadékot kell azt engem a kesztyű), tedd a sütés lapon, bevonva a sütés fólia (tészta laugte közvetlenül nem készüléken alumínium lapot!) és perec-só, megfelelően.
    I bake a perec az előmelegített vízmelegítők 30 percig (második legmagasabb hőmérséklet beállítását, felső vasút-, mert meg kell).

Üdvözlőlap
    Thomas

És az eredmény:
    Miniaturansicht angehängter Grafiken Csatolt grafika bélyegképe Laugenbrezel-brezelgross.jpg  
    Sfio (2010. augusztus 30.) a módosított 20: 00 (Óra) Ok: (2) A hivatkozás frissítése
    plattenboss mondani, köszönöm.

• Reklám

2. # 2
    Moderátor
    A csatlakozás időpontja
    29.03.2004
    Helye
    Rio/Saarland / Swabia
    Álláshelyek
    4.392

Standard

AH a versenytárs. Azt hittem, csak a sikeres "ipari" itt a fórumon...

Hol vannak a savanyú tészta rángatás? Fogja őt, mint is tennem, magad? Vagy van Önnek egy forrás, ha vásárolnak. 30 %-Át már nevezetesen arról, mikor ül magának a Bizottságnak. Kedvez a növekedés, még akkor is, ha érdekel a 1000 dicas (a savanyú tészta fórumok és umpteen kenyér sütés könyvek).

Good night és Prost (lesz valószínűleg olyan mértékben, hogy a perec tilt?)
    Ursinho

3. # 3
    Moderátor
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    20.03.2004
    Helye
    Württemberg / São Paulo
    Álláshelyek
    2.281

Standard

A kovász hoztalak Németországból.
    Címkék: "(szárított) kovász" "élesztőkivonatot" vagy "Természetes kovász." "Teigsäuerungsmittel". Gibts van valamennyi egészségügyi és élelmiszer-áruházak (Alnatura, Ark), valamint a szupermarket (jó, és örömmel).
    Saját keverés nem próbáltam eddig volt túlságosan bizonytalan, hogy nekem.

Üdvözlőlap
    Thomas

4. # 4
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Álláshelyek
    565

Standard

Hi emberek...

A perec-a parabének... Ez lenne pontosan most mi Weisswurst....

Valaki tud Adj egy Tipp Ha én itt, a Brazília A lúg perec-making szervezheti és... például, hogy portugál nyelven

Kedves üdvözletek-ból a Brezellosen Canoa Quebrada....

Mani

www.pousadavialactea.com

5. # 5
    Moderátor
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    20.03.2004
    Helye
    Württemberg / São Paulo
    Álláshelyek
    2.281

Standard

NaOH itt nevezik a "hidroxido de szilikát".
    Egyetem kémiai Intézet, vagy egy kórházi laboratóriumban, és kérje meg, hogy azok rendelheti meg azt. [--------------]. Nem mondom, inkább, hogy használja a perec. Hidroxido de szilikát itt általában hozzászokott tiszta a WC-vel
    Üdvözlőlap
    Thomas

Edit.:
    Megjegyzés: a NaOH minőségi House

Kérjük, tartsa szem előtt
    http://Brasil-Web.de/Forum/ShowPost...6 & postcount = 32

6. # 6
    Moderátor
    A csatlakozás időpontja
    29.03.2004
    Helye
    Rio/Saarland / Swabia
    Álláshelyek
    4.392

Standard

Oi azok 2 Baker!

Fog, megpróbálom, hogy amikor én hát-ban Rio, száraz sikeres kovász times. Majd én tudna küld a por meg. Jut eszembe akkor, ha elfelejtettem, hogy újra? Ha én vagyok a Brasil a gondolataimat, hogy kör az első hét (nice) többek...

Maradj él
    Ursinho

1. Oldal 11 12345 ... UtolsóLetzte

Címkék

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •