helló!
Németországban soha nem lett volna az ötlet, hogy a bake pretzels otthon. A pékkel, és így gyorsan megy óta vált. De itt gyorsan kimaradt a jó pretzles. Bake, de is, még meg kell!
Majd kutatni az interneten, és még néhány található.
Erősen ajánlott:
www.Andreas-Boerner.de - pretzles és a lúg cukrászati
Schwbische konyha - 8. lecke: pretzles
Után én végül jött-, nátrium-hidroxid, perec sütés, gings. Az első kísérletek a szerencsétlenül azonban kudarcot. Eredménye volt sült ki és kemény dolgokat; valódi Sváb pretzels nem. És a Kauapparat állította továbbá az étkezési sót durva.
Júniusban majd néhány pékek, Németország ad tippek, nekem van. És sok vásárolt: időtartam sütés lap-, perec-só és természetes kovász.
És most I bake my own ízletes pretzles nekem itt:
500 g liszt, 20 g élesztő és 10 g sót, 30 g Fett(Öl), 250 ml vizet, természetes kovász
40 g NaOH 1 liter vízben feloldjuk (biztonsági figyelmeztetéseket kérjük!)
Azt, hogy nem a tészta, mint a Németország, de a shuffle együtt. Itt ists így meleg, az élesztő is így arbeitet. A természetes kovász, azt, hogy a megadott létrehozott, más schmeckts csak a fele túl sok a teljes szemek. Után már jól kneaded-által a tésztát, én akaratomat 30 perccel menni, játszik tészta keresztül újra, és várjunk egy másik 30 percig. Majd részesedése a tészta-8 darabokra, zsemlye ki 50 cm hosszú, thicker és azt a területet alkotnak, az Brezelteiglinge, természetesen, a híres Doppelschlinge.
Én azonnal a gefriere a darabot. A fagyasztott tésztát darab jobban el kell, és nem annyira lúg befogadására. A folyamatosan lehet továbbá olyan kevés napok.
A fagyasztott tésztát megteheti azt csak a nátrium-hidroxid-oldat (, a folyadékot kell azt engem a kesztyű), tedd a sütés lapon, bevonva a sütés fólia (tészta laugte közvetlenül nem készüléken alumínium lapot!) és perec-só, megfelelően.
I bake a perec az előmelegített vízmelegítők 30 percig (második legmagasabb hőmérséklet beállítását, felső vasút-, mert meg kell).
Üdvözlőlap
Thomas
És az eredmény:

2köszönöm
Ajánlattal válaszol

A témakör starter