Hi emberek,
Építettem hatalmas kecske trágya és remélem, hogy az Ön egyik kedves és bail-out segít nekem így.
Történet röviden:
Én vagyok házas csaknem 8 évig egy brazil nő.
Az elmúlt néhány hónapban mi volt a gyakran a vitában. Egy másik ember van a játékban. Mindazonáltal imádom a feleségem. Tegnap már Harcoltunk minket allerdingfs heves újra. Egy oldalon van dobálni én feleségem a lakás, és amelyek nyilvánvalóan tett ő kell, kivételezés barátjával hívott.
Rendelkezünk a közös gyermek, aki velem tegnap éjszaka marad. Tudom, hogy a feleségem, a gyermek nélkül nem él. Ezért fordulat vezetési neki egy órán keresztül, és a gyermek hozott neki. A feleségem nagyon rossz megy.
Ő akar beszélni velem, de nem ma, de később, ő csak tükröződnie kell rá.
I be back ma délután, hogy vegye fel a gyermek. Szeretné a feleségem kér bocsánatot kérni. Ez, a kell a romantikus szerelem versek a portugál egyik, hogy mi a helyzet egy kicsit tükrözi. D.H. az elveszett szeretet, a bűnbánat, és a megbocsátás körül kell lennie.
Akarok menni igen, tényleg nem az idegek, de ha egy segítsen nekem, akkor meg, hogy az óta a brazil fórum Közösség. Vagyok csendes olvasó évig, és számítok az on you. Ha nincs túl sok, hogy kérje, majd is volt, a vers egy német fordítás. Miután minden szeretné tudni, hogy mi majd elküldöm őt.
Sajnálom, én nerve de kétségbeesett....