Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

1. Oldal: 4 1234 UtolsóLetzte
20 1-Től 6-ig eredményét
Szükség sürgős segít: Szia hozzátartozók, van hatalmas kecske épített trágya és remélem, hogy te szóval kedves, és segít nekem bail-out. A történet röviden: én vagyok házas egy brazil nő, csaknem 8 évig. Az elmúlt néhány hónapban mi volt a gyakran a vitában. Egy másik ember van a játékban.
  1. # 1
    Unregistriert
    Vendég

Standard Szükség sürgős segít

Hi emberek,
    Építettem hatalmas kecske trágya és remélem, hogy az Ön egyik kedves és bail-out segít nekem így.

Történet röviden:
    Én vagyok házas csaknem 8 évig egy brazil nő.
    Az elmúlt néhány hónapban mi volt a gyakran a vitában. Egy másik ember van a játékban. Mindazonáltal imádom a feleségem. Tegnap már Harcoltunk minket allerdingfs heves újra. Egy oldalon van dobálni én feleségem a lakás, és amelyek nyilvánvalóan tett ő kell, kivételezés barátjával hívott.
    Rendelkezünk a közös gyermek, aki velem tegnap éjszaka marad. Tudom, hogy a feleségem, a gyermek nélkül nem él. Ezért fordulat vezetési neki egy órán keresztül, és a gyermek hozott neki. A feleségem nagyon rossz megy.
    Ő akar beszélni velem, de nem ma, de később, ő csak tükröződnie kell rá.

I be back ma délután, hogy vegye fel a gyermek. Szeretné a feleségem kér bocsánatot kérni. Ez, a kell a romantikus szerelem versek a portugál egyik, hogy mi a helyzet egy kicsit tükrözi. D.H. az elveszett szeretet, a bűnbánat, és a megbocsátás körül kell lennie.

Akarok menni igen, tényleg nem az idegek, de ha egy segítsen nekem, akkor meg, hogy az óta a brazil fórum Közösség. Vagyok csendes olvasó évig, és számítok az on you. Ha nincs túl sok, hogy kérje, majd is volt, a vers egy német fordítás. Miután minden szeretné tudni, hogy mi majd elküldöm őt.
    Sajnálom, én nerve de kétségbeesett....

• Reklám

2. # 2
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    31.03.2005
    Álláshelyek
    121

Standard

Szia vendég.
    Mondd meg neki, de egyszerűen úgy érzi, mi a szíved és hogyan gondolod, és még mindig szeretlek.
    Amit-a ' szomorú, stb, akkor csinál.

A legjobb vers semmi, ha nem érkezik, a szív.
    Ezt a verset milyen most egy lenne írni egy e-mailt és

soha nem úgy keresztül érkezik az igazat mond a szíve, és úgy érzik, ok?

A hüvelykujjaknak megnyomása

Üdvözletek Wolfgang

3. # 3
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Mainhatten
    Álláshelyek
    296

Standard

IT takes fiúk nekem nem rossz, de hogyan tud szeretne a egy nő vissza a szarv beállított bizonyossággal???Love is mindent amikor a játékban a gyerekek, hogy nekem lenne a vége!

Tudom, hogy egy hasonló történet a dame van csak egy kis verschätzt. neki az ember gezogen.ganze 6 hónappal-rendelkezik egy schlußstrich funkciók szerint, hogy azok a titkos lovestory kemény ő birtokol őt szarv aufgesetzt.am célból azt megszállta még, hogy ő birtokol 2 leányvállalatok vele, és ő ember sei.... bla..... bla.... bla életük
    Ő most birtokol egy új braslianische barátnője, hogy ő Brazília megfelelt, és ő lehet neki, hogy a csőben watch! mielőtt tiszteletben kell!

férfiak feladatokon igazán veled a nők???vagyok csendes schuldgeständise ein.du vége neki áldozatot a szeretet, az idő, a pénz wimert megy minden nap működik, és hogy előtt 8 év után a fizetés??szomorú mikor én olvas valami ilyesmi haragja megragadja nekem.

legtöbb vége, így kell leben.jeder minket tud ha érzelmek, a játék még nehezebb, ez egy schlußstrich, hogy ziehen.wird határozza meg, hogy a legnehezebb döntés a leben(wer_gibt_dir_die_garantie_das_sie_es_bei_dem_einen_ausrutscher_belaesst?).Nekem személyesen, a dolog történik!Volna valószínűleg mindig a képeket a fej, hogy egy másik ember, az én-m pussy rendelkezik-e a genascht.
    BRAZIL CRUZEIRO

4. # 4
    Felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    26.07.2004
    Helye
    Zürich
    Álláshelyek
    74

Standard

tud én is, amelyek csak csatlakoztassa, tudom, hogy van, de helyesen válaszolt tegnap, meg kell most az első bűntudat megjelenítése megkapni kívánt! Hadd nyugodtan egyedül akkor kell jel megjelöl részére a DIR, és nem fordítva, néha egy kicsit büszke rád és enged ön nem a próbabábu ne néhány nap. Ő kell először küld különösen lány szerelmes a sivatagban!

hogy schadets néha semmi egy kicsit "macho!

5. # 5
    Felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    30.03.2005
    Álláshelyek
    66

Standard

helló

Azt akarja, hogy nekem igen nem ellenségek, de nem hiszem, hogy kinda crummy, hagy egy magyaráz a kapcsolat nélkül egy elkeseredett férj valahogy, hogy segítsen neki?
    A vendég jól megértem, mert ez egy scheißgefühl, ha egy ilyen helyzetben, de azt nem, hogy amikor ő néz ki az a fórum, és látja, hogy ott most 3 Válasz-hoz (me) való hozzájárulását, és még mindig nincs válasz kérelmére hisz?
    Én, egyértelműen szeretnék neki segíteni neki - tanácsokkal neki, de nem ez volt a kérdés, és azt hiszem, is nem tisztességes, hogy megmutatom neki, hogy körülbelül a kapcsolat.
    Indíthatja itt nincs azzal érvelve, vagy bármi más, az Isten szerelmére - akar, de megállapítják, hogy nagyon crummy.
    Szomorú én tud portugál alig és tudom, ahol versek portugál nyelven is nem persze ott van, de bárki, aki rendelkezik a versek, vagy tudja, hogy hol kap őket az interneten.

Cady

-Szerkesztés-
    Oké most 4 válaszolt!
    A hivatkozások birtokol kifüggesztett a supergringo vannak nélkül fordítás, ha vennem kell tud enged, amit itt az én-m szövegek fordítására: http://BabelFish.AltaVista.com/ nincs igazi nagy!

6. # 6
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Mainhatten
    Álláshelyek
    296

Standard

Egy idő tudtam, amely rendelkezik vezérelt ugyanabban az időben, 5 előtt, este. Úgy találtam, nagyon aggasztó képzelni, hogyan dolgozott ott.
    5 típusú heftig... heftig, amely volt, de semmit, de ijesztő. Miután a orgia minden bizonnyal könnyen kitalálni, mi a dame, hogy noon hatte.... volt bei scheunentor rss...RS... RSSS.RS...RS...
    BRAZIL CRUZEIRO

1. Oldal: 4 1234 UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Sürgős segít!
    Által Unregistriert a fórum újrafelfedezése
    Válasz: 3
    Utolsó hozzászólás: 8. Július 2008. 13: 33
  2. Válasz: 23
    Utolsó hozzászólás: 15. Június 2008. 04: 40
  3. Sürgős segít akartam!
    Által Boa Viagem a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 4
    Utolsó hozzászólás: 2006. Július 27. 10: 51
  4. nagyon sürgős fordítás? Kérem, segítsen!
    Által Manuel a fórum language - Idiomas
    Válasz: 5
    Utolsó hozzászólás: 2004. November 30., 13: 56
  5. Terhesség vízum sürgős segít
    Által Anonymous a fórum bennfentes tippeket
    Válasz: 7
    Utolsó hozzászólás: 7. 2004 Májusában. 18: 20

Címkék

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •